2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
boşver ya iyi bir saç maskesi ve düzleştirici işini görür hiçbir şey bebisten önemli değil bende ombre yaptıracaktm kuaförüm dedi açıcılar organik olmuo direk vazgeçtim

Yaaa isyerindeyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi şuan. Gerçekten çok zor olmuş. Çok üzüldüm yaa Allahim bundan sonrasi için kolaylıklar versin inşallah.

Günün en güzel haberlerinden biri sağ salim doğan bebişlerle birlikte bir de yarın hava sernleyip yağmur yağcakmış o da çok güzel bir haber
Valla sezaryenden sonra kilo kalır diyenlere inanmayın karnım da küçücük o da daha rahim kendini anca toplar

İyiyiz çok şükür canım hafif ağrım var o da normal

Amin inşallah teşekkür ederim canım hepimize acı keder göstermesin Allah
Normal cnm
Sağlıkla eve çıkın inşallah

Kizlar doktora gidiyorum bakalim bugunde yirtabilcez mi
Yırttınmı cnm

Kızlar doğumdan geldiğim gibi tartıldım 9 kilo gitmiş
Yeminle bunları okuyınca aşırı seviniriom ya
Allahım lğtfen bende istiorm

Yok yok gayet iyiyim doğurmadim
Ben artk hiç sormuorm
Bakıorm girişine girmiş tmm doğurmamş
3-4 saat kaybolursa doğurdu diecem

Belli degil canim 6 7 gibi gel dedi doktor bizde keyif yapiyoruz sevgili esimle

Ay bende supriz yapcan sandim bize
Hiiiicccc doguracak gibi hissetmiyorum benim oğlan 40 haftayı da geçirir bu gidişle
Ben artk hiç sormuorm
Bakıorm girişine girmiş tmm doğurmamş
3-4 saat kaybolursa doğurdu diecem
Kız ben doğuma gitsem de yazarım ki doğumhaneye gectigim kısma kadar canlı yayın yaparım burdan size O kadar bekledik beyefendiyi hep beraber bu anlara şahit olmak hepinizin hakkı

Bende sen gibi dusunuyorim suan ikinma asamasindayim kizlar ay dogdu galiba falan

Allah analı babalı büyüsün cnm gozun aydin bebisin uzun ömürlü olsun ins

Ohaa
aaa allahim darisi basima nolur masallah subhanallah ilk gebeliginmiydi

Cnm cik gecmis olsun rabbim sifani versin ins en kisa zmnda kendini toparlar beneklerinle evine donersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…