2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Allahım sağlık sıhhat versin canım benim çok duygulandım yaşadıkların kolay degil inşallah çabucak atlatırsın kuzularınla musmutlu yaşayın

Çok geçmiş olsun canım rabbim bir an evvel toparlanmayı nasip etsin sana ve bebeklerine

Cok geçmiş olsun canim hemen toplanirsiniz insallah bebislerinde vatana millete hayirli evlatlar olsun insallah

Ay Ay darisi basimizs jet hiziyla

Canım çok ama çok geçmiş olsun bebislerinede masallah insallah ucunuzde de çabukça toparlanirsiniz

Çok guzel gozun aydın amin inşallah bizede böyle hızlı doğum nasıp olsun ınş:) sağlıcakla buyut yavrunu

Maşallah canım ne kadar guzel bir dogum olmuş gözün aydın Allah bize de böyle güzel doğum nasip etsin Amin

Hayy masalalh ne güzel bir doğum olmuss hayırlı uğurlu olsun rabbim bizede hayırlı doğumlar nasip etsin

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Bebeklerini sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

Maşallah size canım gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Aa Gözünüz aydın olsun . Güle güle büyütün bebeginizi

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahdikişin falan var mı?

Hayirli olsun canım çok güzel doğum yapmışsın maşallah sanki bebeğin kiloluydu ultrason ölçümlerinde yanlış hatırlamıyorsam, eğer bir sakıncası yoksa kaç kilo doğduğunu söyler misin ? Yani en son son doktor USG de kaç kilo dedi ve bebek kaç kilo doğdu

Gözün aydın kuzum masallah size ne kadar güzel bi dogum olmuş nazar değmesin
Maşallah kızına benim oğluşum da aynı baya saçlı doğdu boşuna gavisconkolik olmamışım diyorum bende sezaryen olmasaymış da gününü bekleseymiş toka takacak kadar olacakmış
Oyy masallah paşaya valla mide yanmasıyla bence de alakası varmis:)

benimki de erkek teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…