2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
e devlette raporlar kısmında var . arama kısmına raporlar yazar mısın ?
Var ordada çalışabilir olarak var, çalışamaz izne ayrıldı gibi olması gerekmiyorsa şuan sorun yok ozaman :) Hastaneyi aradım zaten sgk üstünden verdk gelip tekrar almanıza gerek yok dediler

Vallahi bu okuduklarıma inanamadım Nasıl düşüncesiz konuşmalar bunlar ya konuştukları çocuk üvey sanki.
Canınız kanınız o da sizin torununuz, yeğeniniz. Doğacak olandan ne farkı var ya.
Doğunca vallahi Allah güç kuvvet en çokta sabır versin bize yetelim başka birşey düşünemiyorum bende. Bir süre sıkıntı yaşayabiliriz belki ama ekstra körüklemek ne demek.. onların dünyası şuan bizden ibaret zaten nasıl etkilenecekleri belli değilken çok üzüldüm şuan Allah ıslah etsin

Yalanci coban hikayesi olduk vallahi suni de vereyim demedi doktor esim geldi hazırım dedim dedi tamm çarşambaya gorusuruz
Valla ben haftaya da gelmezse artık biraz dürtelim bı şeyler yapalım doğsun dicem doktoruma Yoksa bayram haftasina denk geliyo doğum. Bayramda Sivas'ta eşimin kuzeninin düğünü var eşim de gidecek ailesi de gidecek Kocaeli'de kimse kalmıyor tek başıma dogurmak zorunda kalırım yoksa

Benim de pazartesi kuzenim evleniyor dogmazsam gitmek zorunda kalcam

Var ordada çalışabilir olarak var, çalışamaz izne ayrıldı gibi olması gerekmiyorsa şuan sorun yok ozaman :) Hastaneyi aradım zaten sgk üstünden verdk gelip tekrar almanıza gerek yok dediler
sgk dan verdilerse en son 37nci haftaya rapor başlangıc tarihi atmışlardır .

Hayırlı olsun cnm. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda kendini toparlayıp kuzucuklarına kavuşursun Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar doğumdan geldiğim gibi tartıldım 9 kilo gitmiş
Kız sen daha dün doğurmadın mı ben 9 gün oldu 3 4 kilo tek gitmiş sorun bende mi acaba ya termal atlet üzerine korse giyip 1 saat yürüyüş yapıyorum bide Özel birşey mi yaptın acaba

ÇOK geçmiş olsun canım inşallah sağsalim evenize dönersiniz

canım kv ne desen hakediyor hiç sakınma lafını böyle devam et
Hiç esirgemiyorum zaten canım.kimse kusura bakmasın yani.hiç bi kimse benim çocuklarımdan daha önemli değil.sadece kv değil yani kendi annemde kardeşlerimde böyle bişey diyecek olsa onlara vereceğim tepkide aynı olur.
Boyle karakterler sadece dizilerde,filmlerde olur zannediyorum. Bu kadar bariz kotulukler..gerckte olnca cok sasryorum anlm veremiyorum Allah boylelerinden korusun hepimizi ya..Allah sabir versin
Ayy canım onun düşüncesi ne biliyomusun.ben sanki yeni bebek olacak diye çocuğumu öylelikle kreşe gönderiyorum sanıyo yada öyle anlamak işine geliyo desem daha doğru olur.çünkü ne zaman kreş muhabbeti açılsa çocuğum okula gidicem diye hevesle anlatıyo bizde diyoruz çok gitmek istiyo diye ona rağmen hala aynı şeyi yapıyo ben bakardıma getiriyo konuyu.bende dedim ben çocuğuma bakamayacak değilim zaten bakamayacağımı düşünsem 2.yi yapmazdım ben çocuklarıma yeterim.Defne kreşine gitsin istemediği zaman zorla gönderecek değilim gelir dizimin dibinde oturur şükür kimseye muhtaç değiliz diye söyledim
Ayy lafa bak ya küçücük çocuğa denilecek şeymi şimdiden kardeşine düşman edecek çocuğu zorla kıskançlığa alıştıracak
Ayy sorma canım.üvey gibi değilde daha çok anneye karşı cephe aldırmaya çalışıyo gibi laflar ediyolar.benim kızım benim dibimden ayrılmaz hatta öyleki içinden gelir durduk yere gelir öper falan bunu bile çekemedi diyebilirim.çocuk beni öpüyo hiç ananı görmedinmi gel birazda bizim yanımıza bizi öp gibi laflar ediyo.çocuğumda gitmeyince ee sabahtan akşama annesiyle olunca başka insanmı görüyo diyo.ben büyütüyorum tabikide kimi görecek.ee annesiyim öpecekte sevecekte yani.neyin kıskançlığı bu öyle deyincede ee ne yapacaktım çocuğu komşuya verip omu büyütecek annesiyle olacak dedim.resmen laf istiyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…