Kendi doktoruma canimBaşka bir doktora mi dogurtacaksin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi doktoruma canimBaşka bir doktora mi dogurtacaksin canim
Ben de yarın sezaryen olacağım korku sardı nasıl olacak diye. Yarın bu saatlerde bebeğim yanımda olacak diyerek kendimi motive etmeye çalışıyorumMerhabalar bende temmuz annesi olacağım nasipse ameliyatım yarın bana dua edin.biraz korku ve heyecan birde aynı bedenden ayrılacak olmanın burukluğu var karışık duygular
Sağlıkla kavuş inşallah bebişlerineÖğleden sonra doğuma alacaklar beni
Memursan kamuda çalışıyorsan tekrar rapor veriliyor ama normal çalışansan sgk sisteme otomatik düşüyor almana gerek yokKızlar merhaba, doğum yapanlara hayırlı olsun
Şu doğum izni raporuyla ilgili bir sorum var. Çalışabilir almıştım, şimdi 37 haftalık olduğum için tekrar mı gidip alacağım? Hastanede tekrar gelmenize gerek yok demişlerdi ama e-devletten göremiyorum. Nerden takip edebilirim biliyor musunuz sitede? Kafam karıştı valla artık
Kuzum saat kaçta doğacak bebişimiz o önemli ama şimdilik tek net birşey var 5 temmuzda ay burcu boğada olacak.Canım sen anlıyor musun bu burç işlerinden bizim bebisler aynı gün doğacak ne diyorsun şimdi yükselen falan nasıl olcak bizimkilerin
Solgar aldim canmMerhaba hangi marka Q10 aldınız
Ay burcu bogada olunca nasıl olurlar inşallah uyumlu sakın bebisler olur ya boğalar biraz zıt oluyorlarMemursan kamuda çalışıyorsan tekrar rapor veriliyor ama normal çalışansan sgk sisteme otomatik düşüyor almana gerek yok
Kuzum saat kaçta doğacak bebişimiz o önemli ama şimdilik tek net birşey var 5 temmuzda ay burcu boğada olacak.
Ay burcu içimizde, kendi dünyamızda hissettiklerimizi ifade eder. Şimdilik boğa olacağı net. Yükselende doğum saatine göre değişecek
Doğum saati netleşince de ona göre burç takımlarının bulundukları konuma göre karakter analizi yapılabilir
Hayırlı olsun bi an önce toparlanırsınız inşallah siz deKızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım prenses ne zaman isterse o zaman gelecek artıkKendi doktoruma canim
Cnm Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınKızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ahaaaaaa ben şokkkkkkKızlar dön gece nişanim geldi... Az sancım vardı gitmedim hastaneye. Çünkü biliyorum daha gerçek sancıların ne demek oldugunu
Bende öyle sanıyordum 37 alınmaz sanıyordum ama 37 de çalışmaz raporu alacaksın bu süreçle doğum iznin başlıyorKızlar merhaba, doğum yapanlara hayırlı olsun
Şu doğum izni raporuyla ilgili bir sorum var. Çalışabilir almıştım, şimdi 37 haftalık olduğum için tekrar mı gidip alacağım? Hastanede tekrar gelmenize gerek yok demişlerdi ama e-devletten göremiyorum. Nerden takip edebilirim biliyor musunuz sitede? Kafam karıştı valla artık
Sağol canım hallletim çok şükür raporumuda aldım nst girdim çok şükür oda iyi dedii bakalim bekliyoruz sağlıcakla gelsin bebislerimizHadi gözün aydın canım haber ver çıkınca
Sorma kız bıkmayan kaldı miDoktorları da bıktırdık artık
Ben de elendim Rabbim sizlere de kolay doğumlar nasip etsinHadi yaa Kizz nereye gidiyorsun yanlız bırakma bizi şaka bir yana rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin
Inşallah canım gireyim cikayim da hayırlısıylaamanın ikizler geliyor
sağlıkla gelsinler canım müsait olunca yazarsn bize
Amin canım inşallahAyyy❤Rabbim kolaylık versin.Sağlıcakla gelsin ikizler
Amin canım inşallahBende öyle sanıyordum 37 alınmaz sanıyordum ama 37 de çalışmaz raporu alacaksın bu süreçle doğum iznin başlıyor
Sağol canım hallletim çok şükür raporumuda aldım nst girdim çok şükür oda iyi dedii bakalim bekliyoruz sağlıcakla gelsin bebislerimiz
maşallah bebise Allah analı babalı büyütsün canım aminKızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sende ellendiysen sira Bal0ncuk daa onuda elletecegiz hayırlısı ile kavuşturalımSorma kız bıkmayan kaldı mi
Ben de elendim Rabbim sizlere de kolay doğumlar nasip etsin
Inşallah canım gireyim cikayim da hayırlısıyla
Amin canım inşallah
Tek başıma hükmedecem buralaraHabhaa biraz dilimizi isirsakmi ne dersin temmuz basında herkesi dogurtturup grubu kapattiracaksin
Senin tacınıda indirirler diyim sana kalmaz bu grup sana hanimefendi beni nezmana göndermeyi düşünüyorsunuz planlarınız alalimmTek başıma hükmedecem buralara
Senide benden önce gönderecem kesin
Benim umudum buketim_0688 bir o kaldı artk
15 güne kadarHanimefendi beni nezmana göndermeyi düşünüyorsunuz planlarınız alalimm
Benim nişanım geleli 2 hafta oldu tık yok bence de boşuna gitme sen zaten sancıların başlayınca anlarsınKızlar dön gece nişanim geldi... Az sancım vardı gitmedim hastaneye. Çünkü biliyorum daha gerçek sancıların ne demek oldugunu
Ne zaman gireceksin canım doğuma?Sorma kız bıkmayan kaldı mi