- 29 Ocak 2014
- 1.313
- 1.415
Allah analı babalı büyütsün inş ağrıların da kısa sürede geçerKızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah analı babalı büyütsün inş ağrıların da kısa sürede geçerKızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayırlısı olsun canım sag salim çıkın 3nüzde inşallahÖğleden sonra doğuma alacaklar beni
Aynen canım iyi olur toparlar bebişlerYok canim kiz benimki ama aynı durum sıcaktan mayışıyor çok. ilk gunler cocuk uyanmiyordu süt oldugu halde veremiyordum sonra doktor dedi ki çitçitli body ile duracak yaz aylarinda bere de takilmayacak. Aynen senin de dediğin gibi uyurken de üzerine müslin örtülecek.
eskiler hep yenidoğan üşür diye diye kafamı karıştırdılar çocugu bu sıcakta kat kat giydirdik malesef neyseki çok geç olmadan döndük bu yanlıştan
Gözünüz aydın canım rabbim size bağışlasın . Bol yürü hafifliyoKızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bekliyorum canim aynenEvde mi bekliceksin yani canım sancıları falan
Aa noldu canım yine bebeğin suyu mu az çıktı ? Daha fazla dayanamadı demek ki minikler. Sağlıkla kavuş inşallah minik kızlarına habersiz bırakma bizi
Hadi hayırlısı olsun canım Rabbim ağrısız sızısız kolay doğum nasip etsin,sağlıkla kucağına ikizlerini almayı nasip etsin inşallah doğum sonrası kendini iyi hissettiğinde bizleri haberdar et olur muÖğleden sonra doğuma alacaklar beni
Gözün aydın canım maşallah oğluşuna inşallah tez zamanda toparlanırsın sendeKızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Gozun aydin canim sezaryen mi oldunuzKızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aa hic duymamstm bunu..bi tanesi yeterli olmuyor muBeraber oluyor. Ben hem spinal hem epidural beraber oldum.
Gozunuz aydin..cabucak gecer agrilarnz da insallah..Allah saglikla,anali,babali buyutmeyi nasip etsin..hayırlı olsun⚘Kızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hadi gözün aydın canım haber ver çıkıncaGünaydınlar çok şükür 37 haftayı doldurdum bugün calisamaz raporunu alıp işyerine verip bebesiimi bekliyeceğim birde haftalık nst ye gireceğim bugun kont olan doğum yapanlara rabbim kolaylıklar versin
Maşallah sübhanallah bebisine inşallah sende biran önce toparlarsin canım darısı başımızaKızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ağrısız acısız doğumlar olsun sağlıkla gelsin prenseslerin canımÖğleden sonra doğuma alacaklar beni
Canım sen anlıyor musun bu burç işlerinden bizim bebisler aynı gün doğacak ne diyorsun şimdi yükselen falan nasıl olcak bizimkilerinOyyy yesinler yengecin özelliğini taşıyormusun peki kuZum ay burcun ne peki
Göreceksin sen doğunca asıl cimcimeyi
Gözün aydın canim Allah analı babalı sağlıkla büyütsün sana da güç kuvvet versin inşallahKızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnsallah cnm.Hayır canım bana sorulmadı böyle birşey. Zaten ıkı kontrolum kaldı doğum yaklastı :) hayırlısıyla dogunca gorurum bol bol
Hadi hayırlı dogumlar in olsun inşallah. Sağ salim al kucağına bebisleriniÖğleden sonra doğuma alacaklar beni
Maşallah subhanallah.hKızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sağlıkla gelsin yavrun ağrısız acısız doğumlar nasip etsin Rabbim inşallahMerhabalar bende temmuz annesi olacağım nasipse ameliyatım yarın bana dua edin.biraz korku ve heyecan birde aynı bedenden ayrılacak olmanın burukluğu var karışık duygular
Hadi bakalım inşallah sağlıkla kucağına al canım ne güzel değil mi tecrübeli olmak ben hemen hastaneye gitmiştimKızlar dön gece nişanim geldi... Az sancım vardı gitmedim hastaneye. Çünkü biliyorum daha gerçek sancıların ne demek oldugunu
Başka bir doktora mi dogurtacaksin canimKizllar nst cekildim baska yerde de normal cikti sancilarim zaten hissetmiyorum sanci filan aciklikta stabil ayni kuzenim istersen suni verelim dogur dedi ama normal olsun ilk dogum oldugu icin cok korkma dedi doktorlada gorustuk o biraz pimpirikliydi sanci verelim edelim dedi ama cokta uzerinde durmadi bende de bebekte de sikinti olmadigi icin