- 27 Mayıs 2019
- 491
- 877
Sağlıcakla kavuşun bebişlerleÖğleden sonra doğuma alacaklar beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıcakla kavuşun bebişlerleÖğleden sonra doğuma alacaklar beni
Evde mi bekliceksin yani canım sancıları falanKizllar nst cekildim baska yerde de normal cikti sancilarim zaten hissetmiyorum sanci filan aciklikta stabil ayni kuzenim istersen suni verelim dogur dedi ama normal olsun ilk dogum oldugu icin cok korkma dedi doktorlada gorustuk o biraz pimpirikliydi sanci verelim edelim dedi ama cokta uzerinde durmadi bende de bebekte de sikinti olmadigi icin
Aa noldu canım yine bebeğin suyu mu az çıktı ? Daha fazla dayanamadı demek ki minikler. Sağlıkla kavuş inşallah minik kızlarına habersiz bırakma biziÖğleden sonra doğuma alacaklar beni
ah tatlış ikizler geliyooorrr. bugün seamoms da dogum yapacak . ikinizi de en başından beri takip ediyorumInşallah canım bu kadar atraksiyon yeter dedi doktor bugün alalim dedi
Amin canım inşallah tedirginim biraz hayırlısı olsunAllah kolaylikla,saglikla kucagnza almyi nasip etsin..⚘
Ben de inanmıyorumYok artık inanmıorm
Inşallah canım hepimizSağlıcakla kavuşun bebişlerle
Dün hareket etmeyince bugün tekrar baktı 3 5 günün bize çok fazla bi getirisi olmaz alayım da rahatla bari dedi doktorEvde mi bekliceksin yani canım sancıları falan
Aa noldu canım yine bebeğin suyu mu az çıktı ? Daha fazla dayanamadı demek ki minikler. Sağlıkla kavuş inşallah minik kızlarına habersiz bırakma bizi
Mutlaka canım doğumdan sonra detaylı bi şekilde yazarım inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var ben de hepinize dua edicem doğumdaah tatlış ikizler geliyooorrr. bugün seamoms da dogum yapacak . ikinizi de en başından beri takip ediyorum
saglıcakla kucagına al inşallahh
kızlar seni en başından beri yordu doktorun bi bildigi vardır bizi habersiz bırakma
Canımmm nosummmmmAmin canım inşallah tedirginim biraz hayırlısı olsun
Ben de inanmıyorum
Inşallah canım hepimiz
Dün hareket etmeyince bugün tekrar baktı 3 5 günün bize çok fazla bi getirisi olmaz alayım da rahatla bari dedi doktor
Mutlaka canım doğumdan sonra detaylı bi şekilde yazarım inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var ben de hepinize dua edicem doğumda
Doktorları da bıktırdık artıkDün hareket etmeyince bugün tekrar baktı 3 5 günün bize çok fazla bi getirisi olmaz alayım da rahatla bari dedi doktor
Aynen başka bitir başka bitir mahvolduk coo sukur napalim bir daha doğum raporu gonderilecekmis oda son nokta artikhımm benim direk 37 nci hafta rapor başlangıcı olarak girildi :) yine de 37 de gidince sorarım napayım hiç sevmiyprum evrak işlerini
Hadi yaa Kizz nereye gidiyorsun yanlız bırakma bizi şaka bir yana rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsinÖğleden sonra doğuma alacaklar beni
amanın ikizler geliyorÖğleden sonra doğuma alacaklar beni
Beraber oluyor. Ben hem spinal hem epidural beraber oldum.Sezaryende sadece spinal mi oluyor epidural de olablyor mu? Bilgisi olan varsa soyleyeblr mi acaba?
Bizim de hazır kapının önündeydi. Akşamdan sancım olmasına rapmrn emin olamadım almazlar daha doğuma diye düşünmüştüm onyüzden hiç almamıştık yanımızaGözün aydın canım Allah anali babalı büyütsün inşallah
Maşallah canım Allah bağışlasın ayy kötü olmuş canim ama sonunda yetişmiş eşin.. ama ben kapının önüne koyucam valizi. Hergün işe gidip gelmesin valizcik unutmayız heralde
Maşallah bebişe. Gözünüz aydın. Ağrı kesici yapıyorlar mı hastanede o biraz rahatlatabilir sizi. Çok geçmiş olsın.Kızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet yapıyorlar hem iğne oldum hem serum bağlı ama gelip bastırıyorlar arada o çok fenaMaşallah bebişe. Gözünüz aydın. Ağrı kesici yapıyorlar mı hastanede o biraz rahatlatabilir sizi. Çok geçmiş olsın.
Sağlıcakla al kucağına canımMerhabalar bende temmuz annesi olacağım nasipse ameliyatım yarın bana dua edin.biraz korku ve heyecan birde aynı bedenden ayrılacak olmanın burukluğu var karışık duygular
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ayyy❤Rabbim kolaylık versin.Sağlıcakla gelsin ikizlerÖğleden sonra doğuma alacaklar beni