- 10 Ekim 2020
- 3.106
- 3.699
Aa güzel özellikler Sağol canım hadi bakalım inşallah doğunca yine konuşuruz nasıl olacaklar bakalım,Yok yok normal burçtan daha farklı oluyor ay burcu en azından ay burcu da yengeç değil öyle olsaydı vay halimize çok zorlardı bizi mıy mıy yakamıza yapışan depresif aşırı duygusal olurdu.
Şimdi ayakları yere daha sağlam basan,boğazına düşkün, karnı hep tok, maddi açıdan güvende olsun güvenli alanını kimse bozmasın yeter ona geri sakin biri olacak. Bu genel olarak böyle ama Daha detayı için dediğim gibi doğduğu saatin dksı vs kaç derecelik açıyla hangi evde olacağı felan bunlar önemli
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
İnşallah rabbim hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin canım güzel düşün güzel olsunAynen aynen canim valla dogumdan zerre korkum yok oncesi canimi sıkıyor sadee
Hadi hayırlısı canımTecrübeli olmak güzel ama her hamilelik bir değil cnm. Öbür Kizkarimda nişanim gelmemişti mesela bunda geldi.
Doğum hemen başlıcak diye birsey yok ki. Bir saat sonrada olur bir ay sonrada ola bilir. Ama yakın olduğunun habercisi.
Yok kız, sancım o kadar yok doğuma gidecek kadar. Dayan diyorum kendime. Biraz yordum kendimi, ev işiyle sanırım.
Ama ben yapmasam kim yapacak. Hersey temiz olsun istiyorum. H ay mileligime siginipta dayinikligi hiç sevmiyorum.
Aynen bak hemen olacak diye birsey yok demiştim sana hatırlıyorsun. Aradan iki hafta geçti senin.
Kız bu oğlan sürstsiz mi olacak. Bükmüs dudakları