Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kan sonuçlarını bekliyoruz yarısı çıkmış yarısı çıkmamış. Hepsi tamamlanınca ameliyathaneye haber vereceklermiş sıraya göre alacaklarmış. Kesin bi saat söylemediler ama bence 5i bulurBenim nişanım geleli 2 hafta oldu tık yok bence de boşuna gitme sen zaten sancıların başlayınca anlarsın
Ne zaman gireceksin canım doğuma?
Yok yok normal burçtan daha farklı oluyor ay burcu en azından ay burcu da yengeç değil öyle olsaydı vay halimize çok zorlardı bizi mıy mıy yakamıza yapışan depresif aşırı duygusal olurdu.Ay burcu bogada olunca nasıl olurlar inşallah uyumlu sakın bebisler olur ya boğalar biraz zıt oluyorlar
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar sabah 09.42 de oğlum doğdu.3400 gr doğdu.Sağlığı yerinde ama benim ağrılarım çok.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Hadi bakalım temmuz 15 diyorsunnn15 güne kadar
Uslu damatBugün bende hiç aksiyon yok kızlar sancım çıkmadı nstde Doktora gösterip eve geçerim birazdan
Hadi bakalım canımCanım kan sonuçlarını bekliyoruz yarısı çıkmış yarısı çıkmamış. Hepsi tamamlanınca ameliyathaneye haber vereceklermiş sıraya göre alacaklarmış. Kesin bi saat söylemediler ama bence 5i bulur
20sini geçerse topik sana emanet mincirHadi bakalım temmuz 15 diyorsunnn
Bu aralar beni çok şaşırtıyor resmen vazgeçti doğmaktan bı ara çok hevesliydiUslu damat
Aynen aynen canim valla dogumdan zerre korkum yok oncesi canimi sıkıyor sadeeHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım prenses ne zaman isterse o zaman gelecek artık
Benim de oyle olsa 1.5 hafta daha kalsaBu aralar beni çok şaşırtıyor resmen vazgeçti doğmaktan bı ara çok hevesliydi
Senin nerdeyse 6 cm açılman var kız sen 1 buçuk hafta değil 1 buçuk güne sukredecek duruma gelmişsin Benim açılmam 2 cm cik sadeceBenim de oyle olsa 1.5 hafta daha kalsa
Kiz senin 2cm miydi ben saniyorim 3 u gectinSenin nerdeyse 6 cm açılman var kız sen 1 buçuk hafta değil 1 buçuk güne sukredecek duruma gelmişsin Benim açılmam 2 cm cik sadece
Senin bebiş babasını bekledi en azından bu bile yeter
Peki bizim sezaryen olcgi icin norml dogum saatine ve gunune uymayismiza ragmn yukselen,ay burcu vs yine de gecerli oluyor mu?Yok yok normal burçtan daha farklı oluyor ay burcu en azından ay burcu da yengeç değil öyle olsaydı vay halimize çok zorlardı bizi mıy mıy yakamıza yapışan depresif aşırı duygusal olurdu.
Şimdi ayakları yere daha sağlam basan,boğazına düşkün, karnı hep tok, maddi açıdan güvende olsun güvenli alanını kimse bozmasın yeter ona geri sakin biri olacak. Bu genel olarak böyle ama Daha detayı için dediğim gibi doğduğu saatin dksı vs kaç derecelik açıyla hangi evde olacağı felan bunlar önemli
Evet çünkü bir zaman söyleniyor ama o zamanda olup olmayacağını Allah biliyor canım. biz örneğin tarih şu saat 11 e aldık diyoruz ama Allah dilerse ondan önce getiriyor veya o gün oluyor ama dksını saatini yine Allah biliyor. Gün almış olsak dahi hiç birimiz doğum saatini bilemiyoruz böyle olunca doğum saatini bilmeden de net analiz zaten yapılmıyor öncesinde sadece biz burcunu ve o gün ay hangi konumda onu bilebiliriz ama burcu ve ay burcunu etkileyecek olan asıl konu çocuğun doğduğu saatPeki bizim sezaryen olcgi icin norml dogum saatine ve gunune uymayismiza ragmn yukselen,ay burcu vs yine de gecerli oluyor mu?
Evet 3 haftadır 2 cm de kaldımKiz senin 2cm miydi ben saniyorim 3 u gectin
Oyy tipini yediğimmKızlar ölüyorum o nasıl dudaklar ya böyle gördükçe çıldırıyorum hemen doğsun diye
Eki Görüntüle 2880756
Tecrübeli olmak güzel ama her hamilelik bir değil cnm. Öbür Kizkarimda nişanim gelmemişti mesela bunda geldi.Hadi bakalım inşallah sağlıkla kucağına al canım ne güzel değil mi tecrübeli olmak ben hemen hastaneye gitmiştim
Yok kız, sancım o kadar yok doğuma gidecek kadar. Dayan diyorum kendime. Biraz yordum kendimi, ev işiyle sanırım.Cnm Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
Ahaaaaaa ben şokkkkkk
Beni yanlızmı brakıosn kanka
Aynen bak hemen olacak diye birsey yok demiştim sana hatırlıyorsun. Aradan iki hafta geçti senin.Benim nişanım geleli 2 hafta oldu tık yok bence de boşuna gitme sen zaten sancıların başlayınca anlarsın
Ne zaman gireceksin canım doğuma?
Kız bu oğlan sürstsiz mi olacak. Bükmüs dudaklarıKızlar ölüyorum o nasıl dudaklar ya böyle gördükçe çıldırıyorum hemen doğsun diye
Eki Görüntüle 2880756
Doktor da tam olarak aynı şeyi söyledi sen erkeksin bu dudaklar ne diye Babasına çekmiş dudaklarıOyy tipini yediğimm
bu bal dudak bir erkek için çok fazla değil mi teyzecim ya
O dudaklarla suratsız olması nasıl mümkün olacak bilmiyorum ama Ultrasonu görünce kaşları çatıyor hemen sert erkeğim benimKız bu oğlan sürstsiz mi olacak. Bükmüs dudakları