- 19 Eylül 2020
- 1.919
- 3.097
- 32
Allah korusun canım. İnşallah bebiş doğmadan kavuşursunuz eşinleO hemen geleyim dedi de ben istemedim ya kaza maza yapar telasla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusun canım. İnşallah bebiş doğmadan kavuşursunuz eşinleO hemen geleyim dedi de ben istemedim ya kaza maza yapar telasla
Cok yakiniz canimAy 5cm açıklıkla nasıl her gün git gel yapcaksın canım birden açılman artabilir..
Eve nasıl gönderiyorlar o halde hayret ettim hastaneye
Hadi bakalım canım bize de sürekli yaz durumunuCanim kasilma takip edicem 10 a kadar
Bence eşine haber ver yanında olsun bu süreçte uçağa felan binsin sonuçta hayatında 1 kere şahit olacağınız özel bir durum bu canımVerdim canimda o hemen gelecek uzaklikta degil 20 saat en erken gelebilir onuda ben istemem tek gelmesini
Insallah insallah canimHadi bakalım canım bize de sürekli yaz durumunu
Ucak ariyor simdi odaBence eşine haber ver yanında olsun bu süreçte uçağa felan binsin sonuçta hayatında 1 kere şahit olacağınız özel bir durum bu canım
Sağolasın canım darısı bekleyenlere inşallah sağlıkla kavuşun siz deAay canım sende dogurmussun gözün aydın sağlıkla büyüt yavrunu inşallah
Cektir canim bence ihmale gelmiyor anladim ben bu isiKızlar araya girmek gibi olmasın ama sancım başladı benim de şiddetli adet sancısı gibi Ayrıca az önce farkettim bugün en son ne zaman hareket etti bebiş hatırlamıyorum. Biraz dürttüm konuştum falan etki etmedi şimdi yemek yicem bakalım. Olmadı gider bir Nst çektiririm ben de
umarım hakında hayırlısı oluır ilk bacı korku var zaten o ayrı birde doğumdan sonrası için korkum var ve ben hala çalışıyorum iş yerinde doğum zamanına kadarda çalışıcam doğumdan bir ay sonra geri işe başlıcam o yüzden sıkıntım var o yöntem zarır olurmu acabaAnaldım hakkınızda hayırlı olsun. İlk çocukmu.
Benim ilki sezeryan bir cesaret normal doğumu denedim umarım bu sefer başarabılırım:)
EVET ben evdeyim çok şükür ben toparlandım bebeğimi görmeye gittim küçücük çok farklı bir duygu onu orda bırakıp gelmek çok zor içim yanıyor çok şükür allahıma durumu iyi ama sadece ellerine dokunabildimSen evdesin demi canim toparlandin mi biraz da olsa
İnşallah canım inşallah bu gün gidip gördüm izin veriler küçücük ellerine dokundum çok şükür durumu iyi ama onu bırakıp gelmek çok zor içim yanıyor çok farklı bir duygu Allahım inşallah en kısa zamanda sağsalim alırım kucağıma çok zorÇok şükür canım ultrasondan 400 gram kadar eksik doğabiliyormuş. Çabucak toparlar kilosunu da annesi inşallah hemen kavuşacaksınız
Umarım en kısa zamanda toparlanır canım sağlığı yerinde olsunda önemli olan oEVET ben evdeyim çok şükür ben toparlandım bebeğimi görmeye gittim küçücük çok farklı bir duygu onu orda bırakıp gelmek çok zor içim yanıyor çok şükür allahıma durumu iyi ama sadece ellerine dokunabildim
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağ salim atlatırsın bu süreci dualarımdasın5 cm kusuru da vardi galiba aklim gitti yakınız diye gidin aksam 10 da helin dedi
Benim soldaki de bugün hiç hareket etmedi dürttüm tatlı yedim sola yattım yok. Doktora gitsem şimdi çıkmıştır acile gitsem ultrason bakılmaz nst cektirsem sancı yok ne yapacağımı bilemiyorumKızlar araya girmek gibi olmasın ama sancım başladı benim de şiddetli adet sancısı gibi Ayrıca az önce farkettim bugün en son ne zaman hareket etti bebiş hatırlamıyorum. Biraz dürttüm konuştum falan etki etmedi şimdi yemek yicem bakalım. Olmadı gider bir Nst çektiririm ben de
Kıyamam kuzucuk hemen toparlansın da kucağını doldursun inşallah. Şimdi kaç kilo olmuş söylediler mi?İnşallah canım inşallah bu gün gidip gördüm izin veriler küçücük ellerine dokundum çok şükür durumu iyi ama onu bırakıp gelmek çok zor içim yanıyor çok farklı bir duygu Allahım inşallah en kısa zamanda sağsalim alırım kucağıma çok zor
Allah yardımcınız olsun canım geçecek bu günler inşallah toparlanıp yanınıza gelcek miniginiz Allahın izniyleEVET ben evdeyim çok şükür ben toparlandım bebeğimi görmeye gittim küçücük çok farklı bir duygu onu orda bırakıp gelmek çok zor içim yanıyor çok şükür allahıma durumu iyi ama sadece ellerine dokunabildim
Sana teklif etmiştir cnm doktorun ilk başta. Kağıt doldurmustum ne aralıklarla istiyorsun diye yazılıyordu. Bende hepsini isaretlemistim Her ultrason başı 40 euro alıyor bizim doktor.Ne kadar ödedin. Bana hiç teklif etmedi doktor sorun olursa bakıyoruz dedı ilk haftalarda önceki doktorum bakıyordu ama her gıttığımde
Kız temmuza bir kaç saat var, sık dişini, şaka maka cnm. Allah hayırlı dogurmak nasip etsin. Kolayca a fırt diye inşallah bir avazda.Doguruyorum ben
Kız sen bir dur. Karıştı ortalık. Bir kaç saat girmedim yine temmuz sayfası coşmuş... Yavaştan gelin. Temmuza bir kaç saat kaldıKızlar araya girmek gibi olmasın ama sancım başladı benim de şiddetli adet sancısı gibi Ayrıca az önce farkettim bugün en son ne zaman hareket etti bebiş hatırlamıyorum. Biraz dürttüm konuştum falan etki etmedi şimdi yemek yicem bakalım. Olmadı gider bir Nst çektiririm ben de