Doguruyorum benAy çok merak ettim ben pazartesi benimkilero düzenli sanmıştım ama değilmiş ya düzenli olan nasıl oluyo onu gormem lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doguruyorum benAy çok merak ettim ben pazartesi benimkilero düzenli sanmıştım ama değilmiş ya düzenli olan nasıl oluyo onu gormem lazim
Aa noldu canım kaç cm açıklığın var ki? Sancıların çok mu yüksek çıktı?Doguruyorum ben
5 cm aciklik kanama oldu bakarken simdi eve gidiyorum aksam 10 da tekrar nst cekilcekAa noldu canım kaç cm açıklığın var ki? Sancıların çok mu yüksek çıktı?
Gerçekten mi kaç cm açıklık var yatışın yapıldı miDoguruyorum ben
5 cm açıklıkla eve göndermezler normalde ama git gel akşam sanciya göre yatisini yaparız falan mı dedi canım doktor. Sen nasılsın sancin var mı cok5 cm aciklik kanama oldu bakarken simdi eve gidiyorum aksam 10 da tekrar nst cekilcek
Allah yardımcın olsun.Sağlıkla kolaylıkla gelsin miss kokulu bebiş❤Kızlar dua edin bana, suni şancı verilecek bebişin suyu bitmek üzereymiş normal doğum deniycez olmazsa gece veya sabah sezaryen
5 cm kusuru da vardi galiba aklim gitti yakınız diye gidin aksam 10 da helin dediGerçekten mi kaç cm açıklık var yatışın yapıldı mi
Sancim normal canim siliklik tamamlanmis dedi aksam sanciya gore yatis verilecek veya hergun git gel yapcaz5 cm açıklıkla eve göndermezler normalde ama git gel akşam sanciya göre yatisini yaparız falan mı dedi canım doktor. Sen nasılsın sancin var mı cok
Ben sabah demiştim içime doğuyor bugün biri doğuracak diye ama ikinciyi tahmin edememiştim Haziranın son gününü de es geçmedi aceleci bebislerAnam yine hareketlenmeye mi başladı bebişler
Eşine haber verdin mi canım kaç saatlik mesafedeydi hatırlamıyorum ama hemen çıkıp gelebilecek mı acabaSancim normal canim siliklik tamamlanmis dedi aksam sanciya gore yatis verilecek veya hergun git gel yapcaz
Ben temmuz 2 3 u buldurucam gibi hissediyorum acilma artmadiysa eger yatmicam hastanedr yakiniz sonucta annemden 15 dk suruyor surmuyorBen sabah demiştim içime doğuyor bugün biri doğuracak diye ama ikinciyi tahmin edememiştim Haziranın son gününü de eş geçmediler aceleci bebisler
Verdim canimda o hemen gelecek uzaklikta degil 20 saat en erken gelebilir onuda ben istemem tek gelmesiniEşine haber verdin mi canım kaç saatlik mesafedeydi hatırlamıyorum ama hemen çıkıp gelebilecek mı acaba
Ay 5cm açıklıkla nasıl her gün git gel yapcaksın canım birden açılman artabilir..Sancim normal canim siliklik tamamlanmis dedi aksam sanciya gore yatis verilecek veya hergun git gel yapcaz
Canım evin yakın olması güzel bişey ama 5 cm den sonrası hızlı ilerliyormus ya açıklığın bir anda artarsa ve anlamazsın ne olacak tabi en iyi sen bilirsin ama hastanede olmak daha güvenli olmaz miBen temmuz 2 3 u buldurucam gibi hissediyorum acilma artmadiysa eger yatmicam hastanedr yakiniz sonucta annemden 15 dk suruyor surmuyor
Ama doguracaksin bir iki güne en geç gelmesi daha iyi olma mi canım. Aile içi durumları bilemem tabi ki ama eş desteği de çok önemli insanlar sen dogurana kadar gelebilirVerdim canimda o hemen gelecek uzaklikta degil 20 saat en erken gelebilir onuda ben istemem tek gelmesini
O hemen geleyim dedi de ben istemedim ya kaza maza yapar telaslaAma doguracaksin bir iki güne en geç gelmesi daha iyi olma mi canım. Aile içi durumları bilemem tabi ki ama eş desteği de çok önemli insanlar sen dogurana kadar gelebilir
Evet ben de çok şaşırdım 4-5 cm açıklık varsa yatış yapılır diye biliyordum benAy 5cm açıklıkla nasıl her gün git gel yapcaksın canım birden açılman artabilir..
Eve nasıl gönderiyorlar o halde hayret ettim hastaneye
Canim kasilma takip edicem 10 a kadarCanım evin yakın olması güzel bişey ama 5 cm den sonrası hızlı ilerliyormus ya açıklığın bir anda artarsa ve anlamazsın ne olacak tabi en iyi sen bilirsin ama hastanede olmak daha güvenli olmaz mi