- 29 Ocak 2014
- 1.313
- 1.415
Duralım tabi elimizde çekirdeklerle izliyoruz biz sancı seçerken onlar gülecek halimizebiz biraz duralım ya doğuracak arkadaşlar 37-38de fln
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duralım tabi elimizde çekirdeklerle izliyoruz biz sancı seçerken onlar gülecek halimizebiz biraz duralım ya doğuracak arkadaşlar 37-38de fln
Evet canım suyu az olan. Bugünü de boş geçmedik çok şükür hastaneye gitmiyorum doğurcam diye ekşın yaşamam diyordumSoldaki suyu az olan miydi canım? Nst çektirirsen en azından kalp atışını görürsün için rahatlar
Yemek yiyince hareket etti benim sıpa problem yok
Ay benimkinde su azalmasi da var kordon dolanması da var hareket de yok bugün iyice korktumİhmal etmemek lazım yinede Allah korusun doktor suyu azalabilir kordon dolanabilir dedi en azından onların olmadığını gördük rahat ettim. Tatlı ye şeker sorunun yoksa uzan dürt devamlı hareket etsin muhakkak
Benim gittiğim hastanede yok canım acil durumlarda doktoru çağırıyorlarCanım nst girsen en azından kalp atışları normal mi bakarlar birde bazı hastanelerde nöbetçi doktor oluyor seninkinde varmı bilmiyorum ben akşam 11 de gittiğimde bakmıştı. Bir ara istersen hastaneyi durumunu söyle bakalım ne diyecekler
Korkma canım rabbim yardımcınız olsun sagsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah rabbimDoguruyorum ben
Benim saat sabah 11 de 3 cm di açılma sancıkar devam etti ve saat 7 de 5 cm olmuştu 7 bucukta 6 oldu sezaryan oldum hemen çünkü başı yukardaydı seni bırakmalarına şaşırdımCanim kasilma takip edicem 10 a kadar
Yine annesine şaka mı yapıyor acabaKızlar araya girmek gibi olmasın ama sancım başladı benim de şiddetli adet sancısı gibi Ayrıca az önce farkettim bugün en son ne zaman hareket etti bebiş hatırlamıyorum. Biraz dürttüm konuştum falan etki etmedi şimdi yemek yicem bakalım. Olmadı gider bir Nst çektiririm ben de
yok kız ne çekirdeği strese giriyorum herkes doğuruyor benim bebekte erken gelirse diye en ufak sancıda anam doğuruyor muyum yoksa diorumDuralım tabi elimizde çekirdeklerle izliyoruz biz sancı seçerken onlar gülecek halimize
Çok şükür büyüdüler bizimkilerde strese gerek yok ama beklesin kuzular abiler ablalar doğsun önce yengeç burcu fırsatı kaçmadan doğsa iyi olabilir amayok kız ne çekirdeği strese giriyorum herkes doğuruyor benim bebekte erken gelirse diye en ufak sancıda anam doğuruyor muyum yoksa diorum
evet ya öncelikle sağlıkla gelsinler tabi de yengeç olsa sevinirdim yalan yok Ne zamana kadar doğarsa yengeç olacaklar?Çok şükür büyüdüler bizimkilerde strese gerek yok ama beklesin kuzular abiler ablalar doğsun önce yengeç burcu fırsatı kaçmadan doğsa iyi olabilir ama
Doktorlar ne kadar süre hareket etmezse sıkıntı diyorYok canım dürttüm tatlı yedim yürüdüm hareket yok
Bilmiyorum kiDoktorlar ne kadar süre hareket etmezse sıkıntı diyor
maşallah canım bebiş çok iyi doğmuş kilosu boyu fln Allah analı babalı büyütsünCanlarım iyiyim, 4 de spinal oldum bebek 3600 52 cm yanımda şükür emdi kakasini yaptı, benim biraz agrım var ama genel olarak her şey yolunda şükür
Maşallah canım çok sevindim,gözün aydın.Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinCanlarım iyiyim, 4 de spinal oldum bebek 3600 52 cm yanımda şükür emdi kakasini yaptı, benim biraz agrım var ama genel olarak her şey yolunda şükür
Maşallah cnm...Canlarım iyiyim, 4 de spinal oldum bebek 3600 52 cm yanımda şükür emdi kakasini yaptı, benim biraz agrım var ama genel olarak her şey yolunda şükür
Hiç hareket yoksa ihmal etme canım ya yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Allah korusunEvet canım suyu az olan. Bugünü de boş geçmedik çok şükür hastaneye gitmiyorum doğurcam diye ekşın yaşamam diyordum
Ay benimkinde su azalmasi da var kordon dolanması da var hareket de yok bugün iyice korktum
Benim gittiğim hastanede yok canım acil durumlarda doktoru çağırıyorlar
Bana 2 saatte 2 harekete bile az dediDoktorlar ne kadar süre hareket etmezse sıkıntı diyor
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsun. Sezeryanmi oluyor spinal bilgim yoktaCanlarım iyiyim, 4 de spinal oldum bebek 3600 52 cm yanımda şükür emdi kakasini yaptı, benim biraz agrım var ama genel olarak her şey yolunda şükür