- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Evet bayram ve çalışıyor doktorumKız 20si bayram değil mi bayramda çalışıyor mu doktorun?
Bayramdan sonra izne çıkıyor o yüzden bizde böyle bir karar aldık dün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bayram ve çalışıyor doktorumKız 20si bayram değil mi bayramda çalışıyor mu doktorun?
Geliyor geliyorrSıra bize geliyooorr
Harika o zaman bayramda çalışıyor olması çok büyük şans yaz bebelerinin en büyük sorunu doktorların izinleri bi de bizimkiler tam bayrama denk geldiEvet bayram ve çalışıyor doktorum
Bayramdan sonra izne çıkıyor o yüzden bizde böyle bir karar aldık dün
Ay ben bi taraftan doğurup koklamak sevmek istiyorum bi taraftan hamilelik bitecek diye üzülüyorum biraz daha içimde tutmak istiyorum çok garip şeyler yaşıyorumGeliyor geliyorr
Inşallah canım idrar ve kakasında sarımsı renk var mı bide günde 5 6 dan fazla bez atıyorsan 24 saat içinde atar o zaten onun idrar ve kaka ile atıyor vücuttan sen besledikce atar canım inşallahİnşallah çabucak atlatırız sarılık riskini yarın kontrolümüz var bakalım kan alacaklar galiba inşallah düşmüştür riskimiz
Kız 2 senemi tutacağız doğuralım ama şöyle gözümüzü kapatalım açalım hiç birşey olmamış gibi yanımızda uyusunlar olurmuAy ben bi taraftan doğurup koklamak sevmek istiyorum bi taraftan hamilelik bitecek diye üzülüyorum biraz daha içimde tutmak istiyorum çok garip şeyler yaşıyorum
Aynı annesi olacak deseneKızlar 32 yıl önce kurban bayramında bem doğmuşum.. Bir yengeç olarak...
32 yıl sonra kurban bayramında, yengeç bir kızım geliyor dünyaya... Tesadüf cok tatliş
Kiz sence bana ne dicek doktor hadi hissetAh canım içime doğmuştu benim hiç korkma ama zaten zamanı gelmişti doğumunun Suni sancıyla çabuk ilerliyormus doğum hiç açıklığın var mı peki baktılar mi? Normal olmasa bile hemen sezeryanla alırlar zaten riske atmazlar minik prensesi
Suni sancida zorlanirsan bile hep bebeğinin kokusunu düşün ona kavuşacağın anı düşün inşallah çok kolay çok hızlı doğumun olur dua edeceğim sana hemen
Babası olmasndaAynı annesi olacak desene
Evet cnm her defasında aldım ultrason. Para veriyorum. Yoksa tek 3 defa hamileliğin boyunca bakıyorlar ultrasona.Canım sana her gıttıgınde ultrason yapıyor mu doktor. Benim açıklık muayesını ve nst oluyor sadece. Geçen gun doğum yapacagım hastaneye kaydolmaya gittiğimde ultrasonla ayrıntılı baktı
Hehehe... İnat ettim yikamicam dermişimAz kaldı geliyor gelmekte olan
Koş yıka artk şu kıyafetleri
Anaaa beşik vardı demi... Biz daha onu tamamlamadk aldıkta.. Şu cibinliğin orayı kurması kaldıEvet cnm her defasında aldım ultrason. Para veriyorum. Yoksa tek 3 defa hamileliğin boyunca bakıyorlar ultrasona.
Hehehe... İnat ettim yikamicam dermişim
Yok kız bu hafta bitirirsem evin işini. Eşimde hafta sonu beşiği kuracak. Makineye atacağım bebisin eşyalarını.
Artık sırası geldi gibi.
Kız bende diyorum eşime benzesin bana benzerse kımse ben çalışırken çocuğuma bakmıyor yaramazlikda sinirim yokmuş ama eşim çok akıllıymışBabası olmasnda
Lütfen bana çeksin
Bende az cadı değilmişimKız bende diyorum eşime benzesin bana benzerse kımse ben çalışırken çocuğuma bakmıyor yaramazlikda sinirim yokmuş ama eşim çok akıllıymış
Kizz sus bende o konuda bir çok arkadaşıma laf söyledim o ne öyle çocuk dediğin az yaramaz olur O ne öyle seme gibimi dursunn çocuk düz duvara tırmandın derdim onlarda senin çocuğun öyle olsun derlerdiBende az cadı değilmişim
Ama uslu kızlarıda sevemiorm
Kız dediğin cimcime olur
Oyyy yesinler yengecin özelliğini taşıyormusun peki kuZum ay burcun ne pekiKızlar 32 yıl önce kurban bayramında bem doğmuşum.. Bir yengeç olarak...
32 yıl sonra kurban bayramında, yengeç bir kızım geliyor dünyaya... Tesadüf cok tatliş
Göreceksin sen doğunca asıl cimcimeyiBende az cadı değilmişim
Ama uslu kızlarıda sevemiorm
Kız dediğin cimcime olur
Ayyy öylemiiiKizz sus bende o konuda bir çok arkadaşıma laf söyledim o ne öyle çocuk dediğin az yaramaz olur O ne öyle seme gibimi dursunn çocuk düz duvara tırmandın derdim onlarda senin çocuğun öyle olsun derlerdi
Taşıorm malesef cnm ya..Oyyy yesinler yengecin özelliğini taşıyormusun peki kuZum ay burcun ne peki
Göreceksin sen doğunca asıl cimcimeyi
Sen bugün dogurmazsin canım onu soyleyebilirimKiz sence bana ne dicek doktor hadi hisset