- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
En hayirli ve kolay sekilde gelsn bebegnz insallah..Allah yardmcnz olsun⚘Kızlar dua edin bana, suni şancı verilecek bebişin suyu bitmek üzereymiş normal doğum deniycez olmazsa gece veya sabah sezaryen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En hayirli ve kolay sekilde gelsn bebegnz insallah..Allah yardmcnz olsun⚘Kızlar dua edin bana, suni şancı verilecek bebişin suyu bitmek üzereymiş normal doğum deniycez olmazsa gece veya sabah sezaryen
Anaaaaaa bir haziran bebesi daha.. Son dakika golüKızlar dua edin bana, suni şancı verilecek bebişin suyu bitmek üzereymiş normal doğum deniycez olmazsa gece veya sabah sezaryen
Huhuuu kontrole diye gittin, şaşırttı yine bizi bebis.Kızlar dua edin bana, suni şancı verilecek bebişin suyu bitmek üzereymiş normal doğum deniycez olmazsa gece veya sabah sezaryen
Canım sana her gıttıgınde ultrason yapıyor mu doktor. Benim açıklık muayesını ve nst oluyor sadece. Geçen gun doğum yapacagım hastaneye kaydolmaya gittiğimde ultrasonla ayrıntılı baktıKızlar doktordan geldim. Ölçüm yaptı önceki kilosun dan azdı, dedim doktora kilo vermiş bebis, birdaha ölçüm yaptı 100 gr. Fazla çıktı. Yani toplam 40 gr. Almış. Sağlıklı olsun gerisi boş.
Tam ultrason anında esniyordu oğlum.
Sancılar 73 bile vurdu ama sorun görmüyor doktorum.
Alt tarafım yumsamis. Kafasıni parmağına itekliye biliyorum dedi doktorum.
1 cnm rahim uzunluğunda, bir hafta içinde, kısalma varmış.
Allah yardımcın olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeği en iyi doğum nasip olsunKızlar dua edin bana, suni şancı verilecek bebişin suyu bitmek üzereymiş normal doğum deniycez olmazsa gece veya sabah sezaryen
Gunumuz aynı. Bende prenses doğum yapacagım ınş ama beklıyorum doğumun başlamasını. Neden 38de istiyorsun.kızlar bişi sorcam ben normal istiyorum günümü beklemeden 38 de suni sancıyı bana verseler üstünede prenses doğum için belden inneyi yapsalar doğumu böle yapsam nasıl olur
Kuzum dualarım seninle ve aybukeyle insallah sağlıcakla kucağına alırsın rabbime emanet olun inşallah bizi habersiz birakmaKızlar dua edin bana, suni şancı verilecek bebişin suyu bitmek üzereymiş normal doğum deniycez olmazsa gece veya sabah sezaryen
20sinde tam kaç haftalık oluyorsun canım?Benmki uslu kuzu
Hiç şaka yapmadı daha cok şükür
Ama günümüzü aldık cnm..
Erken gelmeye kalkmazsa 20 temmuzda sezeryan olcam
A haa topik sahibesi de doğurursa napacagiz biz haziranin son bebisi geliyor sanirimBen de doğurmadim galiba doğurmayacağım
kzlrgn05 enee topik sahibesi de doğuruyor
Rabbim yardımcı olsun canım kolay doğumlar nasip etsin
38+3 oluyorum cnm20sinde tam kaç haftalık oluyorsun canım?
Sıra bize geliyooorrA haa topik sahibesi de doğurursa napacagiz biz haziranin son bebisi geliyor sanirim
Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah kuzum dualarım seninle ve bebeğinle güzel haberlerini alırız inşallahKızlar dua edin bana, suni şancı verilecek bebişin suyu bitmek üzereymiş normal doğum deniycez olmazsa gece veya sabah sezaryen
Az kaldı geliyor gelmekte olanKızlar doktordan geldim. Ölçüm yaptı önceki kilosun dan azdı, dedim doktora kilo vermiş bebis, birdaha ölçüm yaptı 100 gr. Fazla çıktı. Yani toplam 40 gr. Almış. Sağlıklı olsun gerisi boş.
Tam ultrason anında esniyordu oğlum.
Sancılar 73 bile vurdu ama sorun görmüyor doktorum.
Alt tarafım yumsamis. Kafasıni parmağına itekliye biliyorum dedi doktorum.
1 cnm rahim uzunluğunda, bir hafta içinde, kısalma varmış.
Kız 20si bayram değil mi bayramda çalışıyor mu doktorun?38+3 oluyorum cnm