O kadar haklısın ki. Hep kendimi ona hazırlamıştım şimdi gelen giden ne bileyim bi de bebek hevesi herkeste. Her şey batacak şimdi. Ha kimse gelmeseydi bu sefer de eşimle birbirimizi yerdik diyorum kocamla aram bozulacağına eltimle aram bozulsun
ama biri demişti burda gerçekten ne kadar çok şey beklersen o kadar çok sinir oluyorsun.
Kız ben sofra kuramıyorum sancı olmadığı halde kaburgam ayrı sırtım ayrı belim ayrı siz nasıl beklediniz hakikaten bilmiyorum. Şimdiye bırakmış olsam hastane çantasına bi don bilr koyamam
Tozu attım hafızaya benim sütüm erken geldi ama çok mu olur az mi olur iki bebeğe yeter mi bilemiyorum süt arttırıcı şeyler her zaman önemli. Garmastan kremi de duymuştum lansinohtan çok daha iyi olduğunu da duymuştum ama garmastan her emzirmeden önce yıkanması gerekiyormuş Lansinoh yıkanmasına gerek yok diyorlar. Lansinoh da ne kadar doğal deseler de benim içim rahat etmez temizlemeden bi tane de garmastan alam bari.
Bu arada göğüs yaraları için bir damla anne sütünü göğüs ucuna sürmek de iyi geliyor diye duymuştum. Bi de karbonatlı suyla emzirme öncesi göğsü temizlemek hem yaralar için iyiymiş hem bebeğin ağzında pamukcuk olmasını engelliyormuş diye okumuştum bi araştır istersen vaktin olunca