- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
Her sey normal doğum icinValla helal
Sende deneyimle bakalm nasılmş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her sey normal doğum icinValla helal
Sende deneyimle bakalm nasılmş
Bu hafta ben dogurcam galiba haftaya cumaya istiyordum amaHerkese iyi haftalar kızlar bakalim kimler doğuracak bu hafta benim kontrol çarşamba en son 2 hafta önce ölçüm yapmıştı biraz korkuyorum iri bebek der diye, bir de çatı muayenesi yapar heralde 38+4 falan olacağım
Belki de bu geceHerkese iyi haftalar kızlar bakalim kimler doğuracak bu hafta benim kontrol çarşamba en son 2 hafta önce ölçüm yapmıştı biraz korkuyorum iri bebek der diye, bir de çatı muayenesi yapar heralde 38+4 falan olacağım
Cnmmm sancınmı varBelki de bu gece
Tam sanci degil canim baski varCnmmm sancınmı var
Göründmü doktora cnmTam sanci degil canim baski var
Seninkiler arkadaş olur 3 yaş arası iyi de benimkilerin arkadaş olması sanırım ikiside ergenliği atlatınca olurOyyy maşallah ona abi olmaya cok hazır . Ilk okula basladiginda kardeşi onermiyorlar evet. Eve bebek geldi beni istemiyorlar artık diye düşünüyormuş çocuklar o yuzden anaokulu bile olsa bebek dogunca vermeyin diyorlar oncesinde ya da iyice duruma alıştıktan sonra gitmeliymiş. Biraz dişimizi sıksak 2 sene sonra arkadaş olurlar sanırım ondan sonrası rahat geçer inşallah
Sancın felan çok olursa Hastaneye götürebilecek biri var mı ?Bu hafta ben dogurcam galiba haftaya cumaya istiyordum ama
Konustuk korkma dedi su kanama olursa gel hemen dedi gelip burda bosuna bekleyip strese girme dedi bebebk hareketlerini takip et dediGöründmü doktora cnm
Var var canim babamgildeyimSeninkiler arkadaş olur 3 yaş arası iyi de benimkilerin arkadaş olması sanırım ikiside ergenliği atlatınca olur
ikisinin cinsiyeti aynı mı ?
Sancın felan çok olursa Hastaneye götürebilecek biri var mı ?
Dikkat et cnmKonustuk korkma dedi su kanama olursa gel hemen dedi gelip burda bosuna bekleyip strese girme dedi bebebk hareketlerini takip et dedi
Var var canim babamgildeyim
Neden canım sezaryen falan mı kesinleşti, açılman var miBu hafta ben dogurcam galiba haftaya cumaya istiyordum ama
Sakin ol canım kafa önden gidiyor diye sezaryen yapabilir. Arkadaşımın da öyleydi hem kafası 2 hafta öndeydi hem iri bebekti sezaryen yapalım demiş doktoru bu da hemen tamam demiş. Bi sorun olmamıştı zaten ölçümlerde hata payı da var.Kızzz doktoru beklesn doktoru
İhanet etmesin doktoruna bunca gün emek sarfetti
Cemrem.. Kuzummmm
Konuştnmu.. Çıktınmı doktordan??
Yok bebeğim
Yarın... Baya stresliyim ya...
Bebeğin kafası önde gitmesi beni endişelendiriyor...
Ağlayarak girerim doktora sanırım
Bakmayın güldüğüme
Günaydn cnmm.. Hediyen hayırlı olsn cok tatliş...
Yarn mis gibi kokuyu içine çekeceksn
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Günaydn ciciiiş
Maşallah Maşallah Maşallah...
10 temmuzda doğur kızzzz
Bal0ncuğun doğum günü dersin
Anaaaaaa doğruyooooo
İyiyiz cnm siz nasılsınz
Nasıl gidiyor
Uykular haram olduuuu
Gençliğim bak yalanda oldu
Selam cnm... İyiyiz sen nasılsın
Evet uzun zamandır yoksun..
Panik olma benmde temmuz sonu benmde hazr değil
Ama yıkama ütülemeyi anam halleti
Cnm ben hastane çantasına cok bişey koymayacam
2 hastane çıkışı (5li) ben 10lu almadm
1 ince battaniye
Çıtçıtlı badi ve patikli alt koyacam 2 tane
Bez
Pijamam geceliğim
Temizkeme pamuğu
Depent
Süt sağma pompası emzik koycam
Sıcak memlekette yaşıorm ilk 1 ay ince uzun şeyler giydiririm az aldm
Ama çıtçıtlı badi cok aldm..
Tarzan gibi kalsın evde
Şikayetin yok diye istememiş de olabilir. Benim 28 29.haftalarda 3 kere istedi geçen haftaya kadar hiç nst istemedi. Geçen hafta birinin suyu az olunca tekrar istedi. Belki sancılarım başlamasa su normal olsa nstsiz doğuracaktımEvet iki hafta sonra doğum hakkında konuşuruz dedi nts ye de 37. Haftada girmiş olacağım hala istemedi benden
Sezaryen degil canim sancim var acilmayayim diye iki haftadir full yatiyordum ama sirtimdan agriyla baskim siddetli bugunNeden canım sezaryen falan mı kesinleşti, açılman var mi
Yanına gelip sana destek olasım var gerçekten. Rabbim yardımcın olsun senin ve bebegin için en hayırlısı neyse öyle olsun canım dua ediyorum hepSezaryen degil canim sancim var acilmayayim diye iki haftadir full yatiyordum ama sirtimdan agriyla baskim siddetli bugun
Sagol bitanem dua et dogmasin babasi gelene kadar cok uzuluyorum bu durumaYanına gelip sana destek olasım var gerçekten. Rabbim yardımcın olsun senin ve bebegin için en hayırlısı neyse öyle olsun canım dua ediyorum hep
Dikkatli ol iyi takip et çok sıkışırsa ihmal etme git hemen doktoraSezaryen degil canim sancim var acilmayayim diye iki haftadir full yatiyordum ama sirtimdan agriyla baskim siddetli bugun
Inan hep esin yetişsin diye dua ediyorum. Ne zaman geleceği belli mi kaynanan hala inat mı ediyor gelmicem diyeSagol bitanem dua et dogmasin babasi gelene kadar cok uzuluyorum bu duruma
Yok yok hiç korkma asla acımıyorAnaaa sen çatı muaynesi oldun demii
Ne bilim tülü türlü seneryolar okudum
Tırsıom valla
Ah Nst çekilirken neler duydu bu kulaklar Hiç söylemeyeyim normal doğum düşünenlerin motivasyonu düşmesin ama benimki düştü. Normalde herkes hayret ediyor nasıl bu kadar cesaretli olabiliyorsun hiç korkmuyorsun falan diye ama o enerjim pozitifligim bir anda gitti resmen Tabi bunda doğumhanenin içindeki ebeye sorduklarimin da etkisi var. Sancı odasından doğumhaneye geçene kadar eşin yanında olabiliyor demişlerdi bana sormuştum daha önce. Şimdi içerideki ebeye sorunca malesef içeri alamıyoruz dedi. Diğer gebeler rahatsız oluyormuş halbuki ayrı özel oda yani ben hep eşimin desteğine güveniyordum yanımda olacak sancı cekerken diye. Bunu duyunca bildiğin yıkıldım. Sadece kadın alabiliyoruz içeri dedi ama ben kimseyi istemiyorum ki kimsenin yanında rahat edemem eşimi istiyordum sadece. Baya baya çöktüm yani ben normal doguramicam galiba falan dedim eşime az önce. Tabi yan odada normal doğum yapan kadından duyduklarimin da etkisi olmuş olabilirYaa onlar bi avazda kurtulanlardir insallah canım öyle düşün keske orda beklemesen boşalınca çağırsalar seni
Canım benim de öyle aşırı baskı hissediyorum sırtımdan beri sancı da vuruyor ama açılmam hiç artmamış. Şiddetli sancı olmayınca açılma artmiyormus yani merak etme senin de öyledir belki.Sezaryen degil canim sancim var acilmayayim diye iki haftadir full yatiyordum ama sirtimdan agriyla baskim siddetli bugun
Sağlık olarak sorun olmasındaSakin ol canım kafa önden gidiyor diye sezaryen yapabilir. Arkadaşımın da öyleydi hem kafası 2 hafta öndeydi hem iri bebekti sezaryen yapalım demiş doktoru bu da hemen tamam demiş. Bi sorun olmamıştı zaten ölçümlerde hata payı da var.
Şikayetin yok diye istememiş de olabilir. Benim 28 29.haftalarda 3 kere istedi geçen haftaya kadar hiç nst istemedi. Geçen hafta birinin suyu az olunca tekrar istedi. Belki sancılarım başlamasa su normal olsa nstsiz doğuracaktım
Inşallah yoktur kuzum uzun zaman oldu diye biraz paniksin ama güzel haberler alacaksın inşallahSağlık olarak sorun olmasında
Hiç sıkma canını örneği benim biliyosun boşuna üzüldüğüne değmeyecek.. anormal bir durum olsa doktor zaten söylerdi. Şimdikinin kafası abisine göre daha da büyükmüş güya bakıcam bakalım ne kadar büyükmüş allah için.. doğunca da yazıcam sana hattaOyyy benm damadıma
Nazlı damadım
Doğma teyzecim sen bekle doktorunu
Anneni parmağında oynat
Heh aferm sana
Kafa ölçüsü canımı sıkıo zatn cnm