- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
Bebiş kaç kg olmuş kuzumm her şey yolunda demiDoğuma kadar kullan dedi canım aynen. Suda çözünen magvital
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebiş kaç kg olmuş kuzumm her şey yolunda demiDoğuma kadar kullan dedi canım aynen. Suda çözünen magvital
Ay gozun aydin canim nasilsiniz bebisin iyi demiİnşallah canım ya kasıklarım ağrıyor bıçak saplanır gibi şuan hala bebeğimi görmeye gidemedim yürüyüş yaptırmadılar serum takılı sütümüde daha sağmadım geliceklermiş bekliyoruz
Kız sıkma. İlk süt çok önemli. Cokda normal gelmesi... Sütü hazır desene bebisinKızlar benim sütüm geldi sutyenimi ıslatmış. Süt mu diye hafiften sıktım gerçekten süt
Hadi hayırlı uyirlu olsun, darısı bana olsun inşallahSonunda kızın eşyalarını yıkadım
Astım kuruyorlar
Komşu gördü.. Zılgıt çekelim doğurmadan yıkadın, darısı hastane çantanı hazırlamaya diyor
Offf bide ütüleme işi var tabi
3150 Gr canım evet bir sıkıntı yok dedi kafası yine önden gidiyor inşallah her şey yolundadırBebiş kaç kg olmuş kuzumm her şey yolunda demi
Maşallah canım valla aynen çok hızlı kilo aliyorlar ama bence tam ideal kiloda doğar inşallah hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım hepimizSelam kızlar benimde kontrolüm vardı bugün şükür doktorum iznini yapıp geldi tatilden ben dogurmadan. tosbagim 3.500 olmuş 10 günde 500 gram almış Dr ne yedin ne içtin diyor. Çatı muaynemi yaptı 1 cm açıklık var oda normal dedi yumuşama varmış birde rahim ağzında güzel doğum yapicaksin inşallah dedi. Daha 3 hafta var gününü beklerse 4 u geçer diye korkuyorum bu on günde doğurmam lazım bol bol hareketle geçirmeyi düşünüyorum hızlansin diye inşallah. Nst de 75 bir tanecik sancı çıktı bu arada
Kaçıncı haftadasın? Kafası kaç hafta önde? Benim 37+3 ve kafası 1-2 hafta hep önde gidiyor.Doktorum normal desede aklıma takılıyor3150 Gr canım evet bir sıkıntı yok dedi kafası yine önden gidiyor inşallah her şey yolundadır
Kızlar benim sütüm geldi sutyenimi ıslatmış. Süt mu diye hafiften sıktım gerçekten süt
Evet ne yedin ne içtin söyle de biZde yiyelim benimki biraz zayıfSelam kızlar benimde kontrolüm vardı bugün şükür doktorum iznini yapıp geldi tatilden ben dogurmadan. tosbagim 3.500 olmuş 10 günde 500 gram almış Dr ne yedin ne içtin diyor. Çatı muaynemi yaptı 1 cm açıklık var oda normal dedi yumuşama varmış birde rahim ağzında güzel doğum yapicaksin inşallah dedi. Daha 3 hafta var gününü beklerse 4 u geçer diye korkuyorum bu on günde doğurmam lazım bol bol hareketle geçirmeyi düşünüyorum hızlansin diye inşallah. Nst de 75 bir tanecik sancı çıktı bu arada
Inşallah hepimizin şarıl şarıl şelale gibi sütü olurKız sıkma. İlk süt çok önemli. Cokda normal gelmesi... Sütü hazır desene bebisin
Hadi hayırlı uyirlu olsun, darısı bana olsun inşallah
Başka msjda ben de sormuşum :) 37+3 haftadayım.Dokrorum haftaya doğuma alabilirim dedi.Sezaryen istiyorum çünkü.3300 kilosuBenimde aynı kafa önden gidiyor canım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı kaç kg bebisin kaçıncı haftadasiniz suan
Benimde aynı canım çok takıyorum inan internette çok çeşit söylemler var okumuyorum artık Rabbime sığındım. Doktor genetik olabilir dedi ama bizde öyle kafa büyük olanda yok. Burda arkadaşlar sağolsun yazdı çok var öyle kafa büyük olup sağlıkla doğan ki çoğu öyle zaten olabiliyor düşünme kafana takma inşallah Rabbimize sığınacagiz kendi 36+6 da kafa 38+ biseydi hatırlamıyorum ama iki hafta yani benimkideKaçıncı haftadasın? Kafası kaç hafta önde? Benim 37+3 ve kafası 1-2 hafta hep önde gidiyor.Doktorum normal desede aklıma takılıyor
Seninkinin kilosuda iyi maşallah birde baş aşağı donseydi yaramaz iyi olacaktiMaşallah canım valla aynen çok hızlı kilo aliyorlar ama bence tam ideal kiloda doğar inşallah hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz
Cook güzel maşallah bebisine hemen hemen aynıyız canım sağlıkla kucaklayalım Rabbimize sığınacagiz inşallah hiçbir sıkıntı olmadan doğacaklarBaşka msjda ben de sormuşum :) 37+3 haftadayım.Dokrorum haftaya doğuma alabilirim dedi.Sezaryen istiyorum çünkü.3300 kilosu
Şekerim yüksek çıkıyor diye meyve yiyemiyordum son günlerde hep düşük çıkıyor karpuz kiraz ve dondurma çok yedim söylemesi ayıp fazladan bunlar yani karbonhidratlar yasak zatenEvet ne yedin ne içtin söyle de biZde yiyelim benimki biraz zayıf
Sorma gerçekten çok isterdim normal bir doğum ama kendileri belirliyorlar şimdiden dediği dedikler baksana dönmedi hala umudumda yoktu ama insan bekliyor işte :) hayırlısı olsun inşallah canımSeninkinin kilosuda iyi maşallah birde baş aşağı donseydi yaramaz iyi olacakti
Canım benimde geliyor epeydir. Ama sıkmak doğumu tetikler dedi doktorum. Dokunma sakın dedi.Inşallah hepimizin şarıl şarıl şelale gibi sütü olur
canım instada fln bebeği döndüren hareketler yaptıran fizyoterapistler vardı onlara denk geldin mi bak bnun gibi https://www.instagram.com/reel/CM9Za48pVIj/?utm_medium=copy_linkSorma gerçekten çok isterdim normal bir doğum ama kendileri belirliyorlar şimdiden dediği dedikler baksana dönmedi hala umudumda yoktu ama insan bekliyor işte :) hayırlısı olsun inşallah canım
BenBenimde aynı canım çok takıyorum inan internette çok çeşit söylemler var okumuyorum artık Rabbime sığındım. Doktor genetik olabilir dedi ama bizde öyle kafa büyük olanda yok. Burda arkadaşlar sağolsun yazdı çok var öyle kafa büyük olup sağlıkla doğan ki çoğu öyle zaten olabiliyor düşünme kafana takma inşallah Rabbimize sığınacagiz kendi 36+6 da kafa 38+ biseydi hatırlamıyorum ama iki hafta yani benimkide
Kafasının önde gitmesi demek doğunca öyle anormal bi büyüklükle karşılaşılacağı anlamına gelmiyormuş ama işte insan düşünmeden de edemiyor..Cook güzel maşallah bebisine hemen hemen aynıyız canım sağlıkla kucaklayalım Rabbimize sığınacagiz inşallah hiçbir sıkıntı olmadan doğacaklar
Geldim canım bir kaç gün denedim eşim kızdı yapma saçma dedi o yokkende tek yapılmıyor malesef sıfır sonuç hatta secde pozisyonunda baya bekledim namaz kılarken bu hafta ama yok. Hatta bebek hareketleri azaldı o şeylerden sonra korktum bendecanım instada fln bebeği döndüren hareketler yaptıran fizyoterapistler vardı onlara denk geldin mi
ayy iyiki bırakmssn herkese aynı etki edecek diye bişi yok bak link ekledim bu tarz hareketler miydi yaptığınGeldim canım bir kaç gün denedim eşim kızdı yapma saçma dedi o yokkende tek yapılmıyor malesef sıfır sonuç hatta secde pozisyonunda baya bekledim namaz kılarken bu hafta ama yok. Hatta bebek hareketleri azaldı o şeylerden sonra korktum bende