Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki de tam tersi kocaman ya sanki her an doguracakmsm gibi duruyor annem arkadaşlarım fln artık işe gitmesen mi dioBen de hazirim aslında. Ama karnim azcik daha büyüsün istiyorum. Kimse inanmiyor 8 aylık olduğuma karnimi şişire şişire yürüyorum bazen, asansörde yer versinler diye
Rabbim yardımcın olsun hayırlısı ile saglicakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah korkma allaha emanet olun insalalh dualarimiz sizinleKızlar dua edin çok ihtiyacım var nst kötü çıktı yarışım yapıldı şuan hastanedeyim yarın sabah 9 da doğuma alınıcam bir yandan korku bir yandan heyecan çok karışık duygular içindeyim
Ben de hazirim aslında. Ama karnim azcik daha büyüsün istiyorum. Kimse inanmiyor 8 aylık olduğuma karnimi şişire şişire yürüyorum bazen, asansörde yer versinler diye
Aynen benimde misery89 dediği gibi yarim dunyayim.az içime cekeyim diyorum karnım kıpırdamıyor bilebenimki de tam tersi kocaman ya sanki her an doguracakmsm gibi duruyor annem arkadaşlarım fln artık işe gitmesen mi dio
Corapta al canım ilk doğduklrında ayakları cok üşüuor patikli altın üzerinden giydirirsinKizlar hastane çantamı hazirladim ama sadece bebek kiyafetlerini.. bu takımı hastaneye vericem doğum öncesi. Fotodaki kollu atleti giydirsinler, yarım kollu olani vermeyeyim diyorum..
Bi de böyle takimlarin tek altı oluyor. Onlar tek başına usutmez mi? Ben içine giydirsinler diye bi de beyaz patikli alt ayarladim.. siz nasıl ayarladiniz?
2 gün hastanede kalacağımı düşünerek 7 tane alt üst takim ayarladim ama hepsinin alti tek kat. Sizce üşür mü bebek? Battaniye falan orteriz diye düşündüm
Aman amann maşallah canim. Büyütmüşsün bebişini yesin onu teyzesiAyak isteyen teyzoşlar varmışş bizde de derisi soyulan ayaklar var
Bebeğin disarida daha güvende olacak canım öyle düşün. Yarin kavusuyorsunuz. İnşallah sağlıkla gelsin minnak. Bir de şunu unutma . Anne karninda stres altında olan bebekler daha dirençli oluyormuş. Dışarıya uyum sağlamaları daha iyi oluyormuşBen yarın sabah 9 da sezaryen olucam canım nst kötü çıktı şuan hastanede gözetim altındayım
Evet bi çorapları kaldı ekleyecem poşetlere. Altı tek kat aldığım takimlarin. Şimdi almaya kalksam patiksiz olanlardan mi almaliyim.Corapta al canım ilk doğduklrında ayakları cok üşüuor patikli altın üzerinden giydirirsin
İş yerinde daha az iş verirler hiç değilse kocaman karni görüncebenimki de tam tersi kocaman ya sanki her an doguracakmsm gibi duruyor annem arkadaşlarım fln artık işe gitmesen mi dio
Oyy verene kurban masallah parmaklar nası uzun, uzun boylu olacakAyak isteyen teyzoşlar varmışş bizde de derisi soyulan ayaklar var
Ayy maşallah subhanallah.Ayak isteyen teyzoşlar varmışş bizde de derisi soyulan ayaklar var
Kesinlikle katılıyorum Kahramanmaraş dan selamlar çok sıcak hele doktora gidip geldim berbat haldeyim ilk çocuk kışın doğdu meğer ne güzel bir şey miş oSıcak memleketlerde olanlar napiyorsunuz yaa ben Kayseri de yanıyorum resmen ay neden kimse uyarmadı yazın doğurma diye beni
Rabbim yardımcın olsun canım dua ediyorum sana hayırlısıyla kucağına al inşallah. Haberdar et bizi.Ben yarın sabah 9 da sezaryen olucam canım nst kötü çıktı şuan hastanede gözetim altındayım
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuş inşallah bebeğine dualarım seninleKızlar dua edin çok ihtiyacım var nst kötü çıktı yarışım yapıldı şuan hastanedeyim yarın sabah 9 da doğuma alınıcam bir yandan korku bir yandan heyecan çok karışık duygular içindeyim
Bende bazen ne vardı az daha bebeğim dayansaydın diyorum ama dayansaydıda planlı sezaryen tarihimiz bugündü yani eni sonu canım cıkıyorlar karnımızdanAman amann maşallah canim. Büyütmüşsün bebişini yesin onu teyzesi
yaaa off dogurasim geldi valla bebeğimi çok merak ediyorum ben de
ama ilk doğumumu düşününce, uykusuz gecelerimi sıcağı falan... Keşke on gün daha karnimda kalsaydı dedigimi hatırladım şimdi doğum yaptığım sene Mayıs ayinda kavurucu sıcaklar vardı çünkü.
Bence patikli al canım cünkü ben bebeğime hala tulım ve patikli alt giydiiriuorum sürekli kirleniyor yetmiyor yenidoğan dönemi üşümesi bitince direk sort zıbın ve corapa gecerim uzun alt giydirmemdiye düşünüyorumEvet bi çorapları kaldı ekleyecem poşetlere. Altı tek kat aldığım takimlarin. Şimdi almaya kalksam patiksiz olanlardan mi almaliyim.
Aynen canım uzun parmakları genetik olarak zaten bende eşimde ailelerimizde uzunuz 175 altı insan sayısı cok az ondan bizim beyfendide uzun olcak gibiOyy verene kurban masallah parmaklar nası uzun, uzun boylu olacak
Az kaldı sizlerinde canım inşallah sağlıkla herkes kucagına alsınAyy maşallah subhanallah.
İnsanın hemen doğurması geliyor