- 22 Nisan 2020
- 2.164
- 3.372
- 25
İNşallah canım inşallahCnm üzülme bu haftalara artmaya başlar tekrar.. Sen meyve tğket bol bol bence cok işe yarıyor
Kızlar evet sanırım idrar kaçırmalarda başladı
Dün akşam dikkat ettm ayağa kalkarken
Cok utandm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNşallah canım inşallahCnm üzülme bu haftalara artmaya başlar tekrar.. Sen meyve tğket bol bol bence cok işe yarıyor
Kızlar evet sanırım idrar kaçırmalarda başladı
Dün akşam dikkat ettm ayağa kalkarken
Cok utandm
Hadi hayirlsii ile yavrunu sağlıcakla kucağına al rabbim yardımcımız olsunDoğuma saatler kaldı heyecan ve korkudan uyuyamadım inşallah oğlum da ben de sağ salim çıkarız doğumhaneden Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Bol bol kasar peynır ye ve muz ıkısıde kılo aldırıyor bebege , ınsallah bol bol kılosunu alır ve erken dogsada cok saglıklı olurBenim bebeğim zayıf o kadar meyve süt bilmiyorum neden böyle oldu inşallah toparlarım
O öyle hareketli olursa ben yandımmm
Amin kuzum insallahHayırlı haberlerle dönersin inşallah canım
İnşallah canım inşallah bu gün bol bol alıcamBol bol kasar peynır ye ve muz ıkısıde kılo aldırıyor bebege , ınsallah bol bol kılosunu alır ve erken dogsada cok saglıklı olur
Amin inşallah canımAmin canım sağolasın hepimiz sağ salim alalım evlatlarımızı kucağımıza
Hiç birşey olmayacak bebeğinin sesiyle hayat yeniden başlayacakDoğuma saatler kaldı heyecan ve korkudan uyuyamadım inşallah oğlum da ben de sağ salim çıkarız doğumhaneden Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Bende aynıyım. Bende arkadaşım hamileyken her iki güne arardım sorardım, hata doğumdan sonra bile iki gün (tüm gün) çocuklarına baktım... Eşi gelmedi bile sormadılar bile çocuklar nasıl diye.Selam kızlar ya bende 37. Haftadayım. Okusamda sık yazamıyorum ama bu aralar biraz hassasım mesela baksan güya çok yakın arkadaşım olan 2 kişi var bir kere bile arayıp sormuyorlar ve bu tarz durumları aşırı kafaya takıp kendimi üzüyorum. Varmı benim gibi herşeyi kafasına takan
Allah yardımcın olsun. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Biliyorum o hisleri. Hem Heycan hem korku, hem tedirginlik bütün duygular bir anda yaşıyorsun şimdi.Doğuma saatler kaldı heyecan ve korkudan uyuyamadım inşallah oğlum da ben de sağ salim çıkarız doğumhaneden Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Aynen sormakta fayda var canimÖdem var canımda dün hastanede çok yürüdüm gaz için ondan diyorum ama biraz fark var iki taraf arasında ebemi arıcam sorcam az sonra
Aa Allah yardımcın olsun kuzum hastanede misin şu an sancin ne durumdaSuyum geldi duanıza ihtiyacım var lütfen dua edin
Isleri halledemediler canim k.annem tek tasimak istiyoruz bizim oldugumuz yere itiraz ediyor aklimizda orda kaldigi icin gelemiyor da esimBenim de aklım sendeydi canım. Eşin ne zaman dönecek?
Sezaryen doğum oldu değil mi canım ya o süreci anlatabilirmisin acaba müsait oluncaKizlar gunydn biz doğduk dun cok şükür rabbime bi problemimiz yok hastanedeyz hala
Rabbim yar ve yardımcın olsun canımSuyum geldi duanıza ihtiyacım var lütfen dua edin
Gunaydın canım birşey sorcam sana Mutterpass ta fonduabstand rB-2 yazmış dun doktor bana. İnternetten baktım 40 haftalığa karşılık geliyor sende ne yazıyor ıkı hafta once RB-4 tüGünaydın kızlar.
Bugün çok heyecanlıyım ve değişik duygular içindeyim.
Bilmiyorum neden... Ama çok tuaf. Hormonlar yine tavan mi yaptı anlamadim
Allah yardımcın olsun kolay doğumun olur inşallahSuyum geldi duanıza ihtiyacım var lütfen dua edin
Hastaneye mi gidiyorsun canım iyi misinSuyum geldi duanıza ihtiyacım var lütfen dua edin