Planlı sezeryanda lavman yapılmıyor 1 gün önceden aç gidiyorsun canım
Sondayı anesteziden sonra taktılar benim birşey hissetmedim ben.
Evet temizleme işlemi bir kaç kere yapılıyor hepsinde uyuşuk olduğum için hissetmedim sallanıyordum tek
benim hepsi acısız oldu kısacası inşallah sizlerinde öyle olur
sondayı epey süre sonra çıkartıyorlar kabın dolmasını bekliyorlar o dönem benim kablosu katlandığı için idrar torbamda birikmiş canım gittikçe yanmaya başlamıştı. Şişeye akmıyordu idrarım. Tabi kimse anlamadı. Anlayana kadar da ömrümden ömür gitti doğum sancısı gibi acı cektim. Kimseye anlatamadım hemşirelerin hepsi "uyuşukluğun gitti sonda rahatsız etti acı cektiğin için yapıyorsun idrar bile dolmamış" daha deyip gidiyorlardı su içirip duruyorlardı dolsun diye. Halbu ki dolan birşey yok katlandığı için içimde birikip daha cok canım yanıyordu. Onlar sondadan rahatsız olduğumu düşünmüşlerdi gelip baktıklarında gereken kap çizgisini idrarım doldurmadı diye cıkartmadılar. Artık feryat figan durumuna gelinxe başka biri geldi kablonun katlandığını fark etti düzeltti allahım yeniden doğdum ben..
fakat 1 ay boyunca idrar kaçırma sorunu yaşadım bu yüzden. Az daha idrar torbam patlayacakmış. Tek kötü deneyimim bu oldu. Sizde benzer birşey yaşarsanız kontrol ettirin mutlaka