- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
Çok güzel yaa. Resmen yaşadım anlattıklarını.Cok cok teşekkür ederim şimdilik güzel ilerliyor ilk 3 gün sütüm gelmedi tüm arkadaslara da seslenmiş olayım ilk dogumım ama cok sey ögrendm, kesinlikle süt yoksa mama verilsin ama kaşıkla ben sedyeden hasta yatagına alınır alınmaz bebeğimin yüzünü bile tam göremeden ebeler memeye tutturdu bebek kaptı ama tabi süt yoktu, sarımtrak su geliyordu bebek emdikce gelecek dediler ac olup bagırınca da mecburen mama verdik aventin anne memesine yakın biberon ile verdik ama coktan ona alısmıs tı bir bucuk günde e 3.gün banyo yaptım süt göğüslere indi bir türlü bebegi tatmin etmedi biberon a alıstıgı için memeler tas gibi oldu ama bir türlü akmıyor sagma makinesi ile denedim olmadı sol göğsüm yaraya meyillendi ama cok şükür yara olmadı. Sıcak su torbası ile her emzirme den sonra yumsattım kanalları daha sonra bebege verip emmesinş sagladk problemi böylece çözdük. Allah bir an önce sizleri de kurtarsın cok zor ama cok cok güzel bir duygu hele de ben iki kayıp yasadım unutturmuyor ama hafifletiyo
38+1 Di doktorumla hep bu tarihe yogunlastk doktora göre 1 hafta daha kalabilirdi ama biz cok stresli gecirdik her gün iğne bisey oldu olacak korkusu ile pazartesi olduk iyi ki de olduk
Biraz fırsat olmadı biraz da toparlanmayı bekledom cok tesekkür ederim Allah sizleri de kurtarsın
Amin 38+1 de oldum kendi sancılarm gelirse paniklerm diye bir hafta daha beklemeyi göze alamadık
Amin cok teşekkür ederim darısı sizlere olsun
Merhaba lavman yapmadılar beni sezeryan için öğlen alacaklardo gece 2den sonra bisey yeme dediler yemedim 9 da odaya alıp hazırlık yaptılar o ara serum taktılar aclık hissetmedim, sondayı spinalden sonra taktılar hissetmedim cıkarırken de yürümeye kaldıracaklaronda cıkardı lar onu da hissettiğim söylenemez acısız oldu. Karna bastırma işi de beni odaya alınca hemsire benım elimi göbeğimib üzerine koydurrdı bak sertlik var hissediyor musun dedi sert bir elma var gibiydi orada hissettm elimle orası senin rahmin ve cok sert yumusaması lazım arada sen üzerinde daire cizerek bastır dedi ilk kendi bastırdı ben hissetmedim çünkü uyusuktu ikinci kez geldi yine yarı uyusuktum o gelene kadar ben aklıma geldikçe masaj yaptım 3.de artık yürüyecektm derin nefes aldım acımasondan korktum ama acımadı sadece normal bir bastırma oldu bu arada ben özel de oldum şehir hastanesindede eminim ebeler yardımcı olur
Ben cok stresliydim son bir hafta kala aglıyordm ameliyat olacağım ama normal yaparsam da bebeğime bir zarar veririm ıkınaöam en mantıklısı sezeryan dı benim için cumku vajinusmıs gecmişim vardı doktor da risk alırız demşti. Ben kendimi şöyle teskin ettim ya bir hastalık için ya da Allah korusun bebeğim olmadogı için bu tür operasyonlar gecirsem ne olacaktı dedim ve bebeğe kavusmaya odaklandım ve inan benım acı eşiğim cok düşüktür ben dayandysam herkes yapar o derece ben 1 sene ilişkiye giremedim üzerine 2 kez kürtaj oldum inşallah sende atlatırsın bebeğimin sesini duyduktan sonrası yok bende su an
Sonrasındaki acı her yürüdüğünde geviyo benım 6. Günüm artık ayaktayım arada bir iç dikişlerim sızlıyor gaz olmamasına dikkat edersin gaz olunca bende daha keskin bir agrı oluyor cünkğ Allah saglıklı kucagna almayı nasip etsin ben ameliyathane kapısından girer girmez Rabbiyesir duasını okudum son bir hafta kala aglamıstm ama o son gün öyle bir rahatlık vardı ki yine agladım ama olsun bitsin diye sabırsızlandm
Allah analı babalı büyütsün canım.
İyiki temizlemisler rahmini. O baya bi rahatlatıyor. Benim bir kerede temizlemislerdi içimi, ama ne temizlemeee o yüzden bu kadar dert oldu bana.. bu sefer spinal anesteziye güveniyorum valla. İnşallah herşey kolay geçer.