- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
Haftalık ölçümlerde yanılma olabilir canım bana öyle demişti doktorumKızlar anne karnındaki bebek zayıflar mı? Geçen hafta ki kilosundan 250 gr düşük çıktı. Doktor zayıflamaz dedi ama bir endişe kapladı içimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftalık ölçümlerde yanılma olabilir canım bana öyle demişti doktorumKızlar anne karnındaki bebek zayıflar mı? Geçen hafta ki kilosundan 250 gr düşük çıktı. Doktor zayıflamaz dedi ama bir endişe kapladı içimi
Canım geceyi rahat geçiremezsin bence hastaneye git açılmana felan baksınlar durumunu bi öğren ben evde duramazdım sanırımKızlar ben bu gece doğuracağım galiba sancılarım baya sertleşti nefesimi kesiyor yerimde durmakta zorlanıyorum
Hadi su gibi olsun doğumun. Saglikla gelsinKızlar ben bu gece doğuracağım galiba sancılarım baya sertleşti nefesimi kesiyor yerimde durmakta zorlanıyorum
canım çok geçmiş olsun ins bebiş çabucak iyileşir dualarmz sizinleTek tek alıntılıyamadım tebrik eden herkese çok teşekkür ederim. Tam taburcu olacağız beklerken bebeğin kanı fazlaymış diye yoğun bakıma alındı sonra da onu tedavi ederken sarılık çıktı yoğun bakımda kalıyor ayrı kalmak çok zor iyi olsun istiyorum bir an önce dualarınızı esirgemeyin. Rabbim kimseyi evladından ayırmasın
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım ağrısız kesisiz güzel bir doğum olsun inşallahKızlar ben bu gece doğuracağım galiba sancılarım baya sertleşti nefesimi kesiyor yerimde durmakta zorlanıyorum
Bana da gelişimi son haftalarda yavaşlıyor dediBen zayıflamaz ama kilo almayabilir diye biliyorum
biraz aşağı inmiş öyle dedi yüzünü hiç göstermiyor son haftalardaCanim alet farkli olcmustur bebisin pozisyonuyla ilgili bir durumdur
Bana da aynısı dedi haftaya geldiğinde yine bakarız dedi. Ama izne ayrılacakmış. Başka doktora gideceğim kontrol içinHaftalık ölçümlerde yanılma olabilir canım bana öyle demişti doktorum
Ayy çok heyecanlı sağlıkla gelsin bebiş kuzum ne zaman geçeceksin hastaneyeKızlar ben bu gece doğuracağım galiba sancılarım baya sertleşti nefesimi kesiyor yerimde durmakta zorlanıyorum
Kaç dedi kilosuna kuzum haftasına gore iyiyse bence bi sorun yokturBana da gelişimi son haftalarda yavaşlıyor dedi
biraz aşağı inmiş öyle dedi yüzünü hiç göstermiyor son haftalarda
Bana da aynısı dedi haftaya geldiğinde yine bakarız dedi. Ama izne ayrılacakmış. Başka doktora gideceğim kontrol için
Sancilarimin artmasını bekliyorum canım ama dk hesaplamada da pek iyi değilim sancım hiç geçmiyor gibi hissediyorum bu gece kesin giderim ama baya zorlanıyorum.Ayy çok heyecanlı sağlıkla gelsin bebiş kuzum ne zaman geçeceksin hastaneye
Az kaldı canım çarşamba sabahı 9 da geliyor oğluşum ama normalde temmuz 2 görünüyordu sezaryen olmasaydı gününü beklerdi sankiSenin günün de baya yaklaşmış ama normal de olsa temmuzun ilk haftası gelirdi minnak
Geçen hafta 3150 idi bu hafta 2833 çıktıKaç dedi kilosuna kuzum haftasına gore iyiyse bence bi sorun yoktur
Geçmiş olsun canım Rabbim tez zamanda kucağında evinize götürmeyi nasip etsin inşallahTek tek alıntılıyamadım tebrik eden herkese çok teşekkür ederim. Tam taburcu olacağız beklerken bebeğin kanı fazlaymış diye yoğun bakıma alındı sonra da onu tedavi ederken sarılık çıktı yoğun bakımda kalıyor ayrı kalmak çok zor iyi olsun istiyorum bir an önce dualarınızı esirgemeyin. Rabbim kimseyi evladından ayırmasın
Canım hayırlısı olsun inşallah,Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sancıların daha da dayanılmayacak hale gelirse hiç bekleme hastaneye git en azından kontrol altında olursun.bizlerede haber etKızlar ben bu gece doğuracağım galiba sancılarım baya sertleşti nefesimi kesiyor yerimde durmakta zorlanıyorum
Sağlıcakla gelsin inşallahKızlar ben bu gece doğuracağım galiba sancılarım baya sertleşti nefesimi kesiyor yerimde durmakta zorlanıyorum
Gecen hafta olandan biraz fazla olcmustur dr. Bu hafta da olandan biraz daha az kilo almıştır ultrasonda olcumlerde yanilmalar olabiliyor . Hic kafana takip strese girme canımGeçen hafta 3150 idi bu hafta 2833 çıktı
Ayyyy rabbim agrisiz acisiz bi avazda saglikla bebeine kavusmayi nasip etsin cnmKızlar ben bu gece doğuracağım galiba sancılarım baya sertleşti nefesimi kesiyor yerimde durmakta zorlanıyorum
Allah yardımcın olsun kuzum bu kadar çektin insallah kolayca doğum olurSancilarimin artmasını bekliyorum canım ama dk hesaplamada da pek iyi değilim sancım hiç geçmiyor gibi hissediyorum bu gece kesin giderim ama baya zorlanıyorum.
Kuzum haftalık ölçümdendir bence bi de 2850 normal senin haftana goreGeçen hafta 3150 idi bu hafta 2833 çıktı
Doktorunuz masaji hangi yagla yapmayi önerdi acaba?Senin sezaryen kesinleşti mi canım bebiş dönmediği icin demi ? Akşam sancıların nasi oluyor canım kasıklarda mi ? Benim salı tekrar rutin kontrol var gün vermiyor doğum icin, normal doğum icin pelvik masajı gösterdi uygula diye ama beceremiyorum
Bazen değişebiliyormuş o an bebeğin hareketi filan varsa doğru ölçüm yapmayabiliriz demişti zaten verilen kg ve boy yaklaşık deniyorKızlar anne karnındaki bebek zayıflar mı? Geçen hafta ki kilosundan 250 gr düşük çıktı. Doktor zayıflamaz dedi ama bir endişe kapladı içimi
Hadi hayirlisi ile rabbim kolay doğumlar nasip etsinKızlar ben bu gece doğuracağım galiba sancılarım baya sertleşti nefesimi kesiyor yerimde durmakta zorlanıyorum