2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canmmmm cok geçmiş olsun

Ederiz tabi.. Ne heycanlıdır.. Yaşayan bilir
Zor gerçekten..
Allah gönlüne göre versin inşallah
Aynen canım yaa aslında 2 tup bebekleri tuttu ama 6 aylıkken kaybettiler çok üzüldüm kendileri toparlanamadi şimdi tekrar başladılar rabbim emeklerini zai etmesin

Geçmiş olsun canım salgın var ozellikle çocuklarda ishal, kusma,ateş yapıyormuş inşallah çabuk toparlar. Şebeke sularında sıkıntı var diyorlar. Bir sure yemeklere dahi kullanmayın musluk suyunu.
Salgını duydum canım bende ama evden çıkmıyorum diye sıcaklardan dolayı sürekli kapı pencere açık yatıyorum o yüzden üşüttü diye düşünmüştüm.şebeke suyuda olabilir bak bazen evde su bitince yenisi gelinceye kadar musluk suyu kullandığımızda oluyo

DefneninAnnesi07 Canım çok geçmiş olsun çocukların hasta olması hastanede yatması çok zor gerçekten insanın yüreği eriyor hemen düzelir inşallah
Günaydın kızlar

Bugn doğuran yok demi, akıllı akıllı uzanıp dinlenin, bebeleri dellendirmeyin

Kontrolü olanlara bol şanslar
Günaydınnnn Benimki bile uslu duruyor bugün Hatta o kadar uslu ki fırsat bulup kuaföre geldim

Evet olabilir banada sıcak basıyor diye bende aynısını yapıyorum benim kızımda geçen üşüttü biz farkında değiliz ama geceleri havalar soğuk kapı penceleri kapatınca uyuyamıyorum sıcaktan benim vucüd ısım zaten yüksek hamile olunca 2 kat hissediyorum sıcaklığı

Gecmis olsun canim. Bir an önce toparlar da evinize dönersiniz insallah

Sağol canım,valla dediğin gibi oluyor onlar olmasında biz olalım diyoruz

Aynen öyle canım maalesef havalarda bi öyle bi böyle ama yinede bana hep sıcak gibi

Kızına geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Benim bir haftadır baya azaldi yok denecek kadar nerdeyse. Bulantı var bu seferde.hayırlısıyla tamamlariz inşallah. Tansiyon sorunun yoksa maden suyu öneririm canım onun sayesinde bir şişe gaviscon bitmedi bile gebelik boyunca

Çok geçmiş olsun canım geçer inşallah sütün bol olsun şifa olsun inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…