- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
Canım en alttaki çizgi sancıyı gösterir ama senin sancın yok gibi.neden tutuyolar seni acaba,bişey demediler mi?Şuan hala nst deyim. En sona da sabah ilk bst mi paylaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım en alttaki çizgi sancıyı gösterir ama senin sancın yok gibi.neden tutuyolar seni acaba,bişey demediler mi?Şuan hala nst deyim. En sona da sabah ilk bst mi paylaşıyorum
Doktorlar sancin var deyip hastaneye yaptırmışlar ama canım 20 sancıyla hastaneye yatirmazlar ki zaten Nst nin açılışı 20yle başlamiyor muHayır cnm en altı sanci
Burdada toco ismi... Tecrübeli im benimkini yollasam size şok okursunuz
Ben de alttakiler sanci diye biliyorum pulse dediği kalp atışını gösteriyor çünkü.Ortadaki değil mi sancı canım ?
Benim nst kağıdım farklıymış ondan kafam karışmış 2 li gösteriyor benimkinde bunda 3 lü o ortadaki ne pekiHayır cnm en altı sanci
Burdada toco ismi... Tecrübeli im benimkini yollasam size şok okursunuz
Toco yazıyor cnm bak orda. Burdada nst ye girdimi toco yazıyor... Baktım yukarıdaki bebisin kalp atışı ortadaki annenin. Tansiyonu yüksek o yüzden yatış vermislerdir. Sancı yok amaBen o yüzden aramıyorum Whatsapptan yazıyorum bıktırırsam sezeryana alıverir kurtulmak için diye
Canım benim girdiğim Nst den biraz farklıydı ben üstteki ikiliden alttaki olarak değerlendirdim sancıları hep 90-100 çıkmış onu düşünerek yorum yaptım alttakiler sancı değil bence öyle olsa neden yatış yapsınlar kafam karıştı
Benim Nst den farklı biraz canım senin dediğin gibidir o zaman benim girdiğimde annenin kalp atışına bakmıyorlar çünkü. O zaman neden yatış verdiler kiToco yazıyor cnm bak orda. Burdada nst ye girdimi toco yazıyor... Baktım yukarıdaki bebisin kalp atışı ortadaki annenin. Tansiyonu yüksek o yüzden yatış vermislerdir. Sancı yok ama
Ayenn dayanalım az kaldi onlar için değil bebislsrimiz için yapıyoruzAllah ıslah etsin bu amirleri ya benimki de aynı seninki gibi herkes (kendi dahil) izne çıkıyor hamile hamile beni çalıştırma çabasında
didonutella Ay evet ya hepimizin kafasında deli sorular oluştu canım Sana söylemediler mi ne için yatış verdiklerini?didonutella hepimizin beyni yandı seni niye hastanede tutuyorlar anlamadık
Kimse bi açıklama yapmıyor mu? Sadece sancın var mı diyorlar?
Aaaa böyle şeyler söylemediler bana hoş hiç bir şey söylemiyorlar anlamadım hiç bişey yaCanım düzenli sancin var hiç geçmeyen hatta hepsi de 90 100 hatta 100 u geçiyor bile bazen seni yatırmaları çok normal düzenli 100 üstü sancin var doğumun başlamış senin. Doktorlar ne diyor peki bir açıklama yapmıyorlar mi?
Doktorlar sancin var deyip hastaneye yaptırmışlar ama canım 20 sancıyla hastaneye yatirmazlar ki zaten Nst nin açılışı 20yle başlamiyor mu
Benim nst kağıdım farklıymış ondan kafam karışmış 2 li gösteriyor benimkinde bunda 3 lü o ortadaki ne peki
Kızlar açıklık getireyim. Toco sancı. En üstü bebisin kapl atışı. Ortadaki annenin.didonutella hepimizin beyni yandı seni niye hastanede tutuyorlar anlamadık
Kimse bi açıklama yapmıyor mu? Sadece sancın var mı diyorlar?
Bizim Nst ler ikili olunca bu kafamızı karıştırdıKızlar açıklık getireyim. Toco sancı. En üstü bebisin kapl atışı. Ortadaki annenin.
Annenin tansiyonu çıkmış o yüzden yatış vermislerdir.
Sancı yok arkadaşta.tecrübe konuşuyor diyorum ya yakında doktor çıkacağım. Walla anlıyorum ben bu işi
Dönüp dönüp 4 kere baktim ben de diyorum sancı yok. Acaba yanlış yere mi bakıyorum dedimKızlar açıklık getireyim. Toco sancı. En üstü bebisin kapl atışı. Ortadaki annenin.
Annenin tansiyonu çıkmış o yüzden yatış vermislerdir.
Sancı yok arkadaşta.tecrübe konuşuyor diyorum ya yakında doktor çıkacağım. Walla anlıyorum ben bu işi
Canım benim Nst ikili olduğu için seninki üçlü olunca yanlış bakmışım ben senin sancın yokmuş hiçAaaa böyle şeyler söylemediler bana hoş hiç bir şey söylemiyorlar anlamadım hiç bişey ya
Benim müdurüm de eşimi ne zaman görse beni soruyormuş doğum ne zaman diye. Herhalde bir an önce doğurup geri dönmemi bekliyor. Eşim ücretsiz izin düşünüyor deyince sormayı bırakmışAyenn dayanalım az kaldi onlar için değil bebislsrimiz için yapıyoruz
Hah tamam şimdi oldu hayırlısıyla sapa sağlam çıkcam şu hastanedenCanım benim Nst ikili olduğu için seninki üçlü olunca yanlış bakmışım ben senin sancın yokmuş hiç
Aminn canım inşallah. Bu arada elektrikli pompa mahfetmişti yara yapmıştı, bugün lansinoh un Manuel ini aldım az önce denedim ve 10 dk da 30cc çıktı ve joker de satılan multimalt içecekten de içtim onun da faydası olduguna %100 eminim kesinlikle tavsiye ediyorumm şuan çok mutluyumCanım şimdi gördüm yazını. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Bence hemen toparlayacak minik kuzu kilosu çok iyi inşallah bir an önce yavrunla sağlıkla kavuşun evinize dönün birlikte
Beni unutun unutun yokum artık diğeydiniz diyorumya banada dün neymiş millet izine gidecekmiş onların yerine bakacakmışım zaten bir kısının yerine bakıyorum 3 kişiniz yerine bakacakmışım hiç vicdan yok nasıl bakacak demiyolar yazık demek yok sadece işleri görünsün yeter hayır istesem şuan bırakabilirim bunun farkında değillerBenim müdurüm de eşimi ne zaman görse beni soruyormuş doğum ne zaman diye. Herhalde bir an önce doğurup geri dönmemi bekliyor. Eşim ücretsiz izin düşünüyor deyince sormayı bırakmış
Dur şimdi bomba bir sey söylicem. Biz seninle tuvalet topiginde tanışmıştıkHah tamam şimdi oldu hayırlısıyla sapa sağlam çıkcam şu hastaneden