- 11 Eylül 2020
- 461
- 626
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzenimin çocuklarının isimleri Mete-Batu. Babam bizimkilerin cinsiyetleri belli değilken erkek olursa sen de Metehan-Batuhan koyarsin demişti aklıma o geldi şimdiSağol cnm. Amin inşallah.
Kız kardeşin falan beni çağırıyorlar aynı kıyma diye... Eşim koy diyor.
Ama görümcem gilde biraz yanlış yaptı gep farklı isimleri düşünüyoruz dedi. Berk oldu sonunda
Seninki de biraz daha duracak inşallah en azından babasını beklese yeter. Yanında biri var mı destek olacak yardim edecek?Benim ediyor canim sancilarim ama cok duzensiz yatsaydim beni sunu sanciyla direk dogurturdu doktorum eminim kendi dogumunu bile suni sanciyla yapmis sonucta dedim dayanabildigi kadar dayansin
Gerçekten mi ben de normali 2-2 sanıyorumCanım bana bir gün arayla birer doz yaptılar seninki ikiz olduğu için 4 kez yapmış olabilirler mi
Sancın çıkmıştır doğurma diye serum bağlamışlardır muhtemelen. Seruma ilaç kattılar mi boş serum mu?Kızlar beni doktor kontrolümde nst ye bağladıktan sonra apar topar acile alıp serum falan bağladılar ama ben hiç bi tuhaflık hissetmiyorum. Serum da bu. Kimse de bişi demiyor. Noluyor sizceEki Görüntüle 2871438
Alla alla neden bilgi vermiyorlar acabaKızlar beni doktor kontrolümde nst ye bağladıktan sonra apar topar acile alıp serum falan bağladılar ama ben hiç bi tuhaflık hissetmiyorum. Serum da bu. Kimse de bişi demiyor. Noluyor sizceEki Görüntüle 2871438
Canım dün baktık 35+1 2650 gram dedi doktorum.Gamze senin bebegin kac kiloydu canim
Canım serum eğer boş serum ise bebeğinin kalp atışlarını çok yavaş görmüş olabilirler ya da hiç hareket etmediyse bebek hareketlensin diye serum veriyorlardır sonra tekrar nstye bağlayıp bebeği kontrol ederler. Ama içine ilaç falan kattilarsa Nosking in dediği gibi sancin yüksek çıkmıştır durdurmak için yapıyorlardı belki.Kızlar beni doktor kontrolümde nst ye bağladıktan sonra apar topar acile alıp serum falan bağladılar ama ben hiç bi tuhaflık hissetmiyorum. Serum da bu. Kimse de bişi demiyor. Noluyor sizceEki Görüntüle 2871438
Bence ikiz diyedir ya ben progestani da tek almıştım çünküGerçekten mi ben de normali 2-2 sanıyorum
Ilk haftalar progestanı bile 2 ampül birden yaptılar hep totom kalbura dönmüştü. Kontrolde sorayim onu da herkese bol keseden iğne mi dağıtıyormuş yoksa ikiz diye miymiş
Niye yanlış anlıyım cnm. Daha erkek olacağından haberleri yok. Ama benimki demisde ola bilir belli olmaz.Birsey dicem ama yanlis anlama esin acaba konusurken agzindan mi kacirdi ismi bu olcak bizimkinin diye
Kuzenimin çocuklarının isimleri Mete-Batu. Babam bizimkilerin cinsiyetleri belli değilken erkek olursa sen de Metehan-Batuhan koyarsin demişti aklıma o geldi şimdi
Senede bir kere bir araya geliyorsunuz belki o bile yok aman görümcen ona yakın bir sey koydu diye içine sinen isimden vazgeçme bence. Ben olsam vazgeçmezdim
Güzel haberlerle gel inşallah
Kız kız oğlan hiç farketmez. Kızım olsaydı Aybüke koyacaktım.
Nasıl haberler canım?
Sağolun kızlar ciktim doktordan nst da 2 3 kere 80 lerde sanci çıktı ama ben bi sey hissetmiyorum, bebişim de 3200 51 cm olmuş çok şükürCiktimi canim sancin birde bebegin kilosunu ogrenebilir miyim benim bebisim tombis ciktida baya
Bunca zaman her seyi çifter çifter kakalamıslar deseneCanım dün baktık 35+1 2650 gram dedi doktorum.
Canım serum eğer boş serum ise bebeğinin kalp atışlarını çok yavaş görmüş olabilirler ya da hiç hareket etmediyse bebek hareketlensin diye serum veriyorlardır sonra tekrar nstye bağlayıp bebeği kontrol ederler. Ama içine ilaç falan kattilarsa Nosking in dediği gibi sancin yüksek çıkmıştır durdurmak için yapıyorlardı belki.
Bence ikiz diyedir ya ben progestani da tek almıştım çünkü
Evet olanlar da Ayberk kadar hosuma gitmedi acikcasi benim de. Almanya'da yasadigini da dusununce millet seslenecek kulağına güzel gelmeyecek bu seferNiye yanlış anlıyım cnm. Daha erkek olacağından haberleri yok. Ama benimki demisde ola bilir belli olmaz.
Ay içim rahatladı biraz. Dünden beri içim içimi yiyordu. Bula bula bu ismimi buldular diye.
Şansıma bak diye söyleniyordum
Kızlarına uygun istiyorum zaten AY'la fazla başlayan erkek ismi yok
Maşallah kilosu çok iyi. Belli mi doğum tarihin. Yani normal dogum mu yapmak istiyorsun yoksa sezeryan miSağolun kızlar ciktim doktordan nst da 2 3 kere 80 lerde sanci çıktı ama ben bi sey hissetmiyorum, bebişim de 3200 51 cm olmuş çok şükür
Maşallah canım kilosu boyu falan çok güzel. Bir iki kez çıkan sanciyi önemsemiyorlar düzenli olmadığı süreceSağolun kızlar ciktim doktordan nst da 2 3 kere 80 lerde sanci çıktı ama ben bi sey hissetmiyorum, bebişim de 3200 51 cm olmuş çok şükür
TSk ederim. Fikir danışmak iyidir.Evet olanlar da Ayberk kadar hosuma gitmedi acikcasi benim de. Almanya'da yasadigini da dusununce millet seslenecek kulağına güzel gelmeyecek bu sefer
Bu arada eltimin kızının adı Ceren ben de Beren koycam benimkini. Birbirine çok benziyor diye kesin laf edecek ama umurumda değil açıkçası istediği kadar konuşsunTSk ederim. Fikir danışmak iyidir.
Aynen ay la olanlar güzel değil tek içime sinen şimdilik bu
Bekler anne beklerBebekler dursa ben 3 hafta dahA Dursun istiyorum 38+0 oldumu dogabilir 16 gun kadar beklese de yeter
İnsan sancısı çıkınca akıllanıor demekBenimde hazir degildi bir teles bir gecede hrpsi hazirlandi ben 36. Hafta cikinca yapicam diyordum
Anaaammmmm topik sahibesi..Sağolun kızlar ciktim doktordan nst da 2 3 kere 80 lerde sanci çıktı ama ben bi sey hissetmiyorum, bebişim de 3200 51 cm olmuş çok şükür
Maşallah canım sancı olması iyi artık bizi hazırlıyor normal doğuma inşallahSağolun kızlar ciktim doktordan nst da 2 3 kere 80 lerde sanci çıktı ama ben bi sey hissetmiyorum, bebişim de 3200 51 cm olmuş çok şükür
Ekstra bi ilaç vermediler görmedim ben seruma kattılarsa da eşim dışarda ortalığı ayağa kaldırmış telaştan bende hiç bi değişiklik yok gayet normalimSancın çıkmıştır doğurma diye serum bağlamışlardır muhtemelen. Seruma ilaç kattılar mi boş serum mu?