2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    289
Haklısın esasında, çok mantıklı geldi bana. Ben görümcem iki senedir görmüyorum 🙈🤭
Yılardır değildi biz bu isme şimdi odaklanmistik.

Kizlarimda çok uygun yoksa ay ile başlayan başka isim öneriniz var mı?
Ayy bi de farklı ülkeymiş ya Allahını seversen dert ettiğine bak. Asla vazgeçme ne güzel içine sinmiş işte. Kim ne derse desin senede 10 gün göreceğin görümceyi mi dert ettin.
 
Kızlar günaydın🥰 Sizlere bi kaç öneri veriyim dedim. Kesinlikle süt sağma makinesi edinin eğer mama vermek istemiyorsanız. Cünkü basta bebeginiz tam emmiyorken doyacak kadar sütünüzü sağıp sağıp verirsiniz mama yerine hemde sütünüzde coğalır sagdıkca. Cevrede herkes biberon verme memeni emmez emzik verme vs dedi ama ilk hünler o kadar zorluyduki uykusuzluk dikiş yerlerim kasıkla vercek en son sabrım kalmadı biberonuda verdim emziğide verdim ve memeide cok şükür bırakmadı bunlarıda cok umursamayın bence herkes bişey söylüyor stres oluyosun emecek cocuk zaten emiyor o memeyi. Bide erkek bebek anneleri özellikle bol bol yenidoğan kıyafet zıbın alın cünkü nerdeyse her alt acmada bi çiş kazası yasıyoruz üstü bası mahvoluyor günde 3-4 kez değiştiğim oluyor kusuyor bazen bazen bezden tasıyor yani 3-5 tane yeni doğanla idare edersin hemen büyür zaten cok alma vs demişelrdi bana yani 3-5 taneyle idare edenlete helal olsun bende daha cok vardı üstüne doğduğu hafta hemen bi 5 takım daha aldık hediye falan geldi derken ancak idare ediyoruz. Bide e bebekte süt arttırıcı malt içeceği var jokerde de var şimdiden alın bnece hastane cantanıza atın dığuödan sonra içersiniz bana kesıe biri bunu önerseymiş ilk günler süt gelsin diye gögsümü sıkmaktan mahvoldum. Bide yara olmasın diye sütyen falan hiç takmadım saldım gezdim valla memelerimi ucunada bepathen krem sürdüm lanolinli olanlar zararlı diye okuduğum için ondan cok hafif kızarıklıklarla geciyorum su an umarım fazlası olmaz. Aklımdayken sizlere yazayım dedim🙏🏻🥰
Hayırlı olsun canım doğum yapmışsın allah analı babalı büyütsün . Iyisiniz dimi
 
Yanında sana yardımcı olacak birileri varsa son dk da olur ama kimsen yoksa aklını başına al 😂
Bayağı yoruyor çünkü ser ütüle yerleştir
Kesinlikle katılıyorum 32> haftada yaptım ama şuan mümkün değil yapamam. Çok zevkli geliyor basta ama etiket kes küçük küçük ayır yıka kurut utule katla yerleştir çok vakit alıyor yoruyor
 
Aslında çok düşünmüyorum doğumu ansızın aklıma geliyor 😂 kendime diyorum olacağına varıyor herşey sonra içten içe hafiiff bir panik havası geliyor geri kovuyorum sizde durumlar nasil?
 
Ayy bi de farklı ülkeymiş ya Allahını seversen dert ettiğine bak. Asla vazgeçme ne güzel içine sinmiş işte. Kim ne derse desin senede 10 gün göreceğin görümceyi mi dert ettin.
İki senede görüyorum görümcem 😂🤭
Öyle yapacağım. Sinir olmuştum çok dünden beri şimdi sizin fikirlerinizle kendime geldim.

Aynen nedense çok yakışıklı bir çocuk çağrıştırıyor 🙈 Adıyla yaşasın kuzucuk🌸🤲
İnsallah cnm, sağlıklı hayırlı evlat olsun.
Yakisiklida olursa demeyin keyfimize. 🥰🥰🥰
 
Almanlarda bars biraz kaba geliyor söyliyince cnm. Yoksa oda çok güzel isim. Ama ben birayida düşünmem gerek. Çocukla okulda alay etmesinler sonra.

Kızılarimin ismi
aysima
Aymina
Ayberk koy canım o zaman 2 kızdan sonda oğlusun oluyor boşver milleti
 
Aslında çok düşünmüyorum doğumu ansızın aklıma geliyor 😂 kendime diyorum olacağına varıyor herşey sonra içten içe hafiiff bir panik havası geliyor geri kovuyorum sizde durumlar nasil?
Dediğin gibi herşey olacağına varıyor o yüzden bu son zamanların tadını çıkartmak gerekiyor benim de aklıma geliyor yaklaştıkça nasıl olcak diye ama çok odaklanmamaya düşünmemeye çalışıyorum akışına bırakmak en doğrusu. Rabbim hepimize yardım etsin🤲
 
X