2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bi kaç gündür bebiş uyudukca bende uyuyorum canım ama rüyamda alt değişiyorum süt sagıyorum ne kadar uyku sayılırsa :KK53:
Ah o ilk dönem uykular . Aglardi uyanırdım yatakta bebek arardım. Sanki emzirirken uyumuşum da ezmisim gibi karabasanlar. Hatta bir kere kızım ağlıyor ben yanımda eşimi pışpışliyorum 😅

Ah o ilk dönem uykular . Aglardi uyanırdım yatakta bebek arardım. Sanki emzirirken uyumuşum da ezmisim gibi karabasanlar. Hatta bir kere kızım ağlıyor ben yanımda eşimi pışpışliyorum 😅
O karabasanlar gercekten oluyor kucagımda mı uyudum falan gibi uyanuyorum yatagında bi an sanki dönmüş görüyorhm ediyorum cok kötü bi psikoloji yorgunluk ve bilincaltı etkiliyor. Su an hemen gece kesintisiz uyuyacagımız döneme gecmek istiyorum ne zaman baslar o dönem sen bana söyle😬

Kasilman da var mı aynı zamanda canim
Sadece adet sancısı gibiydi canım yatakta uzandım belden aşağımı oynatamıyordum sonra kesildi şuan da da ara ara yokluyor. Kasılma başka günler oluyordu o zamanda sancı olmuyordu karnım taş gibi oluyor sıkışıyordu sanki bugün ki sancı
İnşallah tez zamanda atlatin canım 🤲 En korktuğum benimde doktor değiştirmek son anda. Benim doktorumda tatile gidecek galiba bayram öncesine denk geliyor. Ne yapsak önüne geçmeyiz bazı şeylerin. O yüzden rabbim herşeyin hayırlısını versin iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizin yavrularımıza sağlıkla kavuşalim 🌸🤲

Canım gecmis olsun riskli haftaları atlattık inşallah bende bugün yarın bekliyorum bir aksiyon. Artık Rabbime kaldı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲🌸

Kesildi mi şimdi canım? Geçmezse mutlaka git. Senin ikinci bebiş. Biraz daha erken gelebiliyormus ikinciler. Çok bilgim yok ama ihmal etme kendini en iyi sen anlarsın 🌸🤲
Şuan iyiyim ama kasığımı ara ara yokluyor canım yalancı sancı sanırım evet 2. Ama hiç tecrübemde yok ilkinde yalancı sancı dahi yaşamamıştım. Suni sancı tattım tek. bu yaşadığımda onun daha az şiddetlisiydi yine de kitledi beni. Şimdi sağ kasığım ağrıyo

Aşı gelmiş sanırim gebelere. Gebeler riskli gruptadır kendi isteginizle aşı olabilirsiniz falan yazıyor e nabizda randevu açılmış aşı için. Ben olmayı düşünmüyorum isteyen varsa bi kontrol etsin..
Bende olmuyorum canim bize esimle uzun zaman once cikti fakat yaptirmadik ikimizde

İlk canım evet😊 Annem benimlr kalıyor bebeğin bakımını tamamen kendim yapıyorum en basından beri ev işi yemekte annemde böyle idare ediyoruz. Yani hep benimleymiş gibi hissediyorum bebeği. Su korona beni cok korkutuyor sadece kimseyi kabul eymiyorum eve ama kardeşlerim falan arada geliyor onlar bile dokunmasın yakşasmasın istiyorum ve söylüyorumda bunu psikolojik olarak bu konuda stresliyim. Bitsede su hastalık bebeklerimizi rahat büyütsek🙏🏻
Ben de bebegimle kendim ilgilenmek istiyorum canım inşallah anneler çok karismazlar, haziran annelerinde baya korkunç seyler okudum bu konuda:) Hem hastalık hem de ilk bebek olunca valla benim de kimseye veresim gelmez
İyi akşamlar kızlar temmuz annelerinde temmuz annesi kalmayacak gibi 🤦‍♀️ Benim tansiyonum yine 14/9larda. Çok korkuyorum 1 kg vermişim dört günde. Kendime göre bir diyet uyguluyorum bol yeşillik minimum tuz minimum karbonhidrat bol su içmeli bir diyet. İnşallah bebekde vermemiştir. O hastaneye düşmek istemiyorum tekrar. Bir iki hafta daha dayansak bebişimle🤲 inşallah sağlıkla kavuşalim hepimiz yavrularımızla🤲🌸
Bi dahaki kontrol ne zaman kuzum
Aşı gelmiş sanırim gebelere. Gebeler riskli gruptadır kendi isteginizle aşı olabilirsiniz falan yazıyor e nabizda randevu açılmış aşı için. Ben olmayı düşünmüyorum isteyen varsa bi kontrol etsin..
Canım bana çıkmamış daha, ben emzirirken olmayı düşünüyorum

O karabasanlar gercekten oluyor kucagımda mı uyudum falan gibi uyanuyorum yatagında bi an sanki dönmüş görüyorhm ediyorum cok kötü bi psikoloji yorgunluk ve bilincaltı etkiliyor. Su an hemen gece kesintisiz uyuyacagımız döneme gecmek istiyorum ne zaman baslar o dönem sen bana söyle😬
Ben uyku konusuna hiç girmeyeyim 🥴 2 ay sonra 4 yaşını bitirecek 3 4 aydır bazı geceler kesintisiz uyuyor . En zorlandığım konu uyku oldu zaten . Ama her çocuk böyle değil tabii. Benim kızımın uykusu hassas.

Merhaba herkese. Sıcakların artmasıyla butun gun yatıyorum hiç hakim yok normal mi bilemedim. Arada yalancı sancılar uğruyor karnım kasılıyor geçiyor. Zaman geçmek bilmiyor sanki bu ara :110:

Ben de bebegimle kendim ilgilenmek istiyorum canım inşallah anneler çok karismazlar, haziran annelerinde baya korkunç seyler okudum bu konuda:) Hem hastalık hem de ilk bebek olunca valla benim de kimseye veresim gelmez

Ben de emzirirken olucam mecburen canım yoksa bizi bir yerlere almazlar heralde korkuyorum 😂

Sadece adet sancısı gibiydi canım yatakta uzandım belden aşağımı oynatamıyordum sonra kesildi şuan da da ara ara yokluyor. Kasılma başka günler oluyordu o zamanda sancı olmuyordu karnım taş gibi oluyor sıkışıyordu sanki bugün ki sancı

Şuan iyiyim ama kasığımı ara ara yokluyor canım yalancı sancı sanırım evet 2. Ama hiç tecrübemde yok ilkinde yalancı sancı dahi yaşamamıştım. Suni sancı tattım tek. bu yaşadığımda onun daha az şiddetlisiydi yine de kitledi beni. Şimdi sağ kasığım ağrıyo
Az daha sabretsin inşallah kuzun🤲
Benimkide bir coşuyor bir duruyor. Kafası yukarda nefes alamıyorum bazen nefesim yetmiyor gibi. Zaten sola sağa yatmaktan kollarım çürüdü. Kasıklarıma vuruyor ayakları hep orda. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı canım inşallah 🤲🌸

Geçtiğimiz cuma günü on gün sonra gel dedi ama ben dayanamam ya cuma falan giderimm ne sıklıkta gitmeliyiz sen ne zaman gideceksin canım

Benimkide bir coşuyor bir duruyor. Kafası yukarda nefes alamıyorum bazen nefesim yetmiyor gibi. Zaten sola sağa yatmaktan kollarım çürüdü. Kasıklarıma vuruyor ayakları hep orda. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı canım inşallah 🤲🌸

Geçtiğimiz cuma günü on gün sonra gel dedi ama ben dayanamam ya cuma falan giderimm ne sıklıkta gitmeliyiz sen ne zaman gideceksin canım
Haklısın canım korktum bir an bende çok şükür iyiyim şimdi 🙏🏻 Ayırtta edemiyoruz nedir ne değildir evde tek olunca kötü oluyormuş insan. Sen nasıl oldun daha iyimisin canım?

Haklısın canım korktum bir an bende çok şükür iyiyim şimdi 🙏🏻 Ayırtta edemiyoruz nedir ne değildir evde tek olunca kötü oluyormuş insan. Sen nasıl oldun daha iyimisin canım?
Evet bende eşim yokken tedirgin oluyorum apartmanda ölsen kimsenin ruhu duymaz zaten çıkıp bakmazlar bile bişey olsa.. Halsizim canım okula gidip geliyorum onun dışında hep yatıyorum. Okuldayken iyi hissediyorum eve gelip tansiyonumu yüksek görünce korkuyorum daha da yükseliyor kısır döngü resmen. Doktorum 14 olunca gel dedi ama kaç 14 oldu bebek hareket edince rahatlıyorum. Benim normal tansiyonum zaten böyleydi yani idrarda birşey çıkmayınca önemsemiyorum. Yoksa cuma günü doğmuştu bebeğim hemen sezeryanla yani hemen almak istiyorlar. Bende biraz daha beklesin diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲

Ben göğüs kremimi koyacam ne olur ne olmaz..
Bide kızlar her ne kadar silinmesine gefek yok densede ben rahat edemem.. Bebek emmeden önce silerim kremi mutlaka

Canım ben de 3 gündür 8-10 kez Nst çektirdim öğrendim artık 50yi geçmemiş sancin hic yüksek olduğu durumlarda 40-50 arası çıkmış en yüksek yani evet ufak ufak sancıların var ama doğuracak kadar değil. Beni 70-80le eve yolladı bugün kendini yormayacaksin diyerek haftamız da aynı senle ☺️
Düzenli olması da önemliymiş ya banada aynı araliklarla olmuş gibi geldi tabi senin kadar bilgim yok. Birde Dr hareket etme deyince acaba söylemedimi dedim

Kızlar hastane çantasına göğüs kremi kalkan ya da gümüş kapak koymamiza gerek var mı
Ben kalkanda kremde koydum. Krem zaten şu zamanlar da başlamakta fayda var kalkanda ne kadar erken o kadar iyi emmeye başlayacak malum
Evet bende eşim yokken tedirgin oluyorum apartmanda ölsen kimsenin ruhu duymaz zaten çıkıp bakmazlar bile bişey olsa.. Halsizim canım okula gidip geliyorum onun dışında hep yatıyorum. Okuldayken iyi hissediyorum eve gelip tansiyonumu yüksek görünce korkuyorum daha da yükseliyor kısır döngü resmen. Doktorum 14 olunca gel dedi ama kaç 14 oldu bebek hareket edince rahatlıyorum. Benim normal tansiyonum zaten böyleydi yani idrarda birşey çıkmayınca önemsemiyorum. Yoksa cuma günü doğmuştu bebeğim hemen sezeryanla yani hemen almak istiyorlar. Bende biraz daha beklesin diye düşünüyorum Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
Tansiyon çok beter birşey Allah hiç kimsenin başına vermesin hele de 2 canlıyken kendimizi değil bebeğimizi düşünüyoruz her durumda.
Yeme şeklini değiştirmişsin iyi yapmışsın. tansiyona deva bol su yanından şişeni eksik etme canım şifa bul hemen inşallah 🙏🏻 Sen güçlü anneymişsin beni şaşırttın çok endişeli panik olan birisi olsaydın o gün belkide doğurmayı tercih ederdin korkup. Bebeğin için direndin canım ❤ inşallah sağlıcakla kavuşalım hepimiz yavrumuza başka derdimiz olmasın

Ben de emzirirken olucam mecburen canım yoksa bizi bir yerlere almazlar heralde korkuyorum 😂
Bebişe olacağım gün süt sağar veririm diye düşünüyorum ben de o yüzden emzirirken:)

Bana her hafta gel dedi kuzum çarşamba sabah gideceğim 8 gün oluyor, bence de git tansiyon sorunun var bebeğin kalp atışlarını duyarsın icin rahatlar

X