- 1 Mayıs 2020
- 3.243
- 3.401
Bi kaç gündür bebiş uyudukca bende uyuyorum canım ama rüyamda alt değişiyorum süt sagıyorum ne kadar uyku sayılırsaAynen fena acıyor anlamıyorlar sen uyumaya basladin mi artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kaç gündür bebiş uyudukca bende uyuyorum canım ama rüyamda alt değişiyorum süt sagıyorum ne kadar uyku sayılırsaAynen fena acıyor anlamıyorlar sen uyumaya basladin mi artık
Doktorum da rahat ben de öyleyim sen eve git evde ilaca devam et artık gerekirse de doğurursun dedi70-80le eve yolladı
Rahatlığa bak
Kadın doğurmayacağına eminnn
Cok tatlısn ya
Kasilman da var mı aynı zamanda canimKızlar yarım saattir adet sancısı gibi sancım var kesintisiz endişelenmelimiyim?
Ben 12lisinden sipariş verdim yeter heralde.yetmezsede sonra yine veririm artık.kutu kola şeklinde hepsi açılmadığı sürece 2022ye kadar skt si varmışAaaa hemen bakaym cnmmm
Cok saol
Hah bende tam gözüm onu arıodu..Ben 12lisinden sipariş verdim yeter heralde.yetmezsede sonra yine veririm artık.kutu kola şeklinde hepsi açılmadığı sürece 2022ye kadar skt si varmış
Canım günde 3 4 kutu içilmesini öneriyor satıcı hadi günde 2 kutu içsen bile 12lisi 6 güne zaten biter.ben humana still süt artırıcıda aldım onuda çok severek içtiğimi söyleyemicem ama bebeğe süt olsun diye içtim yani.sevmesekte annelik işte içmek zorunda kalıyorsunHah bende tam gözüm onu arıodu..
2022 ne zamanına kadar acaba ben göremedm..
24lü verecektm bendemi 12li versem
Ya içemezsem felan
Insallah düşer kuzum ya için rahat eder. Ilk çocuk demi senin de nasi bi duygu alıştın mi :) Annen ya da kaynanandan destek aliyor musunKesinlikle koy cantana canım keske biri banada deseydi süt derdine ilk günler canım cıktı Cok şükür canım ya fena değiliz. Bebeğimin göbeginde parca kaldı o beni cok üzüyor inşallah o da düşerde rahatlarım yoksa yakma işlemi falan yapıyorlarmıs
İlk canım evet Annem benimlr kalıyor bebeğin bakımını tamamen kendim yapıyorum en basından beri ev işi yemekte annemde böyle idare ediyoruz. Yani hep benimleymiş gibi hissediyorum bebeği. Su korona beni cok korkutuyor sadece kimseyi kabul eymiyorum eve ama kardeşlerim falan arada geliyor onlar bile dokunmasın yakşasmasın istiyorum ve söylüyorumda bunu psikolojik olarak bu konuda stresliyim. Bitsede su hastalık bebeklerimizi rahat büyütsekInsallah düşer kuzum ya için rahat eder. Ilk çocuk demi senin de nasi bi duygu alıştın mi :) Annen ya da kaynanandan destek aliyor musun
Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün acı keder bilmesin minik bebiş.Kızlar acil sezeryana alındım 13.37 de bebeğime kavuştum
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar acil sezeryana alındım 13.37 de bebeğime kavuştum
Canım gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah Sen nasılsın yavrun nasıl herşey yolunda mı gelişmeleri yaz bizeKızlar acil sezeryana alındım 13.37 de bebeğime kavuştum
İnşallah tez zamanda atlatin canım En korktuğum benimde doktor değiştirmek son anda. Benim doktorumda tatile gidecek galiba bayram öncesine denk geliyor. Ne yapsak önüne geçmeyiz bazı şeylerin. O yüzden rabbim herşeyin hayırlısını versin iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizin yavrularımıza sağlıkla kavuşalimÖksürüğüm var canim tabii halsizlik de . Bebeğin hareketleri normal şükür. Bundan sonra ki süreci bilmiyorum kaçıncı gün bir daha test vereceğim. Doktorum hastaneden ayrıldı canım. Bir tane doktor buldum ozel muayenehanesi var . Bir negatife dönseydim gidip görseydim
Canım gecmis olsun riskli haftaları atlattık inşallah bende bugün yarın bekliyorum bir aksiyon. Artık Rabbime kaldı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahKizlar sancı minik minik var dedi Dr bebekte baya inmiş aşağı. Aksi gibi haftaya izinliymis bir hafta fazla hareket etme yorma kendini erken doğum riskin var dedi. 3 kilo olmuş bu arada. Sancılar düzenli gibi geldi bana Dr korkutmak istemedi gibi geldi bana ama anlayanlar bakabilirmi
Kesildi mi şimdi canım? Geçmezse mutlaka git. Senin ikinci bebiş. Biraz daha erken gelebiliyormus ikinciler. Çok bilgim yok ama ihmal etme kendini en iyi sen anlarsınKızlar yarım saattir adet sancısı gibi sancım var kesintisiz endişelenmelimiyim?
Hadi hayirlisi olsunBana da çok uygun geldi canım cektirecegim ben de
Aynen benim de öyle canım yerlerde yuvarlandigimi bilirim acidan. İlk baştaki sancılar bize koymaz o yüzden son bir iki saat zorlanırız diye düşünüyorum sadece.
Ben artık bir haftaya bile razı durumdayım canım ya
Gözün aydın canım inşallah iyisinizdir