Geçmiş olsun canım az daha beklesin inşallah kuzunKızlar doktorum da geldi az önce ultrasonla baktı alttan da muayene etti rahim agzim yumuşamış ama açılma yok yine şükür. Merak etme hemen dogurtmicam seni dediAma bugün de kal Nst takibine devam edelim dedi bu gece de buralardayım.
Çok şükür takip iyidir eve gitsen acaba sancı varmi filan diye şüpheye düşeceksin boylesei daha iyi zamaninda gelsin insallah bebesinKızlar doktorum da geldi az önce ultrasonla baktı alttan da muayene etti rahim agzim yumuşamış ama açılma yok yine şükür. Merak etme hemen dogurtmicam seni dediAma bugün de kal Nst takibine devam edelim dedi bu gece de buralardayım.
Geçmiş olsun canım.aynisi önceki akşam başıma geldi. Sıcak su torbası koydum hemen mideme. Arada kasiklarima. Çok iyi geldi sabaha kadar durdu. Öyle yapabilirsinKizlar hepinize gunaydin, dun aksamdan beri midem cok kotu agriyor.
Sanirim soguk soda ve dondurma yemistim ondan oldu.
Gece hic uyuyamadim suan da midem bulaniyor, ne yapsam doktora gitsem mi? Nane limon icebilir miyim? Baske ne yapabilirim?
Hayırlısı olsun canım en azından emin ellerdesin 2 hafta daha bekleyebilse kuzucuk yeterli olur ama erken gelmek isterse de 35 hafta da gayet güzelYok kuzum sonra yine sancım çıktı doktorum da muayene etti bu gece de kal dedi yine buradayım yani ama içim rahat en azından
Merhaba kızlar bebek hareketlerinde azalma var mı sizde de ? Normalde çok hareketliydi sabah kahvaltı yaparken bir iki kıpırdadı sonra ara öğün yaptım su an yok kıpırdamıyor. Artık baya aşağıda hareketleri kanala mi girdi acaba yeri mi daraldı kafamda sorular???
Ciğerleri gelişiyor canım nefes almaya çalışıyor ve amniyon sıvısından yuttuğu için hıçkırık tutuyor doğumdan sonra kendi kendine nefes alabilmek için egzersiz yapıyor yaniKızlar selam, umarım herkes iyidirBenim bebiş buara çok hıçkırık tutuyo ya, pıt pıt atmasına öyle derler gerçi Neden olur bilgisi olan varmı? İyi diyolar ama bu ara azcık fazla oluyo sanırım
Ayy senin az kalmış bayaCiğerleri gelişiyor canım nefes almaya çalışıyor ve amniyon sıvısından yuttuğu için hıçkırık tutuyor doğumdan sonra kendi kendine nefes alabilmek için egzersiz yapıyor yaniben 37+2 deyim artık hıçkırıkları baya azaldı sanıyorum gelmek için hazır benim oğluş 10 günümüz kaldı bakalım tüm kuzucuklar sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah
Azalma arada oluyor tabi yorulma durumuna göre ama hiç hareket hissetmezsen mutlaka dürt bebegi hareket etmesini sagla demişti dr bana bende öyle yapıyorum hemen kipirdiyor iyi olduğunu biliyorum en azından sende öyle yapMerhaba kızlar bebek hareketlerinde azalma var mı sizde de ? Normalde çok hareketliydi sabah kahvaltı yaparken bir iki kıpırdadı sonra ara öğün yaptım su an yok kıpırdamıyor. Artık baya aşağıda hareketleri kanala mi girdi acaba yeri mi daraldı kafamda sorular???
Az kaldı canım ayın 23 ünde alacak doktor ablamız oğluşumu sezaryen olmasaydı 40-41 görürdük sanki çünkü oğluşun keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok gibi neyseki sezaryen günü 38+5 olacakAyy senin az kalmış bayaAminnn sağlıklı olsunlarda
Hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun, sağlıklı kavuşun şimdiden oğluşunlaAz kaldı canım ayın 23 ünde alacak doktor ablamız oğluşumu sezaryen olmasaydı 40-41 görürdük sanki çünkü oğluşun keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok gibi neyseki sezaryen günü 38+5 olacak
Yaa maşallah erken gelmek istemişAynen canım yaptım36 da doğdu sabırsız oğluşum
Ahah istedikleri yerde duruyorlar diyelim o zamanBen kızlar olır die biliorm
Yani bizim burda herkes öyle der
Ben 32de başladım canım zaten çatlayacağından emindim, ergenlikte bile çatladı çünküKızlar kaçıncı haftada çatladı göbecikleriniz
Ve hala çatlamayan varmı?
Yaa geçmiş olsun canım sanırım çok beklemeyecek senin bebiş, ne kadar dursa kâr amaYok kuzum sonra yine sancım çıktı doktorum da muayene etti bu gece de kal dedi yine buradayım yani ama içim rahat en azından
Benim de bu ara çok oluyor ama hiçbir yerde sorun olduğunu okumadım, gelip geçici sanırım. Hatta bazen 20 dk kadar sürüyorKızlar selam, umarım herkes iyidirBenim bebiş buara çok hıçkırık tutuyo ya, pıt pıt atmasına öyle derler gerçi Neden olur bilgisi olan varmı? İyi diyolar ama bu ara azcık fazla oluyo sanırım
Mideni üşütmüşsün bencede canım ne sıcak ne soğuk arada şeyler ye baharatlı falan da kaçın mide bulantısi için nane limon iyi gelir bencede icebilirsin zararı olmaz. Geçmiş olsun inşallahKizlar hepinize gunaydin, dun aksamdan beri midem cok kotu agriyor.
Sanirim soguk soda ve dondurma yemistim ondan oldu.
Gece hic uyuyamadim suan da midem bulaniyor, ne yapsam doktora gitsem mi? Nane limon icebilir miyim? Baske ne yapabilirim?
Çok şükür canim valla korkuttun bizi inşallah sağlıkla gelsin kuzular az daha sabırKızlar doktorum da geldi az önce ultrasonla baktı alttan da muayene etti rahim agzim yumuşamış ama açılma yok yine şükür. Merak etme hemen dogurtmicam seni dediAma bugün de kal Nst takibine devam edelim dedi bu gece de buralardayım.
Benimkide aksine çok hareketli yırtıp çıkacak zannediyorum çok sakindi halbuki. Ne değişik ya bu bebeler çok hareket etse ayrı dert etmese ayrıMerhaba kızlar bebek hareketlerinde azalma var mı sizde de ? Normalde çok hareketliydi sabah kahvaltı yaparken bir iki kıpırdadı sonra ara öğün yaptım su an yok kıpırdamıyor. Artık baya aşağıda hareketleri kanala mi girdi acaba yeri mi daraldı kafamda sorular???
Ayy benimkide çok tutuyor özellikle geceleri kıyamam ya ben çok sinir olurum hıçkırık tutmasına minik kuzum nasıl dayanıyorKızlar selam, umarım herkes iyidirBenim bebiş buara çok hıçkırık tutuyo ya, pıt pıt atmasına öyle derler gerçi Neden olur bilgisi olan varmı? İyi diyolar ama bu ara azcık fazla oluyo sanırım
Maşallah ya ne kadar az kalmış, ben böyle sizi okudukça yerinize heyecanlanıyorumCiğerleri gelişiyor canım nefes almaya çalışıyor ve amniyon sıvısından yuttuğu için hıçkırık tutuyor doğumdan sonra kendi kendine nefes alabilmek için egzersiz yapıyor yaniben 37+2 deyim artık hıçkırıkları baya azaldı sanıyorum gelmek için hazır benim oğluş 10 günümüz kaldı bakalım tüm kuzucuklar sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah
Iyi şükür diret oglusuna karsi canimKızlar doktorum da geldi az önce ultrasonla baktı alttan da muayene etti rahim agzim yumuşamış ama açılma yok yine şükür. Merak etme hemen dogurtmicam seni dediAma bugün de kal Nst takibine devam edelim dedi bu gece de buralardayım.
Yinede düzensiz gibi canım doktorun ne söylüyor pekiKızlar yine sancim çıkıyor hatta bazıları 60-70e dayanmışama bende de bir rahatlık var dogurmayacagim ki zaten diye nerden geliyor bilmiyorum Eki Görüntüle 2869696