2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
En fazla bir gün daha yatırır sonra yollarlar heralde canım ya yani dogurana kadar burada yatacak halim yok Evet bugün gelmese de erken geleceği belli bu serumlar onu biraz tutarsa 1 hafta 10 gün daha bekler belki
Aynen kuzum artık endişelenecek birşey de yok çok şükür riskli haftaları çoktan geride bıraktık rahat ol sen
Ne zaman doğururuz Allah biliyor belirsiz bekliyoruz hepimiz bakalım sen ne zaman kavuşacaksın

çok geçmiş olsun sağlıkla çıkın ins hastaneden

Geçmiş olsun canım.kaç haftada testini yeniliyorsunuz?şurada kaç haftamız kaldı zaten o süreçte doğum olacak olsa ne yapıyorlar nasıl müdahale ediyolar acaba merak ettim
Saglik çalışanları 10. Gün testi yenileyip negatifse 11. Gün ise başlıyormuş. Pozitif gelirse karantina devam. Araştırdım o dediğin durumu . Maskelerle falan doğum yaptırıyorlar acil durumlarda.

Ben zaten bugün dogurmamaya çok kararlıyım ya hastane çantamı bile almadım yanıma bir kaç serum yer çıkarım nasılsa diye sartladim kendimi inatlasiyoruz oğlumla bakalım kim galip gelecek
Aynen canim iyi yapmışsın bende öyle yapmıştım hiçbir şey almadım yanıma geri döneceğiz diye bakma bende arada pozitif olabiliyorum kendi kendimi telkin etmek için oğlunda sen de galip geleceksiniz merak etme inşallah az kaldı sabredecek minik kuzu

Testim yine pozitif geldi oysa ne hayallerim vardı. Pazartesi yeni doktoruma gidecektim ve 3 hafta sonra bebeğimi görecektim. Şaka gibi belki de bir kaç hafta sonra doğuracağım ve doktorumla tanışmadık daha .
Geçmiş olsun canım bundan sonraki test ne zaman bu mutasyonlu virüs galiba böyle oluyor burda bir arkadaşda üst üste hep pozitif çıkmıştı. Kendini iyi hissediyor musun bebeğin nasıl. Doktorunu mu değiştirdin inşallah hayırlısı olur dualarım seninle bir an önce iyileşin inşallah

Testim yine pozitif geldi oysa ne hayallerim vardı. Pazartesi yeni doktoruma gidecektim ve 3 hafta sonra bebeğimi görecektim. Şaka gibi belki de bir kaç hafta sonra doğuracağım ve doktorumla tanışmadık daha .
Canım sen keşke tekrar test yaptırmasaydın. Benim eşimde olmuştu ona tekrar yaptırmana gerek yok cünkü yine pozitif cıkıyor demişti. bulaşıcılığı zaten ilk olduğunda 5 gün kuluçka süresi var. Sonrası önemli değil karantinasını annesinde geçirmişti bitince yanıma geldi test yaptırmamıştı birşey olmadı çok şükür.

Normalde 14 gunden sonra bulasıcılıgı kalkıyor ve pozıtıf bıle cıksan heryere cıkabılıyorsun.. 3 ay pozitif cikan lari gördüm ben

Saglik çalışanları 10. Gün testi yenileyip negatifse 11. Gün ise başlıyormuş. Pozitif gelirse karantina devam. Araştırdım o dediğin durumu . Maskelerle falan doğum yaptırıyorlar acil durumlarda.
İnşallah bir an önce geçer canım ya maske yeterince sıkıyor insanı birde doğumda o stresle maskeli durmak daha da çok sıkar.umarım tez zamanda atlatırsın

Kizlar hepinize gunaydin, dun aksamdan beri midem cok kotu agriyor.
Sanirim soguk soda ve dondurma yemistim ondan oldu.
Gece hic uyuyamadim suan da midem bulaniyor, ne yapsam doktora gitsem mi? Nane limon icebilir miyim? Baske ne yapabilirim?

Çok şükür canım nst takibinde kalman iyi en azından için rahat olur

Kızlar sancı çoğu yerde sırttan girer falan yazıyordu.2 3 gündür sırtımın sağ üst tarafına bıçak saplanıyor gibi.Bu sancı ağrısı tüm sırtta mı olur?Yani doğum sancısıyla alakası olabilir mi?

Canım genelde belden girer derler o yüzden ben de pek onemsememistim ama tam da senin dediğin gibi sırtımin sağ üst kısmına ağrı giriyor son iki haftadır. İki gündür de sancım olduğu için aynı anda o sırt ağrısını da yaşayınca ikisinin alakalı olduğunu düşündüm ben. Herkesin bünyesi farklı tabi.

Geçmiş olsun canım bugün çıkarsın gibi görünüyor ama önlemini alıp iyi ki gitmişsin inşallah 2-3 hafta daha bekler kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…