2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sağolasın canım hepimiz sağlıcakla kavuşalım evlatlarımıza Benim son adet tarihine göre 2 temmuz görünüyor ama doktor tüp bebek olunca sezaryen dedi haziranın son haftası alırız demişti daha gecen hafta kesinleşti artık tarihi bir yanda heyecan bir yanda korku yaşıyorum sanki içimde daha güvendeymiş gibi geliyor doğumhane den ikimiz de sağ salim çıkarız inşallah

Ben yorulduğumda genellikle azalma oluyo, tatil dönüşü yorulmuştum sonra döndüm biraz az hareket etti dinlendim şuan normal mesela. Biraz dinlen belki onu istiyodur bebiş

Azalma arada oluyor tabi yorulma durumuna göre ama hiç hareket hissetmezsen mutlaka dürt bebegi hareket etmesini sagla demişti dr bana bende öyle yapıyorum hemen kipirdiyor iyi olduğunu biliyorum en azından sende öyle yap
Çok teşekkürler kızlar sanırım dediginiz gibi yorulduğum içinn oldu biraz dinlenince hareket etti çok şükür

Onu bilmiyorum canım şimdi çektik nstyi hemşireler doktora atıyor sonucu o da hemşireleri yönlendiriyor ben yarın sabah görürüm heralde doktoru bir daha.
Anladım canım yarına kadar takipte olup duruma göre değerlendirecektir.biraz daha bekler minnoş inşallah serum vermeye devam ediyorlarmı?

Maşallah ya ne kadar az kalmış, ben böyle sizi okudukça yerinize heyecanlanıyorum
Çok şükür az kaldı canım hem heyecan hem korku birarada yaşıyorum inşallah sorunsuz sıkıntısız gelir senin de 34 olmuş maşallah arka arkaya sıralanacaz artık kritik haftaları geride bıraktık hepimiz çok şükür artık erken gelen bebekler olsa da çok fazla küvözde kalmadan çıkacaklar artık hepsi Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Öksürüğüm var canim tabii halsizlik de . Bebeğin hareketleri normal şükür. Bundan sonra ki süreci bilmiyorum kaçıncı gün bir daha test vereceğim. Doktorum hastaneden ayrıldı canım. Bir tane doktor buldum ozel muayenehanesi var . Bir negatife dönseydim gidip görseydim

Tarihlerimz aynı benim önümüzdeki cuma alacak doktor ama. Yani ayın 18inde gelişimi 10 gün önde çıkıyor zaten kilosu geçen hafta 4 e yakındı bende çok beklemesini istemedim o yüzden 38+0da alckdoğum yapayım size anlatırım inşallah yaşadıklarımı

Benm kız zaten hep usluydu
Şu hareket konusu yüzünden gebelikten soğudum valla cnm..
En son ısrarla dr sordum
Bana dediki bu 8-5 mesai yapan memur değilki dedi
Günde toplam 10 hareket say ama gece ama gündüz.. Panik yapma.. Önemli olan hiç hareket etmezse hemen haber ver demişti
Dinlenince geçer seninde

B Beyrun canım nerelerdesin belkide doğurdun yaz bize merak ediyoruz
Evet ya B Beyrun nerelerde

Kızlar yine sancim çıkıyor hatta bazıları 60-70e dayanmış ama bende de bir rahatlık var dogurmayacagim ki zaten diye nerden geliyor bilmiyorum Eki Görüntüle 2869696
Anne oğul inatlaşması izliyoruz sayın seyirciler

Kızlar ananemiz kuzenimizin beşiğini yenilemiş kız beşiği Yapmış
Maşallah ya.. Valla emeklerine sağlık cnm

Dün akşamdan beri 7.serumum takılı şu an canim iki tane de ciğer geliştirici yaptılar.
Oooo ciğer geliştiricide vurulduysa artk sırtın yere gelmez kuzum
Serumun tadını çıkar

Anne oğul inatlaşması izliyoruz sayın seyirciler
Oooo ciğer geliştiricide vurulduysa artk sırtın yere gelmez kuzum
Serumun tadını çıkar
Ben de Karadenizli inadı var ama onda da Sivaslı inadı var bakalım gorucez
Bu özgüven nerden geliyor diyorsun bizdeki biraz deli cesareti
Ben benimki anne için daha çok cahil cesareti diyorum ilk dogumum olacak ya başıma geleceklerden habersizim

Kızlar benim doğum büyük ihtimal bayramdan hemen önce olacak. Babalık izninin yarısı da gidiyor öyle olursa.. doktorlar kabul eder mi bayram sonrası olsun diye diretirsem bilmiyorm.. sizde böyle bir durum var mı?

Kızlar yine sancim çıkıyor hatta bazıları 60-70e dayanmış ama bende de bir rahatlık var dogurmayacagim ki zaten diye nerden geliyor bilmiyorum Eki Görüntüle 2869696
Neyse 35. Haftayi bitirdik cok sukur yari 35+0 dogsa bile cok sıkıntı olmaz galiba canim benim arkadas 35+5 de doğurmuş kizini almis gelmis evine hastanede hic kalmamis 1 hafta daha dayan de bebisine

Kızlar benim doğum büyük ihtimal bayramdan hemen önce olacak. Babalık izninin yarısı da gidiyor öyle olursa.. doktorlar kabul eder mi bayram sonrası olsun diye diretirsem bilmiyorm.. sizde böyle bir durum var mı?
Benim de oyle canim doktor ya bayram oncesi ya da sonrasi olur dedi ama ben 16 17 temmuz istiyorum daha netlestirmedik 3. Sezeryan olacagi icin 39. Haftayi beklemeye korkuyorum acil bir durum olur diye hakkimizda hayirlisi olsun inşallah

Benim doktor da bayramda izinli olacakmiş bayram öncesine kadar doğmazsa suni verdirmeye çalışcak muhtemelen. Babalık izni yancak her türlü hiç umudum yok zaten hiç şansımız da yok bu gibi konularda

Benim doktor da bayramda izinli olacakmiş bayram öncesine kadar doğmazsa suni verdirmeye çalışcak muhtemelen. Babalık izni yancak her türlü hiç umudum yok zaten hiç şansımız da yok bu gibi konularda
Bayram öncesi kaç haftalık olmuş oluyorsun canım?
Benim de oyle canim doktor ya bayram oncesi ya da sonrasi olur dedi ama ben 16 17 temmuz istiyorum daha netlestirmedik 3. Sezeryan olacagi icin 39. Haftayi beklemeye korkuyorum acil bir durum olur diye hakkimizda hayirlisi olsun inşallah
Amin canim. Benm 38+0 tam 20 temmuz. Bayramin 1. Günü. Benim dr da izinli olacakmış. 15 ine yazmış beni, sekreterinden öğrendim.. şimdi şehir hastanesinden randevu aldim. Birakicam özeli sanırım. Devlette kaçıncı haftada alırlar acaba? Son adeti 3-5 gün ileride mi söylesem
Bizimde babalik iznimiz bayrama denk gelicek gibi
Gelmez inşallah yaa.

38 de dogsaydi denk gelmezdi canim ama 39 olsa denk gelicek

Bayram öncesi cuma günü 39+0 oluyorum canım, o hafta içi 38+larda oluyorum. Belki o vakte kadar kendi kendine gelir diye umuyorum yoksa belki suni ile inmeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…