2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Baktimda yulaflı birşey galiba canım bu. Sade yulaf meyve ve yoğurt aynı işi görmez mi. Bunu diyetisyenmi önermişti sana
Görür canım ama yanında ceviz fındık da yenilebilir çok lezzetli olduğu için onu önerdim canın tatlı istediğinde kakaolusunu çok seviyorum 40 gr yulaf 2 dilim ekmeğe denk geliyor. Yatmadan 20-30 gr yulaf 4-6 kaşık yoğurt 2 ceviz gece şekeri dengeleyebilir. Diyetisyen öyle yazmıştı ama son zamanlara girdik ve canım tatlı şeyler istiyor diye bu gronalayı denedim onu çok sevdim.

gmz41 canım ne yaptın?umarım herhangi bir sıkıntı olmadan evine dönmüşsündür

Günaydın kızlar

gmz41 cnm nasılsın? Merak ettim seni
Günaydın kızlar yatış vermişti doktorum zaten ilk geldiğimde açıklık var mı diye bakıp nstye baglamislardi açılma yoktu ama yine sancı vardı o nstde. Kan aldılar bir iğne yaptılar geceden beri de 3.serumum takılı şu an sancım yok az önce Nst bağladılar yine sancı hiç çıkmadı. Bugün çıkar miyim yoksa Nst takibi için bekletir mi hiç bilmiyorum gorucez

Özel ebebin avantajları nelerdir? Ben de takip ediyorum o ebeyi benim doktorumla da çalışıyor gerekli mi illaki
Benim yanımda doğuma girebilecek sakin bir anne ya da akraba eş dost olmadığı için ben tercih ettim. Bu konuda çok tecrübesizim ve birinin bana yol göstermesine ihtiyacım olacaktı. Sürekli yanımda olacak normal doğuma hazırlanmamı olmuyorsa sezeryana dönmesi gerekirse de süreci daha rahat atlatmamı sağlayacak birisi olsun istedim. Annem de eşim de dünyanın en panik insanlarından başka da doğumda yanımda olabilecek kimse yoktu.

Geçmiş olsun canım umarım çıktığınızda ikinizde daha iyi hissederseniz

Geçmiş olsun canım umarım çıktığınızda ikinizde daha iyi hissederseniz
Teşekkürler canım ya az önce buradaki hemşireye sordum doğum için geldiğimizde sancı odasına çıkıyoruz değil mi diye evet dedi eşimiz yanımızda olabiliyor mu dedim sanırım izin vermiyorlar dedi. Nasıl ama belki açılmamın olması bütün gün sürecek orada tek başımıza mi çekeceğiz bunu hiç bir destek olmadan çok sacma neden o kadar para veriyoruz tek başımıza kalacaksak dimi ama insan bütün o sancilari tek başına nasıl karşılar

İyi olmana sevindim canım Ali Karan beyimiz azcık daha sabretsin annesini görmek için sancıda çıkmadıysa bugün çıkartırlar seni ozmn canım

Acaba erkek olduğu için mi canım gerçekten çok saçmaymış eğer kimseyi almıyorlarsa.

İyi olmana sevindim canım Ali Karan beyimiz azcık daha sabretsin annesini görmek için sancıda çıkmadıysa bugün çıkartırlar seni ozmn canım
İnşallah canım
Acaba erkek olduğu için mi canım gerçekten çok saçmaymış eğer kimseyi almıyorlarsa.
Bilmiyorum ki canım ama sonuçta odalar tek kişilik erkek olsa ne olacak. Kesin konuşmadı ebe geldiğinde ona soracağım bir de.

Canım sıvı geçirmez alez ser yatağına doğumdan sonra da çok rahat edersin hem senin kanaman açıısından hem de bebeği üstüne koyduğunda oluşabilecek kusma ve çiş kaçaklarına karşı önlem olarak. Ben yataşın sıvı geçirmez giydirmeli bir alezi var onu almıştım ilk oğlumda fiyatı viraz pahalı ama aşırı kullanışlı

Canım bunlar ne sancısıymış böyle doktor birşey dedi mi başka ? Miniğin seni oynatıyor resmen günlerdir neyse ki güvenli yerdesin
Yok canım doktorla görüşemedik hemşireler haberlesiyorlar Nst sonuçlarını falan atıyorlar o da yonlendiriyormus. Kan almışlardı sonuç ne oldu bilmiyorum ama bir kez antibiyotik serum verdiler bir daha vereceklermis daha serumların var dedi hemşire belki enfeksiyon vardır. Bugün de pazar doğumu falan yoksa gelmez heralde doktorum artık hemsirelerden haber alacağız dediğin gibi hastanedeyim sonuçta içim rahat
Bunlar ne sancısı bilmiyorum ama oğlumla inatlasiyoruz o doğmaya çalışıyor ben dogurmamaya çalışıyorum

Kocam çok hassastır bi de araba temizliği konusunda sağolsun senede bir kez kaynanama gideceğimiz zaman iç dış temizlemeye veriyor kaynanam laf edecek diye. Bu sene oraya da gidemiyoruz o pis arabayla 2 sene gezeriz valla
oda iyiymis ama önlem.almak iyidir bence yolda ne olacağı belli olmaz

Son düzenleme:
Canım çok şükür bak açıklığın yokmuş bebişin daha duracak içeride inşallah suyu gelişimi herşeyi iyiyse hiç takma hatta biraz rahatlat kendini eşin yanindaysa el ele tutuşun güzel bir sarki aç kulaklıktan valla bak psikoloji çok etkiliyor. Panik atak birisi olarak söylüyorum

yerim onu belli ki bugün yarın olmasada erken gelecek bu sancılar yalancıda olsa heyecanlandırıyordur şimdi ilk gebeliktede yaşayamadım bunda da tık yok hala iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bende yaşamak isterdim. İğne,seruma rağmen sancıların devam ederse belki bir daha açılmana felan bakarlar ona göre doğuma alırlar gibime geldi yoksa orada ne kadar tutarlar daha bilmiyorum inşallah eve dönersiniz ya sağlıcakla

Ben zaten bugün dogurmamaya çok kararlıyım ya hastane çantamı bile almadım yanıma bir kaç serum yer çıkarım nasılsa diye sartladim kendimi inatlasiyoruz oğlumla bakalım kim galip gelecek

En fazla bir gün daha yatırır sonra yollarlar heralde canım ya yani dogurana kadar burada yatacak halim yok Evet bugün gelmese de erken geleceği belli bu serumlar onu biraz tutarsa 1 hafta 10 gün daha bekler belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…