- 24 Aralık 2010
- 1.279
- 1.084
Ama planlı sezeryanda 37 biter bitmez aliyorlar ya o yüzden tam bayrama denk geliyor diye düşündüm ben. Heryerde 37. Hafta biter bitmez mi sezeryan yapiyorlar o konuda bilgim yok aslında.38 de dogsaydi denk gelmezdi canim ama 39 olsa denk gelicek
Himm. Herşey olabilir öyleyse. Kısmet canim. Hakkımızda hayırlısı olsunBayram öncesi cuma günü 39+0 oluyorum canım, o hafta içi 38+larda oluyorum. Belki o vakte kadar kendi kendine gelir diye umuyorum yoksa belki suni ile inmeyebilir
İnsallah canim amin. Senin sezaryen olacak galiba, benim bildigim 38 39 haftalara da gün verebiliyor doktorlar duruma göre. Yegenime 39. Haftaya gün verilmisti ama cocuk 37de gelmeye karar verdiHimm. Herşey olabilir öyleyse. Kısmet canim. Hakkımızda hayırlısı olsun
Biz plan yapsak boş o halde . Çocuk kendi doğacağı tarihe kendisi karar vermiş işteİnsallah canim amin. Senin sezaryen olacak galiba, benim bildigim 38 39 haftalara da gün verebiliyor doktorlar duruma göre. Yegenime 39. Haftaya gün verilmisti ama cocuk 37de gelmeye karar verdi
Valla canim deniyorum ama pek ise yaramadi bende sanki, bi de asiri halsizlik var, gozumu acamiyorum. Alt ust ettti beni resmen..Geçmiş olsun canım.aynisi önceki akşam başıma geldi. Sıcak su torbası koydum hemen mideme. Arada kasiklarima. Çok iyi geldi sabaha kadar durdu. Öyle yapabilirsin
Ama planlı sezeryanda 37 biter bitmez aliyorlar ya o yüzden tam bayrama denk geliyor diye düşündüm ben. Heryerde 37. Hafta biter bitmez mi sezeryan yapiyorlar o konuda bilgim yok aslında.
Sagol canim, uzandim dinleniyorum, dun geceden beri perisan oldum, insallah sabaha kadar hafiflerMideni üşütmüşsün bencede canım ne sıcak ne soğuk arada şeyler ye baharatlı falan da kaçın mide bulantısi için nane limon iyi gelir bencede icebilirsin zararı olmaz. Geçmiş olsun inşallah
Çok şükür canim valla korkuttun bizi inşallah sağlıkla gelsin kuzular az daha sabır
Benimkide aksine çok hareketli yırtıp çıkacak zannediyorum çok sakindi halbuki. Ne değişik ya bu bebeler çok hareket etse ayrı dert etmese ayrıKanala girse bile baş gelişse sorun olmaz bence çünkü hemen doğmuyormus bir ay bile giden varmış inşallah iyidir kuzularimiz
Ayy benimkide çok tutuyor özellikle geceleri kıyamam ya ben çok sinir olurum hıçkırık tutmasına minik kuzum nasıl dayanıyorgenelde iyi diyorlar canım bencede ciğerleri gelişiyor diyaframını kullanıyor ne güzel
İnsallah gönlümüze göre saglikli güzel dogumlar geciririz hepimizBiz plan yapsak boş o halde . Çocuk kendi doğacağı tarihe kendisi karar vermiş iştebiz de ancak hesap kitap yapalim. Hiçç
Evet 9 yil geçti ilk doğumdan ama gene sezeryan olacak. Kızımı da 37 biter bitmez almışlardı. Buna elletmem
Hiiiccc sorma doguramadim daha sirali gideriz dedim gidemedik napem bnm oglus pek yavas cikti
Devlet hastanesinde bir sorun yoksa 39. Haftayi bekliyorlar genelde canim 38e kadar gün bile vermiyor çoğu doktor 3 5 gun ileri soylesen bir sey olmaz sanirim bazen ultrasondaki haftaya gore degistirebiliyorlar son adet tarihiniBayram öncesi kaç haftalık olmuş oluyorsun canım?
Amin canim. Benm 38+0 tam 20 temmuz. Bayramin 1. Günü. Benim dr da izinli olacakmış. 15 ine yazmış beni, sekreterinden öğrendim.. şimdi şehir hastanesinden randevu aldim. Birakicam özeli sanırım. Devlette kaçıncı haftada alırlar acaba? Son adeti 3-5 gün ileride mi söylesem
Gelmez inşallah yaa.
Uslu cocuk annesini üzmüoHiiiccc sorma doguramadim daha sirali gideriz dedim gidemedik napem bnm oglus pek yavas cikti
Benim planlı sezaryen.39 hafta bitince alınacak ki 1 hafta önde de gidiyor.Tabi daha önce kendi gelmezseAma planlı sezeryanda 37 biter bitmez aliyorlar ya o yüzden tam bayrama denk geliyor diye düşündüm ben. Heryerde 37. Hafta biter bitmez mi sezeryan yapiyorlar o konuda bilgim yok aslında.
Aa ne güzelmiş. İnşallah bana da öyle geç tarih verirler. Tabi dediğin gibi kendileri gelmezlerseBenim planlı sezaryen.39 hafta bitince alınacak ki 1 hafta önde de gidiyor.Tabi daha önce kendi gelmezse
Anladim canim. İnşallah bana da içime sinen bi tarih verilir. Ben gene de son adeti 3 gün ileri söyleyeyim en iyisiDevlet hastanesinde bir sorun yoksa 39. Haftayi bekliyorlar genelde canim 38e kadar gün bile vermiyor çoğu doktor 3 5 gun ileri soylesen bir sey olmaz sanirim bazen ultrasondaki haftaya gore degistirebiliyorlar son adet tarihini
Canim genelde 38+5 de alıyorlar sezeryanda doktorlar. Tabii farklı bir durum gormezlerseAa ne güzelmiş. İnşallah bana da öyle geç tarih verirler. Tabi dediğin gibi kendileri gelmezlerse
Anladim canim. İnşallah bana da içime sinen bi tarih verilir. Ben gene de son adeti 3 gün ileri söyleyeyim en iyisiultrasona göre değiştirme ihtimallerine karşı.
NeeKizlar doğum yaptım 37+0 idim bugün suyum geldi
Canım neden bu kadar çok serum veriyolar sordunmu?ki yarına kadarda devam edecek bu serum verme işi anladığım kadarıyla.acaba ne gördülerde hem seni yarına kadar orada tutup ciğer geliştirici yapma gereği duydularkiDün akşamdan beri 7.serumum takılı şu an canimiki tane de ciğer geliştirici yaptılar.