2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar devlette hiç bir aciklama yapmadılar tabi ki sorduğum sorulara bile cevap vermediler niye takipli olduğun hastaneye gitmiyorsun dediler hatta. Neyse Nst sonucumu doktoruma attım sancı var görünüyor eğer gelirsen yatış verelim Nst takibi yapalım ciğer geliştirici yaparız dedi. Hazırlanıp gidicem şimdi riske atmak istemiyorum en azından ciğer geliştirici yapılmış olur belki artmadan durdururlar sancıları. Gerekirse dogurturuz demiş doktorum onu gorunce korktum ama ya ben hiç hazır değilim daha 🥺
Hazırsın hazır vakti zamanı geldiyse allahın izniyle hic birşey olmadan kucağına alacaksin bebeğini sen bol bol dua et 🤲🤲🤲

Ayy hadi ya umarım biraz daha bekler oğluşun kuzum ya..sancıyı durdurma şansları varsa onu yapsınlar ilk önce bence

Kuzum ne olur ne olmaz tabi sen git ciğer geliştirici yapilsin insallah sancilar durur da doğuma gerek kalmaz Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Sakin strese girme cnm. Bebisin iyise almasınlar. Yani kalp atışları, suyu falan. Benim sancimi sana göndersem tr de hemen alırlar o Zmn bebisimi.
Allah yardımcın olsun...

Canim hiç stres yapma. Siz önleminizi alın gerisini oluruna bırakın. Riskli haftaları atlatmissiniz sonuçta
Geldim şimdi kızlar Nst ye bağladılar. Öncesinde de alttan muayene etti ebe açıklığım yokmuş çok şükür ☺️ Pozitif olmaya çalışıyorum serum alır ciğer geliştirici iğne yaptırır geri dönerim diye düşünüyorum. Hastane çantamı bile yanıma almadım kötü enerji olmasın diye 🙈

Geldim şimdi kızlar Nst ye bağladılar. Öncesinde de alttan muayene etti ebe açıklığım yokmuş çok şükür ☺️ Pozitif olmaya çalışıyorum serum alır ciğer geliştirici iğne yaptırır geri dönerim diye düşünüyorum. Hastane çantamı bile yanıma almadım kötü enerji olmasın diye 🙈
Durumundan haberdar et canım.inşallah sıkıntı olmadan evine gidersin 🤲🏻

Makat geliş kanala girmemesi lazım galiba ondan canım inşallah hayırlısı olsun zaten tansiyon korkuttu beni 🤦‍♀️

İnşallah canım doktorumda öyle diyor önden gidiyor zaten bakalım 🤲

Yani belkide demediği bir şey var bana bir bildiği vardır elbet. Ama insallah kendine göre ayarlamiyordur. 🤲

Aynen canım çok aceleciler ama makat geliş olduğu için çok bekletmek istemiyor kanala girerse sorun olur diyor yani ordakiyle zaten farklı gerçekten

Biraz önden gidiyor zaten ondanmi böyle dedi anlamadım canim ama makat geliş olmasi sıkıntı. Normal doğum başlarsa asıl korkum o
Makat geliş diye olabilşr belki de canım doğru. bence doktorun senin endişeli biri olduğunu da anladı 🙈 sağlık acısından senide bebeğini de düşünmüştür.
sağ sağlim al kucağına derin bir oh çek inşallah🙏🏻 Kötü bir hafta değil zaten 36 tamamlamış oluyorsun
Çok şükür canım en azından ne olduğunu ne yapman gerektiğini öğrendin açılman felan yoksa zaten bebeğin seninle kalsın bence 🙏🏻

Bence de evine döneceksin 😊

Biz ilk sıradakiler inatla hala bekliyoruz benimki de iki gündür yavaş yavaş inişe geçti galiba hala kaburgalarıma sokuluyor ama yürüyüşüm değişmeye başladı kalçalarıma ağrı inmeye başladı sezaryen olmasaydı ben de 40-41 olur diye düşünüyordum ama 38+5 de alacak doktor
Bnmde öyle olcak cnm pzt gitcem bklm gecen hfta gittigmde sali dogumun olur demisti bklm nolcak

Canım benim yüksekti tokluklar 180 filan acliklarda en düşük 80 di 32. Haftaya kadar sonra dahiliye diyestisyene gönderdi bir haftada dusuremezsen insuline baslicam dedi ve o hafta acliklar 37 lere kadar düştü dahiliye hemen diyeti yukseltsin diyetisyen dedi. Yükseltildi ama acliklar yine düşük. Gebeliğin ilerleyen hafta etkiside olabilir dedide bilmiyorum yani dün birde pasta yemiştim nasılsa düşük diye hepten düştü sonra başka bir etken varmı bilmiyorum. Pazartesi doktoruma sorcam insallah bebekte sıkıntı yaratmamıştır bu ani düşüşler
Inşallah bir sıkıntı yaratmaz canım 🤲 çok değişik bir durum gerçekten

İyi yapmışsın evde kaygıyla oturup acaba bir şey olur mu korkusundansa doktor gözetiminde olmak daha iyi. Minnak acele etmesin zamanında sağsalim gelsin inşallah. 🌸

Benim bir yakınında arabaya bir ortu gibi birşey koy dedi böyle kalın alex tarzı su geçirmeyecek birşey suyun akıyor araba mahvoluyor dedi
Kocam çok hassastır bi de araba temizliği konusunda sağolsun senede bir kez kaynanama gideceğimiz zaman iç dış temizlemeye veriyor kaynanam laf edecek diye. Bu sene oraya da gidemiyoruz o pis arabayla 2 sene gezeriz valla🤣

Kızlar devlette hiç bir aciklama yapmadılar tabi ki sorduğum sorulara bile cevap vermediler niye takipli olduğun hastaneye gitmiyorsun dediler hatta. Neyse Nst sonucumu doktoruma attım sancı var görünüyor eğer gelirsen yatış verelim Nst takibi yapalım ciğer geliştirici yaparız dedi. Hazırlanıp gidicem şimdi riske atmak istemiyorum en azından ciğer geliştirici yapılmış olur belki artmadan durdururlar sancıları. Gerekirse dogurturuz demiş doktorum onu gorunce korktum ama ya ben hiç hazır değilim daha 🥺
Geçmiş olsun canım haftan gayet iyi aslında. Ciğer geliştirici yapılırsa küvöze girmez kuzucuğun. Tabiki birkaç hafta daha beklemesi mükemmel olur ama gerekirse doğurturuz cümlesine takılıp korkma sakın. Inşallah bu gece doğum yapmayacaksın senin için dua ediyorum. Biraz daha duracak annesi🤗

Gecmis olsun canim yeni gordum sukur kotu birseu yokmus dinlen bol bol arkadasim

Testim yine pozitif geldi 😪 oysa ne hayallerim vardı. Pazartesi yeni doktoruma gidecektim ve 3 hafta sonra bebeğimi görecektim. Şaka gibi belki de bir kaç hafta sonra doğuracağım ve doktorumla tanışmadık daha .

Testim yine pozitif geldi 😪 oysa ne hayallerim vardı. Pazartesi yeni doktoruma gidecektim ve 3 hafta sonra bebeğimi görecektim. Şaka gibi belki de bir kaç hafta sonra doğuracağım ve doktorumla tanışmadık daha .
Geçmiş olsun canım.kaç haftada testini yeniliyorsunuz?şurada kaç haftamız kaldı zaten o süreçte doğum olacak olsa ne yapıyorlar nasıl müdahale ediyolar acaba merak ettim 🙄

X