- 10 Ekim 2020
- 3.106
- 3.699
Maşallah canım seninki eli kulağında inşallah ben senden önce doğurmamHerkez dalga geciyo senin oglan yerini sevdi galiba hic gelesi yok dio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım seninki eli kulağında inşallah ben senden önce doğurmamHerkez dalga geciyo senin oglan yerini sevdi galiba hic gelesi yok dio
Biz ilk sıradakiler inatla hala bekliyoruz benimki de iki gündür yavaş yavaş inişe geçti galiba hala kaburgalarıma sokuluyor ama yürüyüşüm değişmeye başladı kalçalarıma ağrı inmeye başladı sezaryen olmasaydı ben de 40-41 olur diye düşünüyordum ama 38+5 de alacak doktorKizlar nasilsiniz yarin itibariyle 9 ayim bitiyo son 10 gune giriyorum ama bnm oglan inatla midemde tepiniyo hic assagiya inmeye niyeti yok sezeryan olcak ama insan biraz assagiya iner sabit hic degstrmedi yerini 28. Hftada bas assagiya dondu tamam orda o sekilde kaldi
Öyle acil bir durumda arabayı eşim kullanacağı için onun arabasıyla gideriz onunki kirlenir o düşünsün yikama fiyatını da benim arabaya bir şey olmazAy o iç dış yıkama fiyatları da almış başını gitmiş geçen gün verdim bende bebek doğunca temiz olsun diye daha artık bi dahakine 5 yaşına gelince veririm
Sakın pedi unutma
Tam kalktigim anda gelir belki diye düşünmüştüm bir çok arkadaşın da başına gelmiş canım bakGüldürdün beni... O sancılar la nasıl uyicaksin cnm... Mümkün değil gibi geliyor bana benimde evde gelmişti. Akmisti yere bende temizledim. Son eşyalarımı koydum çantama ve hastaneye gittik. Bebis firtlamiyor merak etme suyun gelince
Demek ki herkesin başına gelebilirmis bu boşuna telaş yapmiyormuşumCanım sana ilk doğumumdaki tecrübemi anlatayım gecenin bir yarisi, bir otel odasının yatağında, yatağın rahat yerini bulmaya çalışırken tuvaletimin geldiğini farkettim. Oysaki yeni gelmistim daha biraz daha tutayım derken normal ihtiyacımdan farklı bir baskı hissettim. Baktım tutmanın imkanı yok gideyim rahatlayayim dedim ama ayağa kalkar kalkmaz geleni durduramadim nasıl yaptım bilmiyorum ama hiç bir yer batmadan banyoya ulaşmayı başardım asıl sorun bundan sonra başladi, eşime suyum geldi diye seslendim ama doğum suyu olduğuna ikna edemedim.altima yaptığımi düşündü galiba yada yatağın rahat yerini o bulmuştu da ayrilasi gelmedi
hemen duş alıp depend giydim hastaneye kadar depend de dolmuştu. Bu haftalardan sonra yanımızda Orkid yada depend bulundurmakta fayda var. Yatak için de alez iyi bir seçenek tabii..
Depend ve alez kesin çözüm sanırımBenim yattigim tarafa 2 tane alt acma örtüsü sermistim sabah ayağa kalktım bi baktım suyum akıyor hemen yeri silip duşa girdim. Depend giyip hastaneye gitmiştik.
Herkesin farklı ben uyuyamamıştım, hata eşime sancım var demiştim oda bana yat uyu, uyanınca gecer demişti suyum geldi diyince bir fırladı yataktan anlatamamÖyle acil bir durumda arabayı eşim kullanacağı için onun arabasıyla gideriz onunki kirlenir o düşünsün yikama fiyatını da benim arabaya bir şey olmaz
Tam kalktigim anda gelir belki diye düşünmüştüm bir çok arkadaşın da başına gelmiş canım bak
Demek ki herkesin başına gelebilirmis bu boşuna telaş yapmiyormuşum
Depend ve alez kesin çözüm sanırım
Bebek yerlesiyordur cnm. Bana öyle geldi. Nst dede sancı yoksa, yerleşme sancısı dır diye düşünüyorum. Bendede oluyor hep bu haftalarda.Kızlar benim kasılmalarım sancılarım geçmiyooorrrr Perşembe akşamından beri devam ediyor biliyorsunuz. Dün nstde hiç bir şey çıkmadı ama dün yine ara ara devam etti kasılmalarım. Bugün akşamüstü yine başladı. Karnım taş gibi bu sefer öncekilerden de beter. Adet sancisi gibi sancım yok bu sefer. Ama karnımın içi acıyor sanki. Yani hem karnım kasılıyor hem de acıyor. Artık hiç geçmiyor desem yeridir bunlar yalancı sancidir diyip geçiyorum nstde bir şey çıkmadı diye ama neden bu kadar sıklaştılar anlayamıyorum
Canım acaba gaz sancısı felan mı seninki ? Geçen gece bende maf oldum doğuruyorum artık herhalde dedim karnım kas katı oldu komple sancı sardı nefes alamıyordum sancı girince ağlayacaktım artık. Yattım, kalktım, pozisyon değiştirdim geçmedi sonra geçti ama ertesi gün felan hep etkisi vardıKızlar benim kasılmalarım sancılarım geçmiyooorrrr Perşembe akşamından beri devam ediyor biliyorsunuz. Dün nstde hiç bir şey çıkmadı ama dün yine ara ara devam etti kasılmalarım. Bugün akşamüstü yine başladı. Karnım taş gibi bu sefer öncekilerden de beter. Adet sancisi gibi sancım yok bu sefer. Ama karnımın içi acıyor sanki. Yani hem karnım kasılıyor hem de acıyor. Artık hiç geçmiyor desem yeridir bunlar yalancı sancidir diyip geçiyorum nstde bir şey çıkmadı diye ama neden bu kadar sıklaştılar anlayamıyorum
O da mantikliymis ama suyum gelse poşet havlu aklıma gelmez valla o an arabaya koyayım bariNosking kız arabada devam ederse, alırsın bir poşet yanına birde havlu sorun böylelikle çözülmüş oldu
Benim evde geldi suyum yolda devam etti. Poşeti altıma serdim havluyu da serdim altıma... Ohh misss oldu
Yani inşallah öyledir çünkü yalancı sancidir diye hastaneye gitmiyorum gerçekten sancım varsa da iş ciddileşene kadar farkına varmayacagim. Benim acı eşiğim de yüksek ciddi bir şeyi onemsemezsem diye de korkuyorum.Bebek yerlesiyordur cnm. Bana öyle geldi. Nst dede sancı yoksa, yerleşme sancısı dır diye düşünüyorum. Bendede oluyor hep bu haftalarda.
Gaz sancısı değil canım ya onu ayırt edebiliyorum ayrıca gaz çıkartıyorum ama sancı aynen devam iki gün oldu. Nstde bir sey çıkmadı ama o esnada kasilmam olmadi zaten hiç. Şu an baya kuvvetli mesela. Yalancı kasilmadir diye önemsememeye calisiyorum ama benim acı eşiğim de biraz yüksek önemli bir şeyi onemsemem diye de korkuyorum.Canım acaba gaz sancısı felan mı seninki ? Geçen gece bende maf oldum doğuruyorum artık herhalde dedim karnım kas katı oldu komple sancı sardı nefes alamıyordum sancı girince ağlayacaktım artık. Yattım, kalktım, pozisyon değiştirdim geçmedi sonra geçti ama ertesi gün felan hep etkisi vardı
Haklısın canım o zaman dikkat etmen lazım bu hafta sonu da böyle geçerse pazartesi bir daha git en iyisi ne olur olmaz ama yalancı sancılar düzensiz olur zaten yani sancın git gide daha da artmıyorsa, düzensiz zamanlarda ve süreleri farklı ise korkmaYani inşallah öyledir çünkü yalancı sancidir diye hastaneye gitmiyorum gerçekten sancım varsa da iş ciddileşene kadar farkına varmayacagim. Benim acı eşiğim de yüksek ciddi bir şeyi onemsemezsem diye de korkuyorum.
Gaz sancısı değil canım ya onu ayırt edebiliyorum ayrıca gaz çıkartıyorum ama sancı aynen devam iki gün oldu. Nstde bir sey çıkmadı ama o esnada kasilmam olmadi zaten hiç. Şu an baya kuvvetli mesela. Yalancı kasilmadir diye önemsememeye calisiyorum ama benim acı eşiğim de biraz yüksek önemli bir şeyi onemsemem diye de korkuyorum.
Neden öyle bir tarih verdi kuzum kesin sezaryan mi olacak, bence erken bi tarih değilKızlar muhtemel doğum için 37+3
Dedi doktorum sizce çok mu erken kafama takılıyor sürekli tabi insallah ondan önce gelmez oda ayrı bir konu
Ben hastane çıkışı almadm mesela..Kızlar kaç tane zıbın aldınız acaba ? Ben 10 tane almışım az geldi sanki
Valla nie böyle oluyor kuzum sende yaKızlar benim kasılmalarım sancılarım geçmiyooorrrr Perşembe akşamından beri devam ediyor biliyorsunuz. Dün nstde hiç bir şey çıkmadı ama dün yine ara ara devam etti kasılmalarım. Bugün akşamüstü yine başladı. Karnım taş gibi bu sefer öncekilerden de beter. Adet sancisi gibi sancım yok bu sefer. Ama karnımın içi acıyor sanki. Yani hem karnım kasılıyor hem de acıyor. Artık hiç geçmiyor desem yeridir bunlar yalancı sancidir diyip geçiyorum nstde bir şey çıkmadı diye ama neden bu kadar sıklaştılar anlayamıyorum
Cnm 37de ciğer gelişmiş oluyor zaten..Kızlar muhtemel doğum için 37+3
Dedi doktorum sizce çok mu erken kafama takılıyor sürekli tabi insallah ondan önce gelmez oda ayrı bir konu
Hayır canım erken değil. Ultrason da plesanta ya suya bakıyor ya ona göre gün veriyor Dr zaten. Hiç kafanı bulandirmaKızlar muhtemel doğum için 37+3
Canım benim yüksekti tokluklar 180 filan acliklarda en düşük 80 di 32. Haftaya kadar sonra dahiliye diyestisyene gönderdi bir haftada dusuremezsen insuline baslicam dedi ve o hafta acliklar 37 lere kadar düştü dahiliye hemen diyeti yukseltsin diyetisyen dedi. Yükseltildi ama acliklar yine düşük. Gebeliğin ilerleyen hafta etkiside olabilir dedide bilmiyorum yani dün birde pasta yemiştim nasılsa düşük diye hepten düştü sonra başka bir etken varmı bilmiyorum. Pazartesi doktoruma sorcam insallah bebekte sıkıntı yaratmamıştır bu ani düşüşlerCanim Senin normalde yuksek degil miydi insulin kullaniyordun ben mi yanlis hatirliyorum acaba?Bende gebelik sekeri var diyete devam ediyorum ama bazen diyette yetmiyor ya bu sabah her gün olduğu gibi kahvaltımı yaptım insulin de vuruldum bir ölçtüm 165 çıktı kafayı yicem artık doktor da azarliyor resmen diyete uymuyorsun diye kilo bile verdim hatta geçen hafta bebeğim kilo dahi almamış çok moralim bozuk korkuyorum bebeğime bir zarar gelmesinden
Yani inşallah öyledir çünkü yalancı sancidir diye hastaneye gitmiyorum gerçekten sancım varsa da iş ciddileşene kadar farkına varmayacagim. Benim acı eşiğim de yüksek ciddi bir şeyi onemsemezsem diye de korkuyorum.
Gaz sancısı değil canım ya onu ayırt edebiliyorum ayrıca gaz çıkartıyorum ama sancı aynen devam iki gün oldu. Nstde bir sey çıkmadı ama o esnada kasilmam olmadi zaten hiç. Şu an baya kuvvetli mesela. Yalancı kasilmadir diye önemsememeye calisiyorum ama benim acı eşiğim de biraz yüksek önemli bir şeyi onemsemem diye de korkuyorum.
Yani anlattığına göre yerleşme cnm. Git istersen birdaha baktı. Nst ye gir.Yani inşallah öyledir çünkü yalancı sancidir diye hastaneye gitmiyorum gerçekten sancım varsa da iş ciddileşene kadar farkına varmayacagim. Benim acı eşiğim de yüksek ciddi bir şeyi onemsemezsem diye de korkuyorum.
Neden erken alacaklar?Kızlar muhtemel doğum için 37+3
Baktimda yulaflı birşey galiba canım bu. Sade yulaf meyve ve yoğurt aynı işi görmez mi. Bunu diyetisyenmi önermişti sanaCanım gece uykuda düşmemesi için diyetisyen tekrar düzenleyene kadar moms gronala yiyebilirsin yatmadan. Hem lezzetli hem de sağlıklı