- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
Bir arkadas 20 dk da 3 kez 40 üstü demişti sankiKızlar sancı 50 ve üstü olunca mi sorun oluyordu? 50 üstüne çıktı iki kez. Bı kez de 65i gördü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir arkadas 20 dk da 3 kez 40 üstü demişti sankiKızlar sancı 50 ve üstü olunca mi sorun oluyordu? 50 üstüne çıktı iki kez. Bı kez de 65i gördü.
Bende hep 50.üstü çıkıyor cnm. Onu sancı olarak saymıyor doktorum. Açılmaya bakıyorlar...Kızlar sancı 50 ve üstü olunca mi sorun oluyordu? 50 üstüne çıktı iki kez. Bı kez de 65i gördü.
Ay canım 37 dolunca neden diye sordun mu ? Genelde 38 dolması felan beklenir bazıları 39 hatta. Bi yazı da okumuştum sezeryanda olsa bi sıkıntı yoksa 39 doldurmak sanırım beyin gelişiminde bi yer varmış onun için iyiymiş tam hatırlamıyorum çok önceden okumuştum. Elbet sağlıklı doğacaktır bir sıkıntı olmaz ama ne kadar durabilirse o kadar iyi olmaz mı ? Benim doktorda en erken 38 + dolduğu Gün en sonda 39+ dolduğu gün aralığında tarihi verdi. Bu gidişimde tarih belirleriz artıkKızlar muhtemel doğum için 37+3
Dedi doktorum sizce çok mu erken kafama takılıyor sürekli tabi insallah ondan önce gelmez oda ayrı bir konu
Ay iyi yapmışsın canım hastane kontrolü için felan bi kaç dış takımı olsa yeter bencede evde zıbınla tutarız gibime geliyor sıcaklardan şimdiden bunalmaya başladım ben ağustos sıcağını felan düşünemiyorumBen hastane çıkışı almadm mesela..
Bitane 5li var...
2li takm cok yk bikaç tane..
Bol bollll zıbın
Hatay cok sıcak cnkü
Allah allah ya vallahi siniri bozulur insanın haklısın canım doktor varmıydı ? sonuCu göstermek için. Ya da kendi doktoruna felan atsaydın ne diyecek bakalımKızlar eşimle şileye gitmiştik dönerken aşırı arttı kasilmam sancım falan dedim eve gitmeden yakında bı üniversite hastanesi var gidip Nst cektireyim gece icim rahat eder. Yolu zor geldim baya baya kotuydum. Ama geldik nstye bağlıyım şu an sancılarım tamamen kesildi dün sabah da böyle olmuştu deliricem. Bu yüzden nstde sancı çıkmıyo ama isim bitiyo hastaneden çıkıyorum tekrar başlıyor sancılarım yine öyle olucak
Daha nstden çıkmadım canım çıkınca kendi doktoruma atacağım sonucuAllah allah ya vallahi siniri bozulur insanın haklısın canım doktor varmıydı ? sonuCu göstermek için. Ya da kendi doktoruna felan atsaydın ne diyecek bakalım
İnşallah sancı çıkmazDaha nstden çıkmadım canım çıkınca kendi doktoruma atacağım sonucu
Evet canım sancın var senin önemli olan düzenli olması doktor 3 güne bir nst istemeli bence , haber et bize de doktor ne derseKızlar sancı 50 ve üstü olunca mi sorun oluyordu? 50 üstüne çıktı iki kez. Bı kez de 65i gördü.
Makat geliş kanala girmemesi lazım galiba ondan canım inşallah hayırlısı olsun zaten tansiyon korkuttu beniNeden öyle bir tarih verdi kuzum kesin sezaryan mi olacak, bence erken bi tarih değil
İnşallah canım doktorumda öyle diyor önden gidiyor zaten bakalımValla nie böyle oluyor kuzum sende ya
Cnm 37de ciğer gelişmiş oluyor zaten..
Bence korkulacak bişi yok
Yani belkide demediği bir şey var bana bir bildiği vardır elbet. Ama insallah kendine göre ayarlamiyordur.Hayır canım erken değil. Ultrason da plesanta ya suya bakıyor ya ona göre gün veriyor Dr zaten. Hiç kafanı bulandirma
Aynen canım çok aceleciler ama makat geliş olduğu için çok bekletmek istemiyor kanala girerse sorun olur diyor yani ordakiyle zaten farklı gerçektenYani anlattığına göre yerleşme cnm. Git istersen birdaha baktı. Nst ye gir.
Neden erken alacaklar?
Burda bekliyorlar 40. Haftaya kadar. Tr çok acele ediyor doktorları.
Bebekte beyaz doğuyor... O iyi değilmiş mesela.
Biraz önden gidiyor zaten ondanmi böyle dedi anlamadım canim ama makat geliş olmasi sıkıntı. Normal doğum başlarsa asıl korkum oAy canım 37 dolunca neden diye sordun mu ? Genelde 38 dolması felan beklenir bazıları 39 hatta. Bi yazı da okumuştum sezeryanda olsa bi sıkıntı yoksa 39 doldurmak sanırım beyin gelişiminde bi yer varmış onun için iyiymiş tam hatırlamıyorum çok önceden okumuştum. Elbet sağlıklı doğacaktır bir sıkıntı olmaz ama ne kadar durabilirse o kadar iyi olmaz mı ? Benim doktorda en erken 38 + dolduğu Gün en sonda 39+ dolduğu gün aralığında tarihi verdi. Bu gidişimde tarih belirleriz artık
Ay iyi yapmışsın canım hastane kontrolü için felan bi kaç dış takımı olsa yeter bencede evde zıbınla tutarız gibime geliyor sıcaklardan şimdiden bunalmaya başladım ben ağustos sıcağını felan düşünemiyorum
Allah allah ya vallahi siniri bozulur insanın haklısın canım doktor varmıydı ? sonuCu göstermek için. Ya da kendi doktoruna felan atsaydın ne diyecek bakalım
Kuzum şancı var ama korkma düzenli değil diye anladim ben , acildeki doktor ne dediKızlar sonucum bu anlayanlar bakabilir mi? Doktoruma mesaj attım ama ne zaman görür bilemem saat de geç oldu.Eki Görüntüle 2869389
Sancı var ama öyle doğum sancısı değil bu cnm. Benim hep 50 üstünde cikiyorKızlar sonucum bu anlayanlar bakabilir mi? Doktoruma mesaj attım ama ne zaman görür bilemem saat de geç oldu.Eki Görüntüle 2869389
Canım geçmiş olsun benim ilk gebelik hiç yorum yapamıyorum o yüzden ama bildiğim kadarıyla nstde düzenli değilse hiçbir anlamı yok braxton hicks deniyor yalancı kasılma. Belkide bebek yerini ayarlıyor kanala yerleşmek için. Açıklığına baktılar mı inşallah her şey yolunda gider biraz daha beklesin yavrun az kaldı inşallahKızlar eşimle şileye gitmiştik dönerken aşırı arttı kasilmam sancım falan dedim eve gitmeden yakında bı üniversite hastanesi var gidip Nst cektireyim gece icim rahat eder. Yolu zor geldim baya baya kotuydum. Ama geldik nstye bağlıyım şu an sancılarım tamamen kesildi dün sabah da böyle olmuştu deliricem. Bu yüzden nstde sancı çıkmıyo ama isim bitiyo hastaneden çıkıyorum tekrar başlıyor sancılarım yine öyle olucak
Kuzum şancı var ama korkma düzenli değil diye anladim ben , acildeki doktor ne dedi
Sancı var ama öyle doğum sancısı değil bu cnm. Benim hep 50 üstünde cikiyor
Kızlar devlette hiç bir aciklama yapmadılar tabi ki sorduğum sorulara bile cevap vermediler niye takipli olduğun hastaneye gitmiyorsun dediler hatta. Neyse Nst sonucumu doktoruma attım sancı var görünüyor eğer gelirsen yatış verelim Nst takibi yapalım ciğer geliştirici yaparız dedi. Hazırlanıp gidicem şimdi riske atmak istemiyorum en azından ciğer geliştirici yapılmış olur belki artmadan durdururlar sancıları. Gerekirse dogurturuz demiş doktorum onu gorunce korktum ama ya ben hiç hazır değilim dahaCanım geçmiş olsun benim ilk gebelik hiç yorum yapamıyorum o yüzden ama bildiğim kadarıyla nstde düzenli değilse hiçbir anlamı yok braxton hicks deniyor yalancı kasılma. Belkide bebek yerini ayarlıyor kanala yerleşmek için. Açıklığına baktılar mı inşallah her şey yolunda gider biraz daha beklesin yavrun az kaldı inşallah
Ayy hadi ya umarım biraz daha bekler oğluşun kuzum ya..sancıyı durdurma şansları varsa onu yapsınlar ilk önce benceKızlar devlette hiç bir aciklama yapmadılar tabi ki sorduğum sorulara bile cevap vermediler niye takipli olduğun hastaneye gitmiyorsun dediler hatta. Neyse Nst sonucumu doktoruma attım sancı var görünüyor eğer gelirsen yatış verelim Nst takibi yapalım ciğer geliştirici yaparız dedi. Hazırlanıp gidicem şimdi riske atmak istemiyorum en azından ciğer geliştirici yapılmış olur belki artmadan durdururlar sancıları. Gerekirse dogurturuz demiş doktorum onu gorunce korktum ama ya ben hiç hazır değilim daha
Kuzum ne olur ne olmaz tabi sen git ciğer geliştirici yapilsin insallah sancilar durur da doğuma gerek kalmaz Allah yardımcın olsun dualarımız seninleKızlar devlette hiç bir aciklama yapmadılar tabi ki sorduğum sorulara bile cevap vermediler niye takipli olduğun hastaneye gitmiyorsun dediler hatta. Neyse Nst sonucumu doktoruma attım sancı var görünüyor eğer gelirsen yatış verelim Nst takibi yapalım ciğer geliştirici yaparız dedi. Hazırlanıp gidicem şimdi riske atmak istemiyorum en azından ciğer geliştirici yapılmış olur belki artmadan durdururlar sancıları. Gerekirse dogurturuz demiş doktorum onu gorunce korktum ama ya ben hiç hazır değilim daha
Sakin strese girme cnm. Bebisin iyise almasınlar. Yani kalp atışları, suyu falan. Benim sancimi sana göndersem tr de hemen alırlar o Zmn bebisimi.Kızlar devlette hiç bir aciklama yapmadılar tabi ki sorduğum sorulara bile cevap vermediler niye takipli olduğun hastaneye gitmiyorsun dediler hatta. Neyse Nst sonucumu doktoruma attım sancı var görünüyor eğer gelirsen yatış verelim Nst takibi yapalım ciğer geliştirici yaparız dedi. Hazırlanıp gidicem şimdi riske atmak istemiyorum en azından ciğer geliştirici yapılmış olur belki artmadan durdururlar sancıları. Gerekirse dogurturuz demiş doktorum onu gorunce korktum ama ya ben hiç hazır değilim daha
Canim hiç stres yapma. Siz önleminizi alın gerisini oluruna bırakın. Riskli haftaları atlatmissiniz sonuçtaKızlar devlette hiç bir aciklama yapmadılar tabi ki sorduğum sorulara bile cevap vermediler niye takipli olduğun hastaneye gitmiyorsun dediler hatta. Neyse Nst sonucumu doktoruma attım sancı var görünüyor eğer gelirsen yatış verelim Nst takibi yapalım ciğer geliştirici yaparız dedi. Hazırlanıp gidicem şimdi riske atmak istemiyorum en azından ciğer geliştirici yapılmış olur belki artmadan durdururlar sancıları. Gerekirse dogurturuz demiş doktorum onu gorunce korktum ama ya ben hiç hazır değilim daha
Özel ebebin avantajları nelerdir? Ben de takip ediyorum o ebeyi benim doktorumla da çalışıyor gerekli mi illakiCanım sen bunları sorunca ben de bilmediğimi farkettim. Doğumhanede nstye eşimi almadılar mesela.
Ben bir de dışarıdan özel ebe ile anlaştım belki duymuşsundur bahartadindagebelik instagram hesabı. O doğuma ve doğumhanede sancılar esnasında benimle girebilecek onun için izin aldım doktordan.
doktoru evden çağırmaya para istemelerine şaşırdım öyle bir şey olduğunu çok düşünmüyorum ya zaten doğum parası içine dahildir bence.
Yakında hastane fotoğrafçısından doğum fotoğrafları hakkında Bilgi almaya gideceğim, doğumhanenin oradaymış ofisi, o arada eşim girebiliyor mu diye sorarım yazarım sana da.
Benim bir yakınında arabaya bir ortu gibi birşey koy dedi böyle kalın alex tarzı su geçirmeyecek birşey suyun akıyor araba mahvoluyor dediHadi yatağı öyle hallettik hastaneye giderken arabada da su gelmeye devam ederse napcaz