- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Ben de ona şaşırıyorum ya annem harita gibi genetik olarak da çatlamaya müsaitimSennn 2 kere dilini ısır
İkiz bide seninki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de ona şaşırıyorum ya annem harita gibi genetik olarak da çatlamaya müsaitimSennn 2 kere dilini ısır
İkiz bide seninki
kesinlikle ben o zaman bile düşünmediğimi şimdi düşünmeye başladım. Acaba detaylıda bir şeyi gözden kaçırmış mıdır diye onu düşünüyorum iki üç gündür.İnsan boş kalınca durup durup bir şey kuruyor kafasında
Yataktayken suyum geldi. Alez vardı yırttım. Kalktığım gibi üstümü değiştirip ped koydum. Arabaya bişey olmamış.Kızlar doğum yaklaştıkça aklıma saçma saçma sorular takılıyor Size de sorayım belki fikir alırım. Şimdi ben normal doğum bekliyorum bir sorun olmadığı sürece. Diyelim ki evdeyken suyum geldi ya yere aktı ya yatağa aktı. Suyun gelince hemen hastaneye gideceksin diyorlar ya. Şimdi su yere gelmişse hadi siler temizleriz ama ya uyurken gelir de yatak kirlenirse nolcak? Yani gelen su yapışkan kanlı da olabilir. Hadi nevresim kirli sepetine atar gidersin yenisini takarsın o kolay da yatak ne olacak öyle pis pis bırakıp gidecek miyiz hastaneye? Ben artık evden her çıkışımda evi derli toplu temiz bırakmaya çalışıyorum her ihtimale karşı doğum yaparım belki belli olmaz evim toplu dursun diye. Yani o anda yatağı nasıl temizliyoruz hiç bir fikrim yok
Alez kullancan canim pratik cozumKızlar doğum yaklaştıkça aklıma saçma saçma sorular takılıyor Size de sorayım belki fikir alırım. Şimdi ben normal doğum bekliyorum bir sorun olmadığı sürece. Diyelim ki evdeyken suyum geldi ya yere aktı ya yatağa aktı. Suyun gelince hemen hastaneye gideceksin diyorlar ya. Şimdi su yere gelmişse hadi siler temizleriz ama ya uyurken gelir de yatak kirlenirse nolcak? Yani gelen su yapışkan kanlı da olabilir. Hadi nevresim kirli sepetine atar gidersin yenisini takarsın o kolay da yatak ne olacak öyle pis pis bırakıp gidecek miyiz hastaneye? Ben artık evden her çıkışımda evi derli toplu temiz bırakmaya çalışıyorum her ihtimale karşı doğum yaparım belki belli olmaz evim toplu dursun diye. Yani o anda yatağı nasıl temizliyoruz hiç bir fikrim yok
Ay o iç dış yıkama fiyatları da almış başını gitmiş geçen gün verdim bende bebek doğunca temiz olsun diye daha artık bi dahakine 5 yaşına gelince veririmCemren0604 Yazmış canım ben de tam onu diyecektim giderken ped ya da depend takiyorlarmis gerçi araba kirlense de çok umrumda olmaz detaylı yıkamaya verince fabrika çıkışı gibi tertemiz veriyorlar
Evet canım alez mantıklı geldi sıvı geçirmez yoktu bende alayım bu hafta içi. Bende de takıntı var eve biri gelecekse ev derli toplu temiz olmalı son zamanlarda çarşıya inerken bile dikkat ediyorum ya doğurur da eve donemezsem böyle kalırsa diye Çocuktan sonra ne kadar toplu kalabilecek ev orası meçhul tabi
Bende son haftamda çatlamıştım son ana kadar hiç birşey yoktu şimdi yine kullanıyorum hoş kullanıp kullanmamada çok kararsız kaldım ama daha beteri de olabilir şok olmak istemedim doğumdan sonrada kullanılması gerekiyormuş bu arada aklımıza gelip sürebilirsek iyi olurAaaaa...
Haklısın aslında cnm...
Bende bol bol süreym.. Olursa can sağlığı artk cnm
Hahahahha
Bende bir ara gaz çıkaramamaya takmıştm
Hani gaz çkmadan hastaneden taburcu etmiolar ya
O günden beri normaldede zorlanmaya başladm
Psikolojik
Güldürdün beni... O sancılar la nasıl uyicaksin cnm... Mümkün değil gibi geliyor bana benimde evde gelmişti. Akmisti yere bende temizledim. Son eşyalarımı koydum çantama ve hastaneye gittik. Bebis firtlamiyor merak etme suyun gelinceKızlar doğum yaklaştıkça aklıma saçma saçma sorular takılıyor Size de sorayım belki fikir alırım. Şimdi ben normal doğum bekliyorum bir sorun olmadığı sürece. Diyelim ki evdeyken suyum geldi ya yere aktı ya yatağa aktı. Suyun gelince hemen hastaneye gideceksin diyorlar ya. Şimdi su yere gelmişse hadi siler temizleriz ama ya uyurken gelir de yatak kirlenirse nolcak? Yani gelen su yapışkan kanlı da olabilir. Hadi nevresim kirli sepetine atar gidersin yenisini takarsın o kolay da yatak ne olacak öyle pis pis bırakıp gidecek miyiz hastaneye? Ben artık evden her çıkışımda evi derli toplu temiz bırakmaya çalışıyorum her ihtimale karşı doğum yaparım belki belli olmaz evim toplu dursun diye. Yani o anda yatağı nasıl temizliyoruz hiç bir fikrim yok
Bence çok bile almışsın. Yaz günü birde, giyindire bilecekmisin. Benim 6 tane var. Ona bile çok diyorum. Ve ilk zamanlar çabuk büyüyorlar.Kızlar kaç tane zıbın aldınız acaba ? Ben 10 tane almışım az geldi sanki
Canım sana ilk doğumumdaki tecrübemi anlatayım gecenin bir yarisi, bir otel odasının yatağında, yatağın rahat yerini bulmaya çalışırken tuvaletimin geldiğini farkettim. Oysaki yeni gelmistim daha biraz daha tutayım derken normal ihtiyacımdan farklı bir baskı hissettim. Baktım tutmanın imkanı yok gideyim rahatlayayim dedim ama ayağa kalkar kalkmaz geleni durduramadim nasıl yaptım bilmiyorum ama hiç bir yer batmadan banyoya ulaşmayı başardım asıl sorun bundan sonra başladi, eşime suyum geldi diye seslendim ama doğum suyu olduğuna ikna edemedim.altima yaptığımi düşündü galiba yada yatağın rahat yerini o bulmuştu da ayrilasi gelmediKızlar doğum yaklaştıkça aklıma saçma saçma sorular takılıyor Size de sorayım belki fikir alırım. Şimdi ben normal doğum bekliyorum bir sorun olmadığı sürece. Diyelim ki evdeyken suyum geldi ya yere aktı ya yatağa aktı. Suyun gelince hemen hastaneye gideceksin diyorlar ya. Şimdi su yere gelmişse hadi siler temizleriz ama ya uyurken gelir de yatak kirlenirse nolcak? Yani gelen su yapışkan kanlı da olabilir. Hadi nevresim kirli sepetine atar gidersin yenisini takarsın o kolay da yatak ne olacak öyle pis pis bırakıp gidecek miyiz hastaneye? Ben artık evden her çıkışımda evi derli toplu temiz bırakmaya çalışıyorum her ihtimale karşı doğum yaparım belki belli olmaz evim toplu dursun diye. Yani o anda yatağı nasıl temizliyoruz hiç bir fikrim yok
Kızlar doğum yaklaştıkça aklıma saçma saçma sorular takılıyor Size de sorayım belki fikir alırım. Şimdi ben normal doğum bekliyorum bir sorun olmadığı sürece. Diyelim ki evdeyken suyum geldi ya yere aktı ya yatağa aktı. Suyun gelince hemen hastaneye gideceksin diyorlar ya. Şimdi su yere gelmişse hadi siler temizleriz ama ya uyurken gelir de yatak kirlenirse nolcak? Yani gelen su yapışkan kanlı da olabilir. Hadi nevresim kirli sepetine atar gidersin yenisini takarsın o kolay da yatak ne olacak öyle pis pis bırakıp gidecek miyiz hastaneye? Ben artık evden her çıkışımda evi derli toplu temiz bırakmaya çalışıyorum her ihtimale karşı doğum yaparım belki belli olmaz evim toplu dursun diye. Yani o anda yatağı nasıl temizliyoruz hiç bir fikrim yok
Benim yattigim tarafa 2 tane alt acma örtüsü sermistim sabah ayağa kalktım bi baktım suyum akıyor hemen yeri silip duşa girdim. Depend giyip hastaneye gitmiştik.Hadi yatağı öyle hallettik hastaneye giderken arabada da su gelmeye devam ederse napcaz
Ablamda kirletiyorlar felan dedi birde yazın doğdu yeğenim o sadece zıbınla tutmuş yeğenimi çok sıcak oluyormuşBence çok bile almışsın. Yaz günü birde, giyindire bilecekmisin. Benim 6 tane var. Ona bile çok diyorum. Ve ilk zamanlar çabuk büyüyorlar.
Canım zıbın derken alt üst takımı mi diyorsun yoksa citcitlilari miAblamda kirletiyorlar felan dedi birde yazın doğdu yeğenim o sadece zıbınla tutmuş yeğenimi çok sıcak oluyormuş
Yazlık kısa tulumlardan aldım aslında ama iç zıbın olarak az mı acaba diye düşündüm
İlki kış bebeğiydi kestiremiyorum
İçlerine ilk giydirdiğimiz atlet niyetine çıtçıtlı zıbınlar canımCanım zıbın derken alt üst takımı mi diyorsun yoksa citcitlilari mi
Bence 10 tane yeterli olur tulumda almışsın. İhtiyaç olursa bedenine göre sipariş verirsin gelir hemen. Bende o kadar aldım boyutuna göre ilave yaparım diye düşündüm.İçlerine ilk giydirdiğimiz atlet niyetine çıtçıtlı zıbınlar canım
Canim benim ilki bir gece de indi aşağı ve o gece suyum geldi. Önceden inecek diye bir şey yok. Her an inebilir.Kizlar nasilsiniz yarin itibariyle 9 ayim bitiyo son 10 gune giriyorum ama bnm oglan inatla midemde tepiniyo hic assagiya inmeye niyeti yok sezeryan olcak ama insan biraz assagiya iner sabit hic degstrmedi yerini 28. Hftada bas assagiya dondu tamam orda o sekilde kaldi
Yeterli gibi. Olmadı alırsın cnm. Birde bebisden bebise fark var. Birinci kızım çok kusardi kış çocuğuydu yetmemisti aldıklarım. İkinci kızımda hiç kusmadi ona çok bile geldi (oda kuş bebisiyfi)Ablamda kirletiyorlar felan dedi birde yazın doğdu yeğenim o sadece zıbınla tutmuş yeğenimi çok sıcak oluyormuş
Yazlık kısa tulumlardan aldım aslında ama iç zıbın olarak az mı acaba diye düşündüm
İlki kış bebeğiydi kestiremiyorum
Herkez dalga geciyo senin oglan yerini sevdi galiba hic gelesi yok dioCanim benim ilki bir gece de indi aşağı ve o gece suyum geldi. Önceden inecek diye bir şey yok. Her an inebilir.