Kızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun. Toplu yanıtlayayim dedim. Etiketleyemediklerim olabilir kusura bakmayın ama hepsini okudum
Sabah kendi doktoruma gittim. Kardiyoloji uzmanına yönlendirdi ama sıra bulamadım. Alfamet yazdı tansiyonun 14 olunca icersin yada yine üniversite hastanesine git dedi. Yeni doğan yoğun bakım orada var diye. İşin tuhaf tarafı su tansiyonum 14ken ben gayet iyi hissediyorum. 19ken bile iyiydim. Ensemde ağrı yok. İdrarda protein yok. Nstde sancı yok. Bebek hareketleri normal. Gelişimi suyu yerinde. 2600gr olmuş. O hastaneyi görünce daha çok tansiyonum çıktı. Birkac gündür hava çok sıcaktı bugün soğuk duş aldım iki kez. O zamanlarda 10/7 falan oldu tansiyonum. Alfamet içmek istemiyorum çünkü hemen bırakılmıyor ve süre geçiyor. Çok az vaktimiz kaldı dişimi sıkmak istiyorum. Biraz daha. Hep dua açtım sesli Kur'an dinledim yavrum çok hareketliydi gün boyu. Hep uzandım. Dua ettim Allah'a sığındım. Ara ara kalp carpintim oluyor onun dışında iyiyim. Tansiyonum sanki durduk yerde çıkıyor gibi bilemiyorum şaşırdım kaldım gerçekten