2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar hepinizden tek tek Allah razı olsun. Toplu yanıtlayayim dedim. Etiketleyemediklerim olabilir kusura bakmayın ama hepsini okudum🌸😇Sabah kendi doktoruma gittim. Kardiyoloji uzmanına yönlendirdi ama sıra bulamadım. Alfamet yazdı tansiyonun 14 olunca icersin yada yine üniversite hastanesine git dedi. Yeni doğan yoğun bakım orada var diye. İşin tuhaf tarafı su tansiyonum 14ken ben gayet iyi hissediyorum. 19ken bile iyiydim. Ensemde ağrı yok. İdrarda protein yok. Nstde sancı yok. Bebek hareketleri normal. Gelişimi suyu yerinde. 2600gr olmuş. O hastaneyi görünce daha çok tansiyonum çıktı. Birkac gündür hava çok sıcaktı bugün soğuk duş aldım iki kez. O zamanlarda 10/7 falan oldu tansiyonum. Alfamet içmek istemiyorum çünkü hemen bırakılmıyor ve süre geçiyor. Çok az vaktimiz kaldı dişimi sıkmak istiyorum. Biraz daha. Hep dua açtım sesli Kur'an dinledim yavrum çok hareketliydi gün boyu. Hep uzandım. Dua ettim Allah'a sığındım. Ara ara kalp carpintim oluyor onun dışında iyiyim. Tansiyonum sanki durduk yerde çıkıyor gibi bilemiyorum şaşırdım kaldım gerçekten
İnşallah vaktinde zamanında gelir minik 🌺

Benmde tüp bebek 🙈🙈
Hemde cok acılar çektim
Ama annem 14. Haftamdan beri başımda dikiliyor sür sür sür diye.. Bayada pahalıya aldm kremi..
Ama düzenli kullanmadm... İlk cock belki ondan çatlamadm bilemedm
Ilk cocukta ben de hiç çatlamadıgimi sandım son haftada bile yoktu çatlağım. Ama dogumdan sonra karnımın cok alt kısmında üc beş kucuk catlagim oldgunu gördüm o yüzden son ana kadar belli olmuyor ne olacağı. Bu bebisimde de 33.haftada çatladım o hafta hiç yag sürmedim ondan mi bilmiyorum 🤔

Kızlar ben çişimi tutamıyorum 😱 bugün sürekli çişim varmış gibi geliyordu az önce tualete gittim tam oturcakken kendi kendine geldi... nasıl tutamadığıma şaşırdım.
Canım arkadaşlar da yazmış amacımız korkutmak değil asla ama çiş olduguna emin misin çişi azıcık kaçırsan bile tutabilirsin sonra ama suyun geldiğinde tutamiyorsun

Kızlar bana bı akıl verin acile gitmeli miyim. Açlık kan şekerim akşamdan beri 50 lerde bir sürü şey yedim pasta meyve suyu dahil 70 oluyor geri düşüyor şimdi uyumaya korkuyorum uykumda birşey olur diye. Doktor 70 altı bebeğe giden kan akımı kesilir demişti gideyim mi acile sizce çok korkuyorum

Kızlar bana bı akıl verin acile gitmeli miyim. Açlık kan şekerim akşamdan beri 50 lerde bir sürü şey yedim pasta meyve suyu dahil 70 oluyor geri düşüyor şimdi uyumaya korkuyorum uykumda birşey olur diye. Doktor 70 altı bebeğe giden kan akımı kesilir demişti gideyim mi acile sizce çok korkuyorum
Canım doktorun böyle birşey söylediyse neden bekliyorsunki Allah korusun istemediğin bi şeyle karşılaşırsan bide.bebeğin hareketleri nasıl peki

Hic durma git canim bir serum verirler

X