- 4 Şubat 2021
- 961
- 1.318
Çok sevindim kuzumTeşekkürler hiç haberim yoktu sayende göğüs pompasını indirimden aldım
Rica ederim görevimizTeşekkür ederiz ya aydınlattığınız için
doğru olmayan bilgileri paylaşıp kafa bulandırıyorlar malesef.
Kac oluyor canım. Benim ilk hamileliğimde yüksektiSelamlar, tansiyon problemi olan var mı? Biraz benim yüksek oluyor bazende.
Yaaa İnan eşim de çok heyecana strese sokuyor. O daha beter benden. Son üç gün Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızıEvet haklısın canım gününü beklemek insanı strese sokuyor.iyi düşünelim iyi olsun.bebeğine kavuşacaksın onu kucağına alacaksın bunları düşünmek daha çok motive edebilir seniböylede deyince benimde hemen doğurasım geliyor
Gerçekten öyle hem hazırlık hem karmakarışık oluyor insan. Rabbim kolaylık versin hepimize inşallahAy nasıl heyecanlı bir bekleyişRabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı Herşeyin hazırdır şimdi senin Korku endişe heyecan mutluluk hepsi bir arada ne güzel bir durum çok şükür darısı başımıza
Canım ödem geçmesi zor. Pilav makarna ekmek hamuru tamamen yada küçük porsiyon a düşürüp bol su ile en aza indirebilirsin. Ben şeker hastasıyım diyet uyguluyorum resmen. Porsiyon kontrolü yapmak gerek ve tansiyon u da kontrol et sürekliKızlar merhaba daha önce de yazmıştım ama hala ödemime bir çözüm bulamadım. 10 kilo aldım artı en az 2-3 kilo ödemle geziyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum çok zordayım36. Haftaya girmek üzereyim
Kızım için oyle demişti doktor ama hıcte öyle doğmadı oolması gerekenden kucuktu hatta. Ultrasonda yanılma payı var sıkma canını.Bebeğin kafası 2 hafta önde giden varmı
Moralim bozuk
Benim yururken olan degil canim otururken yatarken degisik agri bu bende 35×1 de iken gidicemYürürken bana da oluyor o ya aşağıya baskı oluyor batıyor hep zor yürüyorum. Benim randevum da pazartesi günü bakalım ne durumda bizimki 35+0 olucam tam o gün
Ben Almanyada yasıyorum burda doktor sadece ıyı bebek diyor 3 kere ultrason yapıyor sorun olmadığı surece kanama vs. Bir kere kilosunu soyledı sadece. İlk başta bende çok yadırgamıştım şuan çok mantıklı geliyor. Hatta bebegın cinsiyetini bir ay önce ogrendımBazen her şeyi biliyor olmak yaşamımızı daha zor kılıyor. Hiç bir sorun yokken ölçüleri söylememeli bence doktorlar. Ya adam akıllı hiç bir sorun yok diye açıklama yap yada net olana kadar söyleme dimi ama
Normal doğumu desteklemeleri çok güzel. İnşallah hepimiz Sağlıkla kucağımıza alırız. Sürekli görmek durumunu öğrenmek istiyoruz öğrenince acabalarla kalıyoruz. Hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum. Son aya kadar cinsiyeti öğrenmesem meraktan çatlardım heralde.Ben Almanyada yasıyorum burda doktor sadece ıyı bebek diyor 3 kere ultrason yapıyor sorun olmadığı surece kanama vs. Bir kere kilosunu soyledı sadece. İlk başta bende çok yadırgamıştım şuan çok mantıklı geliyor. Hatta bebegın cinsiyetini bir ay önce ogrendımve tamamen normal doğuma teşvik ediyor. Benim ilki sezeryan olmasına ragmen
Sagol canimŞimdi gördüm mesajı canım.Cevabını yazdımMaşaallah hafızana
Ya son 3 gün mü heyecan dorukta yani benim de 13 gün kaldı ama içimde karışık duygular dolu o kadar çok alışmışım ki içimde tekmelerine yumruklarına annem ikimiz bir bedene sığamıyoruz artık derken şimdi bizi aynı bedenden ayıracaklar diye tuhaf hissedemiyorum tabi kucağımıza alınca bambaşka olacak ama yanımda kv olmasa oturup ağlayasım varYaaa İnan eşim de çok heyecana strese sokuyor. O daha beter benden. Son üç gün Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı
Evet baya zor oldu çatladım bende ama gostermedı dedı bebek ama çokta uğraşmadı gormek için. Ayrıca hiç uç boyutlu ultrasonla bakmadı bilmiyorum yani kime benzıyor:)) ilkinde tr deydım doktor her ayrıntıyı soyluyordu ister İstemez canım sıkılıyordu.Normal doğumu desteklemeleri çok güzel. İnşallah hepimiz Sağlıkla kucağımıza alırız. Sürekli görmek durumunu öğrenmek istiyoruz öğrenince acabalarla kalıyoruz. Hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum. Son aya kadar cinsiyeti öğrenmesem meraktan çatlardım heralde.
Anladım canım sağlıkla gelsin prenses bak kilosu da yerindeymiş masallahGeçen haftalarda olmuştum karnım geriliyordu yırtilcak gibi iki gündür yine olmaya başladı kasilmaymis bunlar agri esigim yuksek agrim sizim yok hissetmiyorum yani sadece gergin muayne sırasında oldu kasiliyosun dedi dr 38 ı geçsin diyor sezeryan olcak benim miyom ameliyatı olduğum için kg iyi aslında bebişin 3 kg falan tam olculmedi yamuk durdundan sağlıkla gelsinde prensesim
Amin inşallah canımYaaa İnan eşim de çok heyecana strese sokuyor. O daha beter benden. Son üç gün Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah evlatlarımızı
Çok teşekkürlerCanım ödem geçmesi zor. Pilav makarna ekmek hamuru tamamen yada küçük porsiyon a düşürüp bol su ile en aza indirebilirsin. Ben şeker hastasıyım diyet uyguluyorum resmen. Porsiyon kontrolü yapmak gerek ve tansiyon u da kontrol et sürekli
Canım bende oluyor. İlk olarak gece uyusmaya başladı uyanınca elimi yumruk yapamıyorsun. Sonra gündüzleri de ağri yapmaya başladı. Sürekli olmuyor ama yine de çok sık oluyor. Benim doktorum da sinir sıkışmasıdir dedi. Nörolojiye gidebilirsin dedi ama ben gitmedim. Sıkıca sarmami tavsiye etti. Dayanılmaz ağrı olursa sarıyorum bileklerini. İnşallah doğumdan sonra geçer. Değilse bebeği tutmak bile zor olacak çok güç kaybı oluyor.Arkadaşlar hayırlı geceler epeydir ellerimde uyuşmalar vardı dün doktora sordum gebelikte normal sinir sıkışması olabilir dedi magvital diye bir toz verdi bu ilaçtan kullanan var mı faydası oluyor mu şimdiye kadar magnezyum kullanmama gerek görülmemişti doktor hamilelikten sonra büyük ihtimalle geçer geçmezse boyun fıtığına baktır dedi boyun fıtığı olmadığını biliyorum doğuma da az kaldı ama ellerim bardağı bile zor tutar oldu