2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hekeste farklı hissedile bilir cnm.

Benim alt tarafımin her yeri ağrıyordu... Kasık, bel, karın, kopacak gibi her yerin sızlıyor. Birde afedersin büyügün gelmiş gibi his olusuyor 🙈 ama bende böyle diye herkeste böyle olacak değil.

Mesela bazıları 2 saate doğuruyor bazılarında iki günde (ben😂)
Himmm ay bilmiyorum ki merakta ediyorum bakalim saliya randevum var ne olmus ne bitmis gorcez nasipse ogun

Kızlar nidicart diye bi ilaç verdi dr orda kas katı oldu göbeğim ikingundur sürekli olmaya başlamıştı yirtılcak gibi geriliyordu bir hafta daha dursun 38 olunca alalım dedi cadim inşallah durur

Hidrosefali olsa 2 hafta önden gitmezdi arada ki fark çok daha fazla olurdu ve ayrıntılıda da ters giden bir şeyler görünürdü. Genetik olarak kafası biraz büyük olabilir

Tabiki söylerler doktorlar kötü bir durumda aileler hazırlıklı olsun diye hiçbir şey saklamıyorlar benimki ne zamandır iki hafta önde ama çok şükür bir sıkıntı çıkmadı seninkinde de bişey yoktur iki hafta önde olması çok sorun değil zaten büyüklüğün gittikçe artmaması önemli ki ultrasonlar da zaten garanti değerler vermiyor

Teşekkür ederim kızlar ♥️♥️

Aynen öyle canım aşırı ağırlaştım sığınamıyorum hiç bi yere zaten bişey yiyemiyorum 2lokma bişey yiyorum onda da çok fazla yemişim gibi gerilip kalıyorum altı üstü 8 kilo aldım çok değil bu bünyeye diyorum ama bebek büyüdüğü için yük sürekli önde sırt ağrıyor ee haliyle hormonlar değişik artık doğuma kadar böyleyiz sanırım 🤦🏻‍♀️😄
Kuzu ben 4 kilo aldim su anda yuryemyrm yaaa ne yatabiliorm ne kalkabliiorm yikilverck gbiyim 😀😂😂😂😂

Ay ben hep bu hamileler neden bacakları ayrık yürür acaba diye düşünürdüm ta ki kendimde cevabını bulana kadar 🤣🤣🤣
Kız sormaaa ayni seyi anneme söyledim bugün ya anne dedm arkadan bile anlardm aha hamile.bu derdn yurusunden dedm smdi kendim öyleyim ya dedm kız berbat haldeyimm ajdjajdkaksk

Canim vajinada acayip agri olup cikiyor bir haftadir eskidende agri olurdu ama bu degisik kesik atiliyor gibi
Yürürken bana da oluyor o ya aşağıya baskı oluyor batıyor hep zor yürüyorum. Benim randevum da pazartesi günü bakalım ne durumda bizimki 35+0 olucam tam o gün

Kizlar merhaba.
Ben hela beşik almadım. Ne tavsiye edersiniz ?

E bebekten beşik alan var mı? Kademeli olan

Kuzu ben 4 kilo aldim su anda yuryemyrm yaaa ne yatabiliorm ne kalkabliiorm yikilverck gbiyim 😀😂😂😂😂
Ben ilkinde 17 kilo alınca canım bu hiç bişey benim gözümde 😄ama yinede bunda çektiğim kadar ilkinde çekmedim son aylar illaki ağırlaştığımız için oluyo böyle ama ne yapalım sağlık olsun😄

Kuzum neden böyle oldu takip edemedim
Geçen haftalarda olmuştum karnım geriliyordu yırtilcak gibi iki gündür yine olmaya başladı kasilmaymis bunlar agri esigim yuksek agrim sizim yok hissetmiyorum yani sadece gergin muayne sırasında oldu kasiliyosun dedi dr 38 ı geçsin diyor sezeryan olcak benim miyom ameliyatı olduğum için kg iyi aslında bebişin 3 kg falan tam olculmedi yamuk durdundan sağlıkla gelsinde prensesim

Kizlar merhaba.
Ben hela beşik almadım. Ne tavsiye edersiniz ?

E bebekten beşik alan var mı? Kademeli olan
Biz Kraft Friday oyun parkından aldık. Portatif, gittiğin yere taşınabilir. İçine de Yataş Twiny sünger yatak aldık. İçime sindi. Çünkü memleketlerimiz uzak, gittiğimizde bir hafta kalıyoruz. Bebeğimiz yerini yadırgamasın diye yanımızda götürürüz diye düşündük 😊

X