2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benimde aynı canım baya büyüdü karnım zorluyor beni tuvalette oturur vaziyette namaz kılarken yere bir şey düştüğünde aşırı zorlanıyorum ve hareketleri çok az sanki gerinmek isterde gerinemezmis gibi

Canim benim bebegim hep dogum pozisyonundaydi biliyorsundur belki ama ben hickirigini hep ust tarafta hissediyorum bugun yine kontrol vardi bas gelisti

Canim benim bebegim hep dogum pozisyonundaydi biliyorsundur belki ama ben hickirigini hep ust tarafta hissediyorum bugun yine kontrol vardi bas gelisti
Allah Allah kafam karıştı neyse herkeste farklı demekki ufakda olsa bir umut var içimde ama dönse farkederdim heralde ya bilmiyorum neyse hayırlısı olsun

Günaydın kızlar ben daha yeni uyandım aç kaldı canım yavrum Dün de bugün de bir sürü kontrolü olan var hiç bir bebiş göstermedi mi yüzünü ya hani gelmiyor artık bebiş fotoları özledik valla

Her an herşey olabilir canimm sen umudini kaybetme bende aşağıda hissediyorum hıçkırıklarını benim bebeğinde baş aşağıda insan kıyamıyor ya biz bile hıçkırırken nasil zorlanıyoruz sınır oluyoruz kıyamam bebeğim nasıl dayanıyor diyorum eşime diyorum sen hickir onun yerine

Canım bebişin çok güzel büyümüş masallah, hareketleri nasildi, insallah hicbir azalma olmaz ve erken almaya gerek kalmaz
Günaydın canım , benim bebişin bas aşağıda ya ben de sol kasigimda midesini hickirigini hissediyorum dönmüş olabilir :)

Kızlar bir şey sorucam ayrıntılı bilgisi olanlar beni aydınlatsın lütfen.
Akika kurbanı bebek doğduktan sonra 1 hafta icin de kesilmeli mi ? Kesilen tüm kurban dagitilmali mi ?

Günaydin canim ben gecen yazmistim ben de hickirigini sol kasigimda hissediyordum ama dr kontrolde ayaklarinin orda oldugunu söyledi kafa yukaridaydi. Yani sanirim tam c pozisyonunda o yüzden hickirigini orada hissettim hep. Benimki hala dönmedi cünkü hala ayakları ayni yerinde gece uyutmuyor sol tarafimi tekmelemekten

Evettt aynısı işte canimmm sanki böyle cocuk kasilma kalms içerde kendini germiş gbi iilk gebelik olunca blmioda insan acayp endiselenio Iyimi ya diorm sanki içerde kasilip kalmsss

Akika kurbanı bebek doğduktan sonra 1 hafta icin de kesilmeli mi ? Kesilen tüm kurban dagitilmali mi ?
Canim benim bildigim illa 1 hafta icinde olmak zorunda degil tam süreyi de bilmiyorum ama bir kac yil sonra bile kesilebilir diye biliyorum. Tüm kurbani da dagitmak zorunda degilsiniz sonucta adak kurbani degil bu aile de yiyebilirmis öyle okumustum.

Çok sağol canım , farkl i görüşler mevcut ben de netleştirmek icin bir sorayim dedim

Dönmüş olabilir canim benimkinin basi yukari döndüğünde ayaklari cok rahatsiz etmisti asagiya doğru vuruyordu ordan tahmin ediyorum artik rahatsız etmiyorsa dönmüştür

Canim 1 hafta icinde kesilmesi makbul olandir fakat durum yoksa maddi acidan en musait oldugun zaman kesilmelidir. Ben kizimin kurbanini dagitacagim kendimizde yiyebiliyoruz sıkıntı yok ama hayir sonucta az birsey yer gerisini hep dagitiriz nasipse

Ben de böyle düşünüyorum canım biraz aile icin de yer geriye kalanını dağıtırız insallah, teşekkür ederim

O iyiymiş her hangi bir durum olduğunda direk gidebilirsin inşallah bebişin annesini üzmez az kaldı zaten

Ay öyle mi dersin ya inşallah dönmüştür tabi hayırlısı olsun ama yinede bir umut vvar içimde:)
Sağlıklı olsun da kuzum baş geliş makat geliş çok önemli değil gönlüne göre olsun inşallah

Hayirlisi olsun canim insallah gecer sıkıntısı bebeginin dogsada 36. Haftaya girmek uzeresiniz kilosuda masallah iyi sizin icin en iyisini ne ise onu versin insallah
Amin canım inşallah. Bugün tam 35+0 olduk 36 ya girdik çok şükür. Şuan benim doğduğum kiloda zaten sağlıklı olsun inşallah bebişlerimiz

Hareketli çok şükür her zamanki gibi şimdi Bi sorunumuz yok ama hep tetikte olcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…