2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sen de preeklampsi gecirmistin değil mi evet ben ikincide normal istedim . Doktorum deneriz demişti ama kızım makat gelisli dogdu sezeeyan oldum . Saglikla gelsin de farketmiyor sezeryan normal

İnşallah canım. Benim bebiş çok hareketli en başından beri, nst lerde de son 2 haftadır kasılmalar çıkıyor o yüzden hep erken gelcekmiş gibi hissediyorum
Benim kasılmalar 23.haftada başladı doktor erken doğum riski görmüştü ama şimdi çok şükür 37 ye geldik çok yüksek sancı ve açılma olmadığı sürece bekler canım 2-3hafta daha

Sakin kalmamız lazımama ben çok beceremiyorum şu an
Evet haklısın canım gününü beklemek insanı strese sokuyor.iyi düşünelim iyi olsun.bebeğine kavuşacaksın onu kucağına alacaksın bunları düşünmek daha çok motive edebilir seni böylede deyince benimde hemen doğurasım geliyor

Canım benim kulağım hala geçmedi kötüleşti hatta senin ne durumda ve hangi ilaçları kullandın?
Hadi ya. İlerletmemen lazim ya kulak iltihabı önemli gerçekten. Şuan işe geldim ilaç evde. Farklı bi antibiyotik vermiş doktor onu kullanıyorum yarın bitiyor. Geçti çok şükür. Bence mutlaka dr.a ilaç yazdır. Isırgan otu da enfeksiyona birebirdir. Çabuk iyileşmek için takviye onun çayını da içebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…