Sen de preeklampsi gecirmistin değil miŞeker hastalığı m var kronik tansiyon var riske atmak istemiyorum hiç canım. Sağlıcakla kucağıma alayım diyorum yeter ki. Oğlum da öyle kötü geçti ki doğumum bunu hayırlısıyla bir atlatsaydim
İnşallah inşallahSağolasın canım İçimizdeyken ayrı endişe doğunca ayrı endişe seninki de iyidir inşallah canım stres yapma tüm kuzular vaktinde sağlıcakla gelsinler inşallah
İnşallahİnşallah Rabbim kolaylık versin inşallah herkes e
Sakin kalmamız lazımHadi hayırlısı inşallah canım.inşallah doktorum bana gün vermeden ben kendim sancıyla falan giderimde böyle beklerken heyecan yapıp strese girmem
Aynen sağlıkla gelsinler deSen de preeklampsi gecirmistin değil mievet ben ikincide normal istedim . Doktorum deneriz demişti ama kızım makat gelisli dogdu sezeeyan oldum . Saglikla gelsin de farketmiyor sezeryan normal
DPeki anormal bi durum mu bu? Aklıma takıldı bay
Doktorum birsey soylemexi genetik diye dusundum esim kafası buyuk.Peki anormal bi durum mu bu? Aklıma takıldı baya
Doğuştan basketci olcaklarBenim bebegimde uzun canim ben kisa oldugum babasida normal boylarda oldugu halde
Canım benim kulağım hala geçmedi kötüleşti hatta senin ne durumda ve hangi ilaçları kullandın?Geçmiş olsun canım. Benim de kulakta sıvı birikmesi olmuş. Orta kulak iltihabı sanırım.. Bana da antibiyotik verdi doktor.
Benim kasılmalar 23.haftada başladı doktor erken doğum riski görmüştü ama şimdi çok şükür 37 ye geldik çok yüksek sancı ve açılma olmadığı sürece bekler canım 2-3hafta dahaİnşallah canım. Benim bebiş çok hareketli en başından beri, nst lerde de son 2 haftadır kasılmalar çıkıyor o yüzden hep erken gelcekmiş gibi hissediyorum
Hayırlısıyla vakitlerinde gelsinler inşallahBenim kasılmalar 23.haftada başladı doktor erken doğum riski görmüştü ama şimdi çok şükür 37 ye geldik çok yüksek sancı ve açılma olmadığı sürece bekler canım 2-3hafta daha
Evet haklısın canım gününü beklemek insanı strese sokuyor.iyi düşünelim iyi olsun.bebeğine kavuşacaksın onu kucağına alacaksın bunları düşünmek daha çok motive edebilir seniSakin kalmamız lazımama ben çok beceremiyorum şu an
Hadi ya. İlerletmemen lazim ya kulak iltihabı önemli gerçekten. Şuan işe geldim ilaç evde. Farklı bi antibiyotik vermiş doktor onu kullanıyorum yarın bitiyor. Geçti çok şükür. Bence mutlaka dr.a ilaç yazdır. Isırgan otu da enfeksiyona birebirdir. Çabuk iyileşmek için takviye onun çayını da içebilirsin canımCanım benim kulağım hala geçmedi kötüleşti hatta senin ne durumda ve hangi ilaçları kullandın?
Günaydın. Aynen ben de giremiyorum günlerdir. İşe başladım.. Ekstra bi olay oldu mu meraktayimGünaydın kizlar mutlu sabahlarbir kaç gündür gremiyorum dun kndi yzilrima cvp verdim ciktim sadece nasilsiniz iiimisin kotu bi durum yasayan yok dimi aramizda