Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkinin kafası aşağıda ve hıçkırık aşağıda oluyor. Dönmüştür o zamanGünaydın kızlar inşallah herkes iyidir
Ben hıçkırıkları kasığımda hissediyorum. Döndü mu dersiniz baş aşağı yoksa kafa yukarda olunca hıçkırık aşağıda mi hissediliyordu bana bir akıl verin
Bende iki cm açıklık varmış nstde sancıda çıkıyordu ama ben hiç birşey hissetmiyordumDaha once dogum yapmis arkadaslara sorum acilmayi hissettiniz mi acaba
Amin canım inşallahHayırlısıyla vakitlerinde gelsinler inşallah
3 gündür karnım taş gibi ve vajinama çok baskı yapoyor. Hatta bu sabah çıkacak sandım o kadar fenaydı bu arada ben de 36.haftya giriyorumMeraba kızlar nasilsinizzzzzz 35.haftadan slmlar herkese Iyisinzdie umarim 36 ya gircem bende az kaldı erken doğum riski atlattik şekerden dolayi çok.sukur 36yi bulduk.ama şükür. bu hafta ama karin sertlesmesi bebegin bi tarafta toplanmasi çok yoğun yasyrm ve altta batmalr bıçak fbi oluo ve bebek hareketleri de azaldı sizlerede Varmi bu şikayetler
İnşallah canım nasip artıkKendini yorma bu süreçte canım inşallah zamanını bekler bebiş
O zaman bizi bilgilendirirse çok seviniriz:)
Selam canım hayırlısı olsun inşallah ama bebeğinin haftası da kilosu da gayet güzel kontrollerini aksatma inşallah herşey yolunda gider sağlıcakla alırsın kucağına bizim de hareketleri azaldı artık dün doktor büyüdüğü için daha az ama daha sert hareket eder dedi günde 10 defa hareket etmesi yeterliymişSelam kızlar biz kontrolden cıktık. Öncelikle Demir Bey kilo almış 2.400 olmuş fakat şöyle bir sorunumuz var beyine giden kan akışında biraz fazlalık gördü uzun süre baktı doktorum ve bundan sonra hareketlerde azalma olursa hemen nst girmemi ve 3 günde bir kontrole gelmemi istedi. Bu şekilde devam ederse erken alabiliriz dedi.
Benimki canım sürekli iki hafta önde gidiyor ama doktorum hiçbir sorun görmedi sadece koca kafalı bir oğlum olacak demişti ama zaten doğunca belli bile olmuyor kilo aldıkça da aradaki fark kapanıyor diyorlar takma kafana benimkine daha 10 lu haftalardan beri büyük kafası denildiBebeğin kafası 2 hafta önde giden varmı
Moralim bozuk
Bir sorum olsa görünüyor demi ultrasonda?Benimki canım sürekli iki hafta önde gidiyor ama doktorum hiçbir sorun görmedi sadece koca kafalı bir oğlum olacak demişti ama zaten doğunca belli bile olmuyor kilo aldıkça da aradaki fark kapanıyor diyorlar takma kafana benimkine daha 10 lu haftalardan beri büyük kafası denildi
Buluğ çağına kadar kesilebiliyor diye biliyorum akika kurbanından kendin de yiyebiliyorsun ama adak kurbanı ise tümünü dağıtmak zorundasınKızlar bir şey sorucam ayrıntılı bilgisi olanlar beni aydınlatsın lütfen.
Akika kurbanı bebek doğduktan sonra 1 hafta icin de kesilmeli mi ? Kesilen tüm kurban dagitilmali mi ?
sanki ben yazmışım dün gece ben de çıkacak diye korktum. Günde bir iki kere de sancı giriyor. hazırlık yapıyor vücudumuz sanırım doğuma3 gündür karnım taş gibi ve vajinama çok baskı yapoyor. Hatta bu sabah çıkacak sandım o kadar fenaydı bu arada ben de 36.haftya giriyorum
canım benim neredeyse 4 hafta önden gidiyordu. şehir hastanesine gidiyorum o beni dooblere yönlendirdi orada gördük ki aslında tam olarak ilerdeymiş sadece kafa değil karnı boyu kilosu şuan içim rahatlamış bir şekilde bekliyorum bebeğimi. Yerleri daraldıkça ölçümlerin doğru çıkmama ihtimalide artıyor. Sıkma canını sağlıkla gelsin bebeğin.Bebeğin kafası 2 hafta önde giden varmı
Moralim bozuk
Ay kuzummm yürürken bile guluolae bana yaaaaaa bacaklarim ayrık ayrık zor yuruom3 gündür karnım taş gibi ve vajinama çok baskı yapoyor. Hatta bu sabah çıkacak sandım o kadar fenaydı bu arada ben de 36.haftya giriyorum
Valla benim 1 2 de değil kuzum bildgn su anda bile ayrilck gbi karnimmmsanki ben yazmışım dün gece ben de çıkacak diye korktum. Günde bir iki kere de sancı giriyor. hazırlık yapıyor vücudumuz sanırım doğuma
Ben açılmayı hissediyordum. Yani yalancı sancı değilse zaten doğum sancısiyla birlikte açılmada oluyorDaha once dogum yapmis arkadaslara sorum acilmayi hissettiniz mi acaba
Görüňüyor canım hatta bana doktorum kafasında küçük bir kist var gibi demişti ertesi hafta detaylı ultrason muayenesi vardı perinatoloğa sormamı söylemişti perinatolog baktı yok kist falan gayet sağlıklı demiştiBir sorum olsa görünüyor demi ultrasonda?
Maşallahh ne güsel..canım benim neredeyse 4 hafta önden gidiyordu. şehir hastanesine gidiyorum o beni dooblere yönlendirdi orada gördük ki aslında tam olarak ilerdeymiş sadece kafa değil karnı boyu kilosu şuan içim rahatlamış bir şekilde bekliyorum bebeğimi. Yerleri daraldıkça ölçümlerin doğru çıkmama ihtimalide artıyor. Sıkma canını sağlıkla gelsin bebeğin.
İçim rahatladı yaa eğer görüniyorsa..Görüňüyor canım hatta bana doktorum kafasında küçük bir kist var gibi demişti ertesi hafta detaylı ultrason muayenesi vardı perinatoloğa sormamı söylemişti perinatolog baktı yok kist falan gayet sağlıklı demişti
Niye kıza bir erkeğe iki kesiliyor acaba?kzlrgn05 Canım kıza bir erkeğe iki kesiliyor. 7 günlükken olması güzel ama 7 yaşına kadar da kesebilirsin. Ailede yiyebiliyor biz birini direk kursa göndericez diğerini akrabalarımız için kebap vuralım diyoruz. Hiç biri zorunlu değil ama güzel olanı 7 günlükken saçını kesmek, sünnet ettirmek ve akikasını kesmek.❤