Hayirlisi canim sagliklari yerinde olsundaDoğuştan basketci olcaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi canim sagliklari yerinde olsundaDoğuştan basketci olcaklar
Evet canım ilerletmemeye çalışıyorum ama ilk gittiğim doktorun yazdığı ilaçlar yeterli olmadı. Bugün başka doktora gittim bir hap antibiyotik bir iki de damla verdi. Senin hap mıydı?Hadi ya. İlerletmemen lazim ya kulak iltihabı önemli gerçekten. Şuan işe geldim ilaç evde. Farklı bi antibiyotik vermiş doktor onu kullanıyorum yarın bitiyor. Geçti çok şükür. Bence mutlaka dr.a ilaç yazdır. Isırgan otu da enfeksiyona birebirdir. Çabuk iyileşmek için takviye onun çayını da içebilirsin canım
Benim haptı sadece. Bide yanında burun tıkanıklığı için sprey yazdı. Antibiyotikli damla falan verecek zannetmiştim, gerek yok diye yazmadı heraldeEvet canım ilerletmemeye çalışıyorum ama ilk gittiğim doktorun yazdığı ilaçlar yeterli olmadı. Bugün başka doktora gittim bir hap antibiyotik bir iki de damla verdi. Senin hap mıydı?
Merhaba canim. Ben 32+ deyim biki gündür bahsettiğin şeyler bende de var anlamadim. Karnim aşırı sertleşti, hareketleri aşırı derecede azaldi. alt kısımda batma oluyor sürekli ayrıca dün açılmam oldu bile zannettim. Ben anlayabilir miyim açılsa bilmiyorum Ama bugün normaldi orasi. Üç gündür işe gidiyorum hep sandalyede oturmaktan mı oluyor acaba diye düşündümMeraba kızlar nasilsinizzzzzz 35.haftadan slmlar herkese Iyisinzdie umarim 36 ya gircem bende az kaldı erken doğum riski atlattik şekerden dolayi çok.sukur 36yi bulduk.ama şükür. bu hafta ama karin sertlesmesi bebegin bi tarafta toplanmasi çok yoğun yasyrm ve altta batmalr bıçak fbi oluo ve bebek hareketleri de azaldı sizlerede Varmi bu şikayetler
A.s masallah kilosuna her an doğum olur Ozmaan sezeryanmi dedi pekiSelam kızlar biz kontrolden cıktık. Öncelikle Demir Bey kilo almış 2.400 olmuş fakat şöyle bir sorunumuz var beyine giden kan akışında biraz fazlalık gördü uzun süre baktı doktorum ve bundan sonra hareketlerde azalma olursa hemen nst girmemi ve 3 günde bir kontrole gelmemi istedi. Bu şekilde devam ederse erken alabiliriz dedi.
Maşallah canım kilosu gayet iyi toparlandı kuzularimiz benimkide 2200du bir hafta önce inşallah sağlıkla gelsinler Çok dikkat et kendine hastane yakın mı pekiSelam kızlar biz kontrolden cıktık. Öncelikle Demir Bey kilo almış 2.400 olmuş fakat şöyle bir sorunumuz var beyine giden kan akışında biraz fazlalık gördü uzun süre baktı doktorum ve bundan sonra hareketlerde azalma olursa hemen nst girmemi ve 3 günde bir kontrole gelmemi istedi. Bu şekilde devam ederse erken alabiliriz dedi.
Ay nasıl heyecanlı bir bekleyiş Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı Herşeyin hazırdır şimdi senin Korku endişe heyecan mutluluk hepsi bir arada ne güzel bir durum çok şükür darısı başımızaAllah razı olsun canım inşallah Rabbim kolaylık versin hepimize inşallah ya sorma heycan korku bir arada oluyor. Dua edelim birbirimize galiba bende spinal de karar kilicam burda kızlar değiştirdi fikrimi birazda cesaret li olmak lazım. İlk doğumda geneldi benimde evet baş ağrısı ve ağırlık hissi baya sürüyor. Dr un yaklaşımına göre hareket edecem pazartesi günü
İnşallah canımm Rabbim kimseye yaşatmasın bide başımıza korona çıkarttılar hamilelik stresi ayrı zaten. Allah'ım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah yavrun da sağlıkla büyüsün gelsinİnşallah hafta sonu testim negatife döner de ben de hemen pazartesi görürüm bebegimi . Cok merak ediyorum nasıl.
Anladım canım geçmiş olsun sana da inşallah benimki de bu ilaçlar ile geçerBenim haptı sadece. Bide yanında burun tıkanıklığı için sprey yazdı. Antibiyotikli damla falan verecek zannetmiştim, gerek yok diye yazmadı heralde
Vallahi hiç bişi demedi sezeryan ya da normal diye. Sezeryan olur heralde öyle Bi durumda diye düşünüyorumA.s masallah kilosuna her an doğum olur Ozmaan sezeryanmi dedi peki
Yakın canım arabayla 10 15 dakika sürer heraldeMaşallah canım kilosu gayet iyi toparlandı kuzularimiz benimkide 2200du bir hafta önce inşallah sağlıkla gelsinler Çok dikkat et kendine hastane yakın mı peki
Valla endişelendim kuzum bende bu haftaya kdr desm ya ben hamile.degilmisim smdi yere.oturmakta bile zorlaniyorum batmalar dört agrilari zaten sürekli sertlesio karnım.endiselmio insanMerhaba canim. Ben 32+ deyim biki gündür bahsettiğin şeyler bende de var anlamadim. Karnim aşırı sertleşti, hareketleri aşırı derecede azaldi. alt kısımda batma oluyor sürekli ayrıca dün açılmam oldu bile zannettim. Ben anlayabilir miyim açılsa bilmiyorum Ama bugün normaldi orasi. Üç gündür işe gidiyorum hep sandalyede oturmaktan mı oluyor acaba diye düşündüm
Ben varim canim bebegim cok sık kendibi topluyor genelde sol tarafimda toplaniyor top gibi kaburgalarimin altina girmeye cabaliyor bayag agri sizi cekiyoruzMeraba kızlar nasilsinizzzzzz 35.haftadan slmlar herkese Iyisinzdie umarim 36 ya gircem bende az kaldı erken doğum riski atlattik şekerden dolayi çok.sukur 36yi bulduk.ama şükür. bu hafta ama karin sertlesmesi bebegin bi tarafta toplanmasi çok yoğun yasyrm ve altta batmalr bıçak fbi oluo ve bebek hareketleri de azaldı sizlerede Varmi bu şikayetler
Benim Bayadır baş geliş biliyosun canım ben de hep kasıkta hissediyorum hıçkırıklarıGünaydın kızlar inşallah herkes iyidir
Ben hıçkırıkları kasığımda hissediyorum. Döndü mu dersiniz baş aşağı yoksa kafa yukarda olunca hıçkırık aşağıda mi hissediliyordu bana bir akıl verin
O iyiymiş her hangi bir durum olduğunda direk gidebilirsin inşallah bebişin annesini üzmez az kaldı zatenYakın canım arabayla 10 15 dakika sürer heralde
Ay öyle mi dersin ya inşallah dönmüştür tabi hayırlısı olsun ama yinede bir umut vvar içimde:)Benim Bayadır baş geliş biliyosun canım ben de hep kasıkta hissediyorum hıçkırıkları
Hayirlisi olsun canim insallah gecer sıkıntısı bebeginin dogsada 36. Haftaya girmek uzeresiniz kilosuda masallah iyi sizin icin en iyisini ne ise onu versin insallahSelam kızlar biz kontrolden cıktık. Öncelikle Demir Bey kilo almış 2.400 olmuş fakat şöyle bir sorunumuz var beyine giden kan akışında biraz fazlalık gördü uzun süre baktı doktorum ve bundan sonra hareketlerde azalma olursa hemen nst girmemi ve 3 günde bir kontrole gelmemi istedi. Bu şekilde devam ederse erken alabiliriz dedi.