2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Maşallahh ne güsel..
Benm eşimin yeğeni hidrosefali
O yüzden telaş yaptm
Bazen her şeyi biliyor olmak yaşamımızı daha zor kılıyor. Hiç bir sorun yokken ölçüleri söylememeli bence doktorlar. Ya adam akıllı hiç bir sorun yok diye açıklama yap yada net olana kadar söyleme dimi ama

Bana bişi söylemedi
Dün akşam eve geldikten saatler sonra ultrason kağıdında gördüm

Bana bişi söylemedi
Dün akşam eve geldikten saatler sonra ultrason kağıdında gördüm
O zaman hiç hiç sıkma canını doktorun bir anormallik görse illaki sana söylerdi. bende senin gibi kendi kendime bakıp strese girdim ama işte ölçümler her zaman bir birini tutmuyor. Sabah ölçülen kilo boy akşam doğumda farklı çıkabiliyor.

Niye kıza bir erkeğe iki kesiliyor acaba?
erkek olduğuna şükür falan mı?
Ne cahilce
O zaman keşke hepimiz erkek doğsaydık da soyumuz tükenseydi
Sünnet ne demek bilmiyorsun galiba. Neyin yapılıp yapılmayacağına ben karar vermiyorum. Zorunluluk da değil tamamen isteğe bağlı bir durum.

İnşallah cnm cok saol

Karin sertleşmesi benim de arttı geceleri daha çok oluyor. Doğuma hazırlık provası. Bebek hareketleri de 35 ten sonra daha çok gerinme ittirme dalgalanma şeklinde oluyor tekmeler çok azaldi ama daha sert şekilde hissediyorum

Benim de genelde hep aynı yerde sağ kasıkta bazen de tam göbek deliğinin orda oluyor hıçkırıkları

Niye kıza bir erkeğe iki kesiliyor acaba?
erkek olduğuna şükür falan mı?
Ne cahilce
O zaman keşke hepimiz erkek doğsaydık da soyumuz tükenseydi
Benim bildiğim erkekler dışarda daha çok kaza belayla karşı karşıya oldukları için belalarida çocuğun başından def eden bir uygulama bu akika kurbanı. Dinimize göre bayanlar evde erkekler dışarda konumlandigi için. Yanlış bilgi vermek istemem de okuduğum böyle idi. Yoksa üstünlük takvada diye yazıyor Kur'an'ı Kerim'de

Daha once dogum yapmis arkadaslara sorum acilmayi hissettiniz mi acaba
Ben de hissetmemistim açılmayı hastaneye gidince öğrenmistim. Bazıları da sancıyı hissetmiyor geçen hastanede bi kıza doğurmak üzeresin çok sancin var dediler o da hiç hissetmiyorum demişti eve gidip çantanı getir doğuma alcaz demişlerdi mesela

1 1992Sevda Açılmayı bende hissetmemiştim hafif ama düzenli sancılarım vardı bide üstüne nişanım geldi diye gittim hastaneye ama nstde sancılarım tavandı resmen ben okadar farketmedim ebede öyle söyledi sancın çok sen rahatsın diye.bazı kişilerde öyle oluyor sanırım

Evet herkes bir olmuyor canım ağrı eşigiyle bünyeyle falan alakalı sanırım.

Benim.bide bi anda sırtıma agri vurup midem bulanio zorms cidden 35tenn sonrasi

Evet herkes bir olmuyor canım ağrı eşigiyle bünyeyle falan alakalı sanırım.
Aynen canım onunla alakalı sanırım.kardeşiminde kanaması vardı diye koştuk gittik hastaneye sancısı onunda yüksekti ama o hiç hissetmemiş ben yine hafif hissetmiştim

Maşallahh ne güsel..
Benm eşimin yeğeni hidrosefali
O yüzden telaş yaptm

İçim rahatladı yaa eğer görüniyorsa..
Görürlerse söylerler zaten
Hidrosefali olsa 2 hafta önden gitmezdi arada ki fark çok daha fazla olurdu ve ayrıntılıda da ters giden bir şeyler görünürdü. Genetik olarak kafası biraz büyük olabilir

Benim.bide bi anda sırtıma agri vurup midem bulanio zorms cidden 35tenn sonrasi
Aynen öyle canım aşırı ağırlaştım sığınamıyorum hiç bi yere zaten bişey yiyemiyorum 2lokma bişey yiyorum onda da çok fazla yemişim gibi gerilip kalıyorum altı üstü 8 kilo aldım çok değil bu bünyeye diyorum ama bebek büyüdüğü için yük sürekli önde sırt ağrıyor ee haliyle hormonlar değişik artık doğuma kadar böyleyiz sanırım

Amin canım inşallah takipteyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…