Bazen her şeyi biliyor olmak yaşamımızı daha zor kılıyor. Hiç bir sorun yokken ölçüleri söylememeli bence doktorlar. Ya adam akıllı hiç bir sorun yok diye açıklama yap yada net olana kadar söyleme dimi amaMaşallahh ne güsel..
Benm eşimin yeğeni hidrosefali
O yüzden telaş yaptm
Bana bişi söylemediBazen her şeyi biliyor olmak yaşamımızı daha zor kılıyor. Hiç bir sorun yokken ölçüleri söylememeli bence doktorlar. Ya adam akıllı hiç bir sorun yok diye açıklama yap yada net olana kadar söyleme dimi ama
O zaman hiç hiç sıkma canını doktorun bir anormallik görse illaki sana söylerdi. bende senin gibi kendi kendime bakıp strese girdim ama işte ölçümler her zaman bir birini tutmuyor. Sabah ölçülen kilo boy akşam doğumda farklı çıkabiliyor.Bana bişi söylemedi
Dün akşam eve geldikten saatler sonra ultrason kağıdında gördüm
Sünnet ne demek bilmiyorsun galiba. Neyin yapılıp yapılmayacağına ben karar vermiyorum. Zorunluluk da değil tamamen isteğe bağlı bir durum.Niye kıza bir erkeğe iki kesiliyor acaba?
erkek olduğuna şükür falan mı?
Ne cahilce
O zaman keşke hepimiz erkek doğsaydık da soyumuz tükenseydi
Yaa beklesin ama yine deValla benim 1 2 de değil kuzum bildgn su anda bile ayrilck gbi karnimmm
İnşallah cnm cok saolO zaman hiç hiç sıkma canını doktorun bir anormallik görse illaki sana söylerdi. bende senin gibi kendi kendime bakıp strese girdim ama işte ölçümler her zaman bir birini tutmuyor. Sabah ölçülen kilo boy akşam doğumda farklı çıkabiliyor.
Hadi hayırlısı olsun canımKızlar doktor kontrolümüz vardı.Sezaryene karar verdik.Ben fazla tırsağım da1 2 3 temmuzdan birini seçeceğiz gibi görünüyor şu an
Karin sertleşmesi benim de arttı geceleri daha çok oluyor. Doğuma hazırlık provası. Bebek hareketleri de 35 ten sonra daha çok gerinme ittirme dalgalanma şeklinde oluyor tekmeler çok azaldi ama daha sert şekilde hissediyorumMeraba kızlar nasilsinizzzzzz 35.haftadan slmlar herkese Iyisinzdie umarim 36 ya gircem bende az kaldı erken doğum riski atlattik şekerden dolayi çok.sukur 36yi bulduk.ama şükür. bu hafta ama karin sertlesmesi bebegin bi tarafta toplanmasi çok yoğun yasyrm ve altta batmalr bıçak fbi oluo ve bebek hareketleri de azaldı sizlerede Varmi bu şikayetler
Benim de genelde hep aynı yerde sağ kasıkta bazen de tam göbek deliğinin orda oluyor hıçkırıklarıGünaydın kızlarinşallah herkes iyidir
Ben hıçkırıkları kasığımda hissediyorum. Döndü mu dersiniz baş aşağı yoksa kafa yukarda olunca hıçkırık aşağıda mi hissediliyordu bana bir akıl verin
Benim bildiğim erkekler dışarda daha çok kaza belayla karşı karşıya oldukları için belalarida çocuğun başından def eden bir uygulama bu akika kurbanı. Dinimize göre bayanlar evde erkekler dışarda konumlandigi için. Yanlış bilgi vermek istemem de okuduğum böyle idi. Yoksa üstünlük takvada diye yazıyor Kur'an'ı Kerim'deNiye kıza bir erkeğe iki kesiliyor acaba?
erkek olduğuna şükür falan mı?
Ne cahilce
O zaman keşke hepimiz erkek doğsaydık da soyumuz tükenseydi
Ben de hissetmemistim açılmayı hastaneye gidince öğrenmistim. Bazıları da sancıyı hissetmiyor geçen hastanede bi kıza doğurmak üzeresin çok sancin var dediler o da hiç hissetmiyorum demişti eve gidip çantanı getir doğuma alcaz demişlerdi meselaDaha once dogum yapmis arkadaslara sorum acilmayi hissettiniz mi acaba
1 1992Sevda Açılmayı bende hissetmemiştim hafif ama düzenli sancılarım vardı bide üstüne nişanım geldi diye gittim hastaneye ama nstde sancılarım tavandı resmen ben okadar farketmedim ebede öyle söyledi sancın çok sen rahatsın diye.bazı kişilerde öyle oluyor sanırımBen de hissetmemistim açılmayı hastaneye gidince öğrenmistim. Bazıları da sancıyı hissetmiyor geçen hastanede bi kıza doğurmak üzeresin çok sancin var dediler o da hiç hissetmiyorum demişti eve gidip çantanı getir doğuma alcaz demişlerdi mesela
Evet herkes bir olmuyor canım ağrı eşigiyle bünyeyle falan alakalı sanırım.
Benim.bide bi anda sırtıma agri vurup midem bulanio zorms cidden 35tenn sonrasiKarin sertleşmesi benim de arttı geceleri daha çok oluyor. Doğuma hazırlık provası. Bebek hareketleri de 35 ten sonra daha çok gerinme ittirme dalgalanma şeklinde oluyor tekmeler çok azaldi ama daha sert şekilde hissediyorum
Aynen canım onunla alakalı sanırım.kardeşiminde kanaması vardı diye koştuk gittik hastaneye sancısı onunda yüksekti ama o hiç hissetmemiş ben yine hafif hissetmiştimEvet herkes bir olmuyor canım ağrı eşigiyle bünyeyle falan alakalı sanırım.
Hidrosefali olsa 2 hafta önden gitmezdi arada ki fark çok daha fazla olurdu ve ayrıntılıda da ters giden bir şeyler görünürdü. Genetik olarak kafası biraz büyük olabilirMaşallahh ne güsel..
Benm eşimin yeğeni hidrosefali
O yüzden telaş yaptm
İçim rahatladı yaa eğer görüniyorsa..
Görürlerse söylerler zaten
Aynen öyle canım aşırı ağırlaştım sığınamıyorum hiç bi yere zaten bişey yiyemiyorum 2lokma bişey yiyorum onda da çok fazla yemişim gibi gerilip kalıyorum altı üstü 8 kilo aldım çok değil bu bünyeye diyorum ama bebek büyüdüğü için yük sürekli önde sırt ağrıyor ee haliyle hormonlar değişik artık doğuma kadar böyleyiz sanırımBenim.bide bi anda sırtıma agri vurup midem bulanio zorms cidden 35tenn sonrasi
Amin canım inşallahSelam canım hayırlısı olsun inşallah ama bebeğinin haftası da kilosu da gayet güzel kontrollerini aksatma inşallah herşey yolunda gider sağlıcakla alırsın kucağına bizim de hareketleri azaldı artık dün doktor büyüdüğü için daha az ama daha sert hareket eder dedi günde 10 defa hareket etmesi yeterliymiş
Ilk dogumda mi canimBende iki cm açıklık varmış nstde sancıda çıkıyordu ama ben hiç birşey hissetmiyordum