- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
Allah razı olsun canım dua edin benim için. Ben tanıdık tanımadık herkes e dua ediyorum Rabbim kolaylık versin hepimize inşallahGunu dolmus masallah hayirli olsun bebegin simdiden insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım dua edin benim için. Ben tanıdık tanımadık herkes e dua ediyorum Rabbim kolaylık versin hepimize inşallahGunu dolmus masallah hayirli olsun bebegin simdiden insallah
Yok yok olurmu öyle şey canım sor tabi. İlki sezeryanla olunca ikinciyi de öyle yapıyor lar burda. En azından ben ne gördüm ne duydum ilki sezeryanla olup ta ikinci normal yapanSoruyorum ama kusura bakma tam anlamadım. Birinci sezeryansa ikincide mecbur mu sezeryanla olman? Arada kaç sene var?
Burda farketmiyor. Birinci sezeryansa ikinci normalde oluyor...
Amin insallah ederiz canim etmez olurmuyum hicAllah razı olsun canım dua edin benim için. Ben tanıdık tanımadık herkes e dua ediyorum Rabbim kolaylık versin hepimize inşallah
Hadi inşallah Rabbim yardım etsin inşallah galiba spinal olucam bendeCanım öncelikle hayırlı olsun şimdiden. Benimde ilkinde spinal oldu. Bunda da inşallah öyle istiyorum. Anestezi uzmanı beni lafa tuttu o arada bebeği aliverdi doktor. Acı ağrı hiçbirsey hissetmedim ama bebeğin alındığını anladım sadece. Sonra sesini duyup, ilk anını görmek çok güzeldi. Zaten çok heyecan yaparsan yada farklı bir durum olursa seni anında uyutuyorlar. Korkulacak birşey değil inan.
Allah razı olsun canımAmin insallah ederiz canim etmez olurmuyum hic
İnşallah Rabbim kolaylık versin inşallah herkes eEvet inşallah herşey yolunda gider korkma Allah büyüktür sağlıcakla gelsin inşallah
Yok yok olurmu öyle şey canım sor tabi. İlki sezeryanla olunca ikinciyi de öyle yapıyor lar burda. En azından ben ne gördüm ne duydum ilki sezeryanla olup ta ikinci normal yapan
Şeker hastalığı m var kronik tansiyon var riske atmak istemiyorum hiç canım. Sağlıcakla kucağıma alayım diyorum yeter ki. Oğlum da öyle kötü geçti ki doğumum bunu hayırlısıyla bir atlatsaydimBurda oluyor cnm. İstersen doktoruna bir sor ve danış.
Sezeryan dan daha çok para aldıkları için onu istiyor ola bilir yani.
Bir kere sezeryan olunca gerisinde sezeryan olacak diyede birsey yok.
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim kolaylık versin hepimize inşallah ya sorma heycan korku bir arada oluyor. Dua edelim birbirimize galiba bende spinal de karar kilicam burda kızlar değiştirdi fikrimi birazda cesaret li olmak lazım. İlk doğumda geneldi benimde evet baş ağrısı ve ağırlık hissi baya sürüyor. Dr un yaklaşımına göre hareket edecem pazartesi günüasya_01 canım 4 günün kalmış ben bile heyecanladım valla Rabbim yar ve yardımcın olsun,hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına versin inşallah benim ilkide genel anesteziydi bende geçen yazmıştım burada spinal anestezide kararsızdım hem sonrasında bi baş ağrısı oluyomuş diye hem ortamdaki sesler benim gerilmeme sebep olurmu diye ama kararımı verdim spinal olucam bende Allah nasip ederse
Allah hepimizin yardımcısı olsun cnmŞeker hastalığı m var kronik tansiyon var riske atmak istemiyorum hiç canım. Sağlıcakla kucağıma alayım diyorum yeter ki. Oğlum da öyle kötü geçti ki doğumum bunu hayırlısıyla bir atlatsaydim
Anormal bir durum değil doktor söylemiştir mutlaka söylemeli yani. Genetik olabiliyor doğduğunda hiç bir fark yok 1-2 cm den birşey anlamak mümkünde değil zaten. Geçen konuşmuştuk bu konuyu çok gereksiz geliyor bana doktorların bebeğin kafa çapının öndeyse söylemesi endişeye kapılıyor anneler boş yere. Bizler nasıl farklıysak birbirimizden minyon, kısa boylu, yapılı, zayıf vs. Kafa yapısıda onun gibi düşün. Benim ilk cocuğumda büyüktü 5 yaşında şimdi. Kreşte toplu fotoğrafını gördüğümde hiç bir farkı yok diğer çocuklardan bu gebeliğimde 3 hafta önde mesela doktor genetik dedi. Babaya çekmişler benimkiler. Detaylı usgde yaptırmıştım bir sorun yokPeki anormal bi durum mu bu? Aklıma takıldı baya
Sağolasın canım inşallah seninki de hayırlı vaktinde sağlıcakla gelsin canım doğana kadar 3300 civarında olsa yeterYaa çok heyecanlı tarih belirlenmiş artik sağlıkla gelsin minik kuşunuz kiloyu da çok takma canım yeter ki sağlıklı olsun önemli olan o. Günlerimiz aynı seninle bakalım bizim de haziran sonu mu gelcek temmuz başı mi
Sağolasın canım benimA
aa gozun aydin canim benim ☺
Sağolasın canım az kaldı minik kuşuma kavuşmaya doğana kadar 3300 falan olsa yeterCok şükür sancı değilmiş seninki kuzum..
Valla eli alnında avcu açık
Gülüodu zilli
Anne bak nasıl seni parmağmda oynatıorm hadi bir daha nst der gibi gülüodu
Yaa sorma
Nstden çıktım hareket etmeye başladı
Usgde gülüodu
Benm gibi anaya yapılırmı lenn eşeğinkızı dedim
Bidaha nst girdim zor hareket ettirdik delimidir nedir
Çattık valla
Cnmmm üzülmeee
Herşeyi normalmiş işte
Maşallah minnoşa
Gözün aydn cnm az kaldı
Anladım canım.umarım herşey istediğin gibi olur ve bir sıkıntı olmadan geçer burada bizlede paylaşta bende senin tecrübenden biraz daha cesaret bulayım Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah peki ptesi saat kaçta ameliyata alacağını söyledimi canım?Allah razı olsun canım inşallah Rabbim kolaylık versin hepimize inşallah ya sorma heycan korku bir arada oluyor. Dua edelim birbirimize galiba bende spinal de karar kilicam burda kızlar değiştirdi fikrimi birazda cesaret li olmak lazım. İlk doğumda geneldi benimde evet baş ağrısı ve ağırlık hissi baya sürüyor. Dr un yaklaşımına göre hareket edecem pazartesi günü
Sağolasın canım İçimizdeyken ayrı endişe doğunca ayrı endişe seninki de iyidir inşallah canım stres yapma tüm kuzular vaktinde sağlıcakla gelsinler inşallahÖyle tabi inan hiç kolay değil kendince tedirginliklerin var inşallah herşey gönlünce olur herşey yolunda gider bende acaba iyimi diye diye yiyorum kendimi inşallah düzelmiştir gün sayıyorum ama geçmiyor da bakalım artık her şey bizim için bir endişe işte ne yapcan analık
Yazarım tabi sizlere. Sabah 7 de burda ol aç karna. Saat 12den sonra su bile içme dedi. Sabah 8 gibi ameliyat başlar herhalde aksi bir durum olmazsaAnladım canım.umarım herşey istediğin gibi olur ve bir sıkıntı olmadan geçer burada bizlede paylaşta bende senin tecrübenden biraz daha cesaret bulayım Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah peki ptesi saat kaçta ameliyata alacağını söyledimi canım?
Evet benım burun randevularım beli şuanda ıkı haftada bir 3 kere daha gıdıcem yanı. Ultrason hakkımda bitti 3 kereydı. Artık kilo vs soylemez sanırım:) nst ve açıklık muayesını yapacak her defasındaUltrason 3 defa 9 ay boyunca bedava. Gerisini cepten ödüyorsun cnm birde ben istedim, doktorda tavsiye etti, ağrılarım var.
Sana bütün randevular verdiler mi önceden? Günün geçtikten sonrada hergün gideceğim insallah
Hadi hayırlısı inşallah canım.inşallah doktorum bana gün vermeden ben kendim sancıyla falan giderimde böyle beklerken heyecan yapıp strese girmemYazarım tabi sizlere. Sabah 7 de burda ol aç karna. Saat 12den sonra su bile içme dedi. Sabah 8 gibi ameliyat başlar herhalde aksi bir durum olmazsa