2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bir yandan evet hemen görürüm ama çok korkuyorum neden bilmiyorum. Bebek narkoz alsın istemiyorum dedi solunum sıkıntısı oluyor o yüzden belden dedi ama bilmiyorum pazartesi sabahı kararlastiralim dedi
Neden sezeryana karar verdi doktorunuz. Yani normal istemiyormusun

Aynen canim beni de tetanoz dışında çağırmadılar . Ben de şaşıp kalıyorum burda yok saglik ocagindan cagirdilar yok şu tahlili yaptilar falan denilince 😂
dimi çok garip geliyor 😅 ben gittiğimde bile kızıyor doktor niye geldin diye

dimi çok garip geliyor 😅 ben gittiğimde bile kızıyor doktor niye geldin diye
Aynen yaa😂 hadi kendimizi bi şekilde kurtardık diyelim bebeğin aşılarını falan yaptırmaya nereye gidicez acaba burda arkadaşlar şu aşı bu aşı yazcak yine biz izlicez heralde 😂

Cnm olurmu ne demek yanlş anlamak istediğini sorabilirsin ♥️
Evet kuzum 2 kilo.. Haftasıyla uyumlu dedi dr
Boyu kısa dedi..
Ama bende eşimde uzun değiliz..
Genetik dedi

Bende zaten çok gerildim
Benm kız karnına dokunduğmdada oynamaz
Dokunulmayo sevmior özgür kız
Cihaz bağlanınca geriliyor sanırım
Zor oynadı.. En iyisi bencede usgde normalse bence gerek yk..
Ama bazen sancı olsada hissedilmiyormş
O yüzden önemliymil nst
Maşallah minoşa 🥰 geçen hafta gittiğimde 31+5 ti bebeğim 1630 gr dı şimdi 32+5 teyim acaba bizde 2 kg olmuşmuyuzdur 🤔🥰inşallah güzel güzel ilerleriz sorunsuz bemde iple çekiyorum doktor kontrolümü inşallah güzel haberlerle dönerim🥺

Maşallah minoşa 🥰 geçen hafta gittiğimde 31+5 ti bebeğim 1630 gr dı şimdi 32+5 teyim acaba bizde 2 kg olmuşmuyuzdur 🤔🥰inşallah güzel güzel ilerleriz sorunsuz bemde iple çekiyorum doktor kontrolümü inşallah güzel haberlerle dönerim🥺
Olmuşsunuzdur cnm ♥️♥️♥️♥️
Ne zaman kontrol

Kızlar ayın 14 üne gün verdi Dr. Yalnız komple narkoz verip bayiltmak istemiyor belden aşağı istiyor bende korktugumu söyledim ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ne işlem yapılıyor hissetmiyorsunuz ama duyuyoruz sonuçta ay çok mu cesaret sizim
Canim ben ilkinde genel ikincide spinal anesteziyle oldum kesinlikle spinal cok cok daha iyi. Digerinde ayilmaya calismaktan insan bir sey anlamıyor. Spinal daha rahat, ameliyat olmusum gibi gelmemisti bana 🤗

Aynen yaa😂 hadi kendimizi bi şekilde kurtardık diyelim bebeğin aşılarını falan yaptırmaya nereye gidicez acaba burda arkadaşlar şu aşı bu aşı yazcak yine biz izlicez heralde 😂
ay canım Allah korusun ya belki o zaman insafa gelirler yazık minicik bebiş aşısız bırakmasınlar 😅🙏🏻

canım dr kontrolün ne zaman? çok kafaya takma stres oluosun bak 😅

:KK48: Benimkide hareket ediyor epey o ara babasına sesleniyorum baksın diye tık duruyor ya da babası dokunsun oynamıyor :KK48: abisine de tam tersi sesini duysun durmuyor yerinde.
Çok fena bu yeni nesil doğmadan oynatıyorlar minnak parmaklarında bizi :KK48:
Ya aslında şimdi kafama birşey daha takıldı burda başka arkadaşımız 50 üzerinde sancı cıktı diye hissetmediği halde doğuma almışlardı ya O kadar doğum yapan oldu ki kimdi unuttum. o_OAçılması da varmıydı onun hatırlamıyorum gerçi..

B BaSa86 yurt dışında değil burada olsaydın doğuma mı alacaklardı yani 😕Açılman olup olmadığına sancıdan sonra mı baktılar senin canım?
Bence tek nstdeki sanciyla sezeryana almazlar canim açılma da olmasi gerekir ya da bebegin kalp atislarinda yavaslama falan oluyor o durumlarda alinir.

Bir yandan evet hemen görürüm ama çok korkuyorum neden bilmiyorum. Bebek narkoz alsın istemiyorum dedi solunum sıkıntısı oluyor o yüzden belden dedi ama bilmiyorum pazartesi sabahı kararlastiralim dedi
Bence kesinlikle genel anesteziden daha kolay . Hafif hissediyorsun agri değil de cekistirme gibi diyeyim. Heyecan yaparsan da sakinleştirici yapıyorlar. Genel anestezide ayılmak cok zor bebegi ilk görüşün ve geçirdiğin ilk zamanlar tatsız olur

Kızlar ayın 14 üne gün verdi Dr. Yalnız komple narkoz verip bayiltmak istemiyor belden aşağı istiyor bende korktugumu söyledim ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ne işlem yapılıyor hissetmiyorsunuz ama duyuyoruz sonuçta ay çok mu cesaret sizim
Son 5 gün mü yani 😳 cok heyecanlı 😍

Önce idrar alıyorlar burda sonra kan sonrada nst giriyorsun. Bunlar olduktan sonra sonuçlarla doktora gidiyorum.
Geçen nst ye girdiğimdede 50 üstündeydi hep cnm.
Ben bunu farkettim tr de hemen küçük birsey den alıyorlar sezeryana.

İkinci kızımda plasenta yaşlanması ve kireçlenme olduğu halde almadılar bebisi sezeryana. Normal dogum yaptım 39+6 da. Yani Burda bebis ve anne riske girmeden doktor sezeryana almaz. Normal doğuma çok önem veriyorlar
Ne güzel canım sende sağlıcakla al kucağına inşallah🙏🏻 Doktorların Tahammüllerimi yok artık bilmiyorum işini düzgün yapan çok az doktor kalmış artık emin oldum

Öncelikle gözün aydın çok kısa bir süre kalmış kavuşmanıza😍 bende spinal oldum ki normal dişçiden bile korkan bir insanım ondan bile rahat geçti. Yaptıkları iğneyi doğru düzgün hissetmiyorsun sonrasını hiç görmüyorsun hissetmiyorsun bile önünde perde oluyor. Ben konuşulanları bile dinlememiştim o an çok sabırsızlanmıştım. Yatağa uzanmaktan hiç bir fark yok sanki bebeğini başka bir oda dan getiriyorlar gibi öyle düşün. Çıkartırken evet sallandığını biraz hissediyorsun üst tarafın sallanınca anlıyorsun ama sonra ben zerre acı hissetmedim. Yani uyuşmanın etkisi gitmeye yakın ağrı kesici mi yaptılar bilmiyorum artık ama bebeğime kavuştuktan sonra saatler sonra ya da günler sonra hiç bir ağrım olmadı dik durmaya calısırken dikiş acısından başka. Bencede spinal ol
Bence tek nstdeki sanciyla sezeryana almazlar canim açılma da olmasi gerekir ya da bebegin kalp atislarinda yavaslama falan oluyor o durumlarda alinir.
Kalp atışını,suyunu, baş ile doğum kanalına mesafesini usgde normal görünce istemiyor bazı doktorlar canım. İşte geçen bir arkadaşımızı nst de sancı cıktı diye aldılar doğuma ama açılmasına da baktılarmı bakmadan mı aldılar onu hatırlamıyorum eğer okursa cevap verir zaten bende merak ediyorum. Usg girmeden de belki direkt nst alan doktor vardır.

Ayy bu günü saymasak 4 güünn çok heyecanlı yaa 🥰 herkes gün aldı bakalım biz ne olucaz 😅

Ne güzel canım sende sağlıcakla al kucağına inşallah🙏🏻 Doktorların Tahammüllerimi yok artık bilmiyorum işini düzgün yapan çok az doktor kalmış artık emin oldum

Öncelikle gözün aydın çok kısa bir süre kalmış kavuşmanıza😍 bende spinal oldum ki normal dişçiden bile korkan bir insanım ondan bile rahat geçti. Yaptıkları iğneyi doğru düzgün hissetmiyorsun sonrasını hiç görmüyorsun hissetmiyorsun bile önünde perde oluyor. Ben konuşulanları bile dinlememiştim o an çok sabırsızlanmıştım. Yatağa uzanmaktan hiç bir fark yok sanki bebeğini başka bir oda dan getiriyorlar gibi öyle düşün. Çıkartırken evet sallandığını biraz hissediyorsun üst tarafın sallanınca anlıyorsun ama sonra ben zerre acı hissetmedim. Yani uyuşmanın etkisi gitmeye yakın ağrı kesici mi yaptılar bilmiyorum artık ama bebeğime kavuştuktan sonra saatler sonra ya da günler sonra hiç bir ağrım olmadı dik durmaya calısırken dikiş acısından başka. Bencede spinal ol

Kalp atışını,suyunu, baş ile doğum kanalına mesafesini usgde normal görünce istemiyor bazı doktorlar canım. İşte geçen bir arkadaşımızı nst de sancı cıktı diye aldılar doğuma ama açılmasına da baktılarmı bakmadan mı aldılar onu hatırlamıyorum eğer okursa cevap verir zaten bende merak ediyorum. Usg girmeden de belki direkt nst alan doktor vardır.
Bunu da belirtmek istiyorum. Tr de kontroller çok daha fazla. Burda üçlü yada dörtlü test falan yok.

X