2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Eşimde belden aşağı uyussun diyor Dr çok ısrarcı. Şekerim de var belki o açıdan da tam uyutmak istemiyor. Belden aşağı uyussun daha iyi diyorsunuz yani sizde. Ama çok korkuyorum 🤦
Ben tecrube etmedim canim ama gördüğüm o gorumcem yari uyustu iyiydi kiz kardesim tam uyustu aciyo diye uyandi arada cok fark vardi yani

Canim ben ilkinde genel ikincide spinal anesteziyle oldum kesinlikle spinal cok cok daha iyi. Digerinde ayilmaya calismaktan insan bir sey anlamıyor. Spinal daha rahat, ameliyat olmusum gibi gelmemisti bana 🤗
Duydun orda konuşulanları falan gerilmedin mi korkmadin mi çok. Panik olurum falan hani tepki vermeye kalkarım diye çok korkuyorum

Bence kesinlikle genel anesteziden daha kolay . Hafif hissediyorsun agri değil de cekistirme gibi diyeyim. Heyecan yaparsan da sakinleştirici yapıyorlar. Genel anestezide ayılmak cok zor bebegi ilk görüşün ve geçirdiğin ilk zamanlar tatsız olur
Aslında Dr buna benzer bir şey söyledi biliyor musun belden uyustururuz ama seni yine uyuturuz dedi

:KK48: Benimkide hareket ediyor epey o ara babasına sesleniyorum baksın diye tık duruyor ya da babası dokunsun oynamıyor :KK48: abisine de tam tersi sesini duysun durmuyor yerinde.
Çok fena bu yeni nesil doğmadan oynatıyorlar minnak parmaklarında bizi :KK48:
Ya aslında şimdi kafama birşey daha takıldı burda başka arkadaşımız 50 üzerinde sancı cıktı diye hissetmediği halde doğuma almışlardı ya O kadar doğum yapan oldu ki kimdi unuttum. o_OAçılması da varmıydı onun hatırlamıyorum gerçi..

B BaSa86 yurt dışında değil burada olsaydın doğuma mı alacaklardı yani 😕Açılman olup olmadığına sancıdan sonra mı baktılar senin canım?
Canim burda dogum yapanlarin hepsinin 3 4 5 er cm acilmalari vardi hep

Ne güzel canım sende sağlıcakla al kucağına inşallah🙏🏻 Doktorların Tahammüllerimi yok artık bilmiyorum işini düzgün yapan çok az doktor kalmış artık emin oldum

Öncelikle gözün aydın çok kısa bir süre kalmış kavuşmanıza😍 bende spinal oldum ki normal dişçiden bile korkan bir insanım ondan bile rahat geçti. Yaptıkları iğneyi doğru düzgün hissetmiyorsun sonrasını hiç görmüyorsun hissetmiyorsun bile önünde perde oluyor. Ben konuşulanları bile dinlememiştim o an çok sabırsızlanmıştım. Yatağa uzanmaktan hiç bir fark yok sanki bebeğini başka bir oda dan getiriyorlar gibi öyle düşün. Çıkartırken evet sallandığını biraz hissediyorsun üst tarafın sallanınca anlıyorsun ama sonra ben zerre acı hissetmedim. Yani uyuşmanın etkisi gitmeye yakın ağrı kesici mi yaptılar bilmiyorum artık ama bebeğime kavuştuktan sonra saatler sonra ya da günler sonra hiç bir ağrım olmadı dik durmaya calısırken dikiş acısından başka. Bencede spinal ol

Kalp atışını,suyunu, baş ile doğum kanalına mesafesini usgde normal görünce istemiyor bazı doktorlar canım. İşte geçen bir arkadaşımızı nst de sancı cıktı diye aldılar doğuma ama açılmasına da baktılarmı bakmadan mı aldılar onu hatırlamıyorum eğer okursa cevap verir zaten bende merak ediyorum. Usg girmeden de belki direkt nst alan doktor vardır.
Sizin fikirlerinizi almak çok iyi oldu yaa. Galiba spinal olucam fikrim değişiyor 😁

Bugün kontrolüm vardı Hanımlar..
Doktor bebeğimin 2 hafta önde olduğunu söyledi, başı büyükmüş haftasına göre..Kafama takıldı.35. Haftadayım ama baş büyüklüğüne göre 37.haftada görünüyorum.Var mi benzer durumda olanınız?
Benim de bebegimin kafasi uc hafta onde ben sezaruen olacagim insallah

Duydun orda konuşulanları falan gerilmedin mi korkmadin mi çok. Panik olurum falan hani tepki vermeye kalkarım diye çok korkuyorum
Başta korktum tabi genel anestezi olmak istedim doktorum spinal önermişti zaten bacaklarin uyusmaya baslamasiyla bebegi görmen 10 dk sürmüyor sonrasi da o heyecan ve mutlulukla geciveriyor canim zaten cok panik olursan sakinlestirici yapiyorlarmis ya da uyusma olmazsa aci hissedersen genel anesteziye ceviriyorlarmis

Ben de 22 Haziran'da kontrole gideceğim.Gerçekten de geçmek bilmiyor😕35+0 olacağım tam da o gün.Bakalım nst ye girecek miyim?Sabırla,heyecanla gün sayıyorum🤗
Ayyy bende yaaa seninle aramızda 2 gün var bende o zaman 34+5 oluyorum 🥰

Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲hem heyecanlı hem de bir yandan korkuyor insan
Evet inşallah herşey yolunda gider korkma Allah büyüktür sağlıcakla gelsin inşallah 🌺

Eşimde belden aşağı uyussun diyor Dr çok ısrarcı. Şekerim de var belki o açıdan da tam uyutmak istemiyor. Belden aşağı uyussun daha iyi diyorsunuz yani sizde. Ama çok korkuyorum 🤦
Canım öncelikle hayırlı olsun şimdiden. Benimde ilkinde spinal oldu. Bunda da inşallah öyle istiyorum. Anestezi uzmanı beni lafa tuttu o arada bebeği aliverdi doktor. Acı ağrı hiçbirsey hissetmedim ama bebeğin alındığını anladım sadece. Sonra sesini duyup, ilk anını görmek çok güzeldi. Zaten çok heyecan yaparsan yada farklı bir durum olursa seni anında uyutuyorlar. Korkulacak birşey değil inan.

İkinci gebeliğim bu benim oğlumda sezeryanla oldu gebelik zehirlenmesi olmuştu o yüzden. Buda mecbur sezeryanla olacak da kedimde olacağım için korkuyorum
Soruyorum ama kusura bakma tam anlamadım. Birinci sezeryansa ikincide mecbur mu sezeryanla olman? Arada kaç sene var?

Burda farketmiyor. Birinci sezeryansa ikinci normalde oluyor...

X