2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Cok şükür sancı değilmiş seninki kuzum..
Valla eli alnında avcu açık
Gülüodu zilli :KK70:
Anne bak nasıl seni parmağmda oynatıorm hadi bir daha nst der gibi gülüodu :KK70:

Yaa sorma :KK70:
Nstden çıktım hareket etmeye başladı
Usgde gülüodu :KK70:
Benm gibi anaya yapılırmı lenn eşeğinkızı dedim :KK70:
Bidaha nst girdim zor hareket ettirdik delimidir nedir :KK70::KK70:
Çattık valla :KK70:

Cnmmm üzülmeee
Herşeyi normalmiş işte ♥️
Maşallah minnoşa ♥️
Gözün aydn cnm az kaldı 🎈
Aynen canım çok sevindim senin adına 🥰

Cok şükür sancı değilmiş seninki kuzum..
Valla eli alnında avcu açık
Gülüodu zilli :KK70:
Anne bak nasıl seni parmağmda oynatıorm hadi bir daha nst der gibi gülüodu :KK70:

Yaa sorma :KK70:
Nstden çıktım hareket etmeye başladı
Usgde gülüodu :KK70:
Benm gibi anaya yapılırmı lenn eşeğinkızı dedim :KK70:
Bidaha nst girdim zor hareket ettirdik delimidir nedir :KK70::KK70:
Çattık valla :KK70:

Cnmmm üzülmeee
Herşeyi normalmiş işte ♥️
Maşallah minnoşa ♥️
Gözün aydn cnm az kaldı 🎈
Canım bebeğin kilosu ne kadar acaba bide haftasıyla uyumlu mu seninle aynıyız ya ben geçen hafta sıkıntılı bi kontrol geçirmiştim o sebepten soruyorum yanlış anlama 🥺♥️

Çıktım kızlar doktordan, dediğim gibi nst de hep 50 üstünde cikti

Bebisim 2236 gr olmuş ve baş asaga. Ellerini emiyordu oğlusum 💙💙💙

Selam kızlar 🎈
Benm minnoş maşallah boyu posu yerinde 🎈
İkinci nst bağlanışımda yine 15 hareket etmeki.. Kadın dediki edene kdar burdan çıkmak yok :KK70: :KK70:
Tam artk sinirden asabım bozuldu kahkaha attm, baktm hareket edio..resmen beni sinirlendiği için sevinen bir zilli geliyor sanırım hayata :KK70::KK70:
Neyseki sonraki ettiki nst odasında sabahlamak zorunda kalmadım :KK70::KK70:

Şimdi gaz çkaramamaktan daha cok korkar oldm :KK70:
Benm gebelikten herşey beklenir :KK70::KK70:
Maşallah kızlar sağlıcakla gelsin kuzucuklarınız 😍 usgde herşey normalse aslında nst pekte gerek yokmuş onu anladım B BaSa86 sancın cıktığı halde önemsememesiyle emin oldum
Benim doktor 38 haftaya kadar bekletiyor nst girmemi. Ara ara sancım olduğunu söylememe rağmen :KK64:usgde normal görüyor herşeyi demekki ilki de öyle olmuştu anlamadım bu işten neye göre nst istiyorlar..
Neyse artık sizler girdikçe gelişmelerinizi okurum bende ne yapayım :KK70: :KK70:

Canım bebeğin kilosu ne kadar acaba bide haftasıyla uyumlu mu seninle aynıyız ya ben geçen hafta sıkıntılı bi kontrol geçirmiştim o sebepten soruyorum yanlış anlama 🥺♥️
Cnm olurmu ne demek yanlş anlamak istediğini sorabilirsin ♥️
Evet kuzum 2 kilo.. Haftasıyla uyumlu dedi dr
Boyu kısa dedi..
Ama bende eşimde uzun değiliz..
Genetik dedi
Maşallah kızlar sağlıcakla gelsin kuzucuklarınız 😍 usgde herşey normalse aslında nst pekte gerek yokmuş onu anladım B BaSa86 sancın cıktığı halde önemsememesiyle emin oldum
Benim doktor 38 haftaya kadar bekletiyor nst girmemi. Ara ara sancım olduğunu söylememe rağmen :KK64:usgde normal görüyor herşeyi demekki ilki de öyle olmuştu anlamadım bu işten neye göre nst istiyorlar..
Neyse artık sizler girdikçe gelişmelerinizi okurum bende ne yapayım :KK70: :KK70:
Bende zaten çok gerildim
Benm kız karnına dokunduğmdada oynamaz
Dokunulmayo sevmior özgür kız
Cihaz bağlanınca geriliyor sanırım
Zor oynadı.. En iyisi bencede usgde normalse bence gerek yk..
Ama bazen sancı olsada hissedilmiyormş
O yüzden önemliymil nst

Açılma olmadığı için riskli değil zaten 3. Bebis ağrıların normal diyor hep.

Herkese merhaba,
Bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım,ancak çekmeceye nasıl dizsem bilemedim. Tüm kıyafetlerimiz nerdeyse çıtçıtlı body,çekmecenin içine bi çeşit organizer mi alsam? Şu an askılı bir şekilde dolapta duruyorlar ama asımca hem çok yer kapladı hemde tek tek asmak biraz zaman aldı. Sık sık yıkamam gerektiğini düşününce,katlayıp koymak daha mantıklı geldi. Siz neler yaptınız,nasıl yerleştirdiniz?

Cnm olurmu ne demek yanlş anlamak istediğini sorabilirsin ♥️
Evet kuzum 2 kilo.. Haftasıyla uyumlu dedi dr
Boyu kısa dedi..
Ama bende eşimde uzun değiliz..
Genetik dedi

Bende zaten çok gerildim
Benm kız karnına dokunduğmdada oynamaz
Dokunulmayo sevmior özgür kız
Cihaz bağlanınca geriliyor sanırım
Zor oynadı.. En iyisi bencede usgde normalse bence gerek yk..
Ama bazen sancı olsada hissedilmiyormş
O yüzden önemliymil nst
:KK48: Benimkide hareket ediyor epey o ara babasına sesleniyorum baksın diye tık duruyor ya da babası dokunsun oynamıyor :KK48: abisine de tam tersi sesini duysun durmuyor yerinde.
Çok fena bu yeni nesil doğmadan oynatıyorlar minnak parmaklarında bizi :KK48:
Ya aslında şimdi kafama birşey daha takıldı burda başka arkadaşımız 50 üzerinde sancı cıktı diye hissetmediği halde doğuma almışlardı ya O kadar doğum yapan oldu ki kimdi unuttum. o_OAçılması da varmıydı onun hatırlamıyorum gerçi..

B BaSa86 yurt dışında değil burada olsaydın doğuma mı alacaklardı yani 😕Açılman olup olmadığına sancıdan sonra mı baktılar senin canım?

:KK48: Benimkide hareket ediyor epey o ara babasına sesleniyorum baksın diye tık duruyor ya da babası dokunsun oynamıyor :KK48: abisine de tam tersi sesini duysun durmuyor yerinde.
Ya aslında şimdi kafama birşey daha takıldı burda başka arkadaşımız 50 üzerinde sancı cıktı diye hissetmediği halde doğuma almışlardı ya O kadar doğum yapan oldu ki kimdi unuttum. o_OAçılması da varmıydı onun hatırlamıyorum gerçi..

B BaSa86 yurt dışında değil burada olsaydın doğuma mı alacaklardı yani 😕Açılman olup olmadığına sancıdan sonra mı baktılar senin canım?
Heh işte o durumdan dolayı nst önemli aslında..
Ama her doktorun yoğurt yiyişi farklı

Önce idrar alıyorlar burda sonra kan sonrada nst giriyorsun. Bunlar olduktan sonra sonuçlarla doktora gidiyorum.
Geçen nst ye girdiğimdede 50 üstündeydi hep cnm.
Ben bunu farkettim tr de hemen küçük birsey den alıyorlar sezeryana.

İkinci kızımda plasenta yaşlanması ve kireçlenme olduğu halde almadılar bebisi sezeryana. Normal dogum yaptım 39+6 da. Yani Burda bebis ve anne riske girmeden doktor sezeryana almaz. Normal doğuma çok önem veriyorlar

Kızlar ayın 14 üne gün verdi Dr. Yalnız komple narkoz verip bayiltmak istemiyor belden aşağı istiyor bende korktugumu söyledim ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ne işlem yapılıyor hissetmiyorsunuz ama duyuyoruz sonuçta ay çok mu cesaret sizim

Kızlar ayın 14 üne gün verdi Dr. Yalnız komple narkoz verip bayiltmak istemiyor belden aşağı istiyor bende korktugumu söyledim ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ne işlem yapılıyor hissetmiyorsunuz ama duyuyoruz sonuçta ay çok mu cesaret sizim
Acı hissetmesin ama duyarsın herseyi. Birde bebisi çıkartırkene salanirsin biraz. Arkadaşlarımda duyduğum kadarıyla bu bilgiler... Ama Bebişini hemen görürsün.... Ve bence bu herşeye değer 🥰🥰🥰

Acı hissetmesin ama duyarsın herseyi. Birde bebisi çıkartırkene salanirsin biraz. Arkadaşlarımda duyduğum kadarıyla bu bilgiler... Ama Bebişini hemen görürsün.... Ve bence bu herşeye değer 🥰🥰🥰
Bir yandan evet hemen görürüm ama çok korkuyorum neden bilmiyorum. Bebek narkoz alsın istemiyorum dedi solunum sıkıntısı oluyor o yüzden belden dedi ama bilmiyorum pazartesi sabahı kararlastiralim dedi

Bence ameliyatla olursa en iyisi belden uyusmali olan canim bebeginle direk etkilesime giriyorsun ve tamamen uyutulunca direk aciyla uyaniyor mussun bunda 6 7 saat aci sizi olmuyormus duyduklarim bunlar

Bence ameliyatla olursa en iyisi belden uyusmali olan canim bebeginle direk etkilesime giriyorsun ve tamamen uyutulunca direk aciyla uyaniyor mussun bunda 6 7 saat aci sizi olmuyormus duyduklarim bunlar
Eşimde belden aşağı uyussun diyor Dr çok ısrarcı. Şekerim de var belki o açıdan da tam uyutmak istemiyor. Belden aşağı uyussun daha iyi diyorsunuz yani sizde. Ama çok korkuyorum 🤦

X