2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı 36+5 iz oğlum bu hafta hiç kilo almamış 😔😔 doktor normal dedi ama moralim bozuldu diğer herşeyi güzel çıktı doğum tarihimiz kesinleşti 23 haziranda geliyor minik kuşum yengeç olacak 😀😀😀
Yaaa şimdi zaman geçmez ki sana 🥰💃🥰

Yaaa şimdi zaman geçmez ki sana 🥰💃🥰
Aynen canım ya geçmez ama buruk bir sevinç var içimde nasıl olacak anestezi tam mı spinal mi bebeğim sorunsuz doğacak mı korkuyla karışık durumlar yaşıyorum şimdi içimde kıpır kıpır iki hafta sonra kucağımda olacak ama içim boş olacak çok alıştım bir bedende yaşamaya

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı 36+5 iz oğlum bu hafta hiç kilo almamış 😔😔 doktor normal dedi ama moralim bozuldu diğer herşeyi güzel çıktı doğum tarihimiz kesinleşti 23 haziranda geliyor minik kuşum yengeç olacak 😀😀😀
Yaa çok heyecanlı tarih belirlenmiş artik sağlıkla gelsin minik kuşunuz😍 kiloyu da çok takma canım yeter ki sağlıklı olsun önemli olan o. Günlerimiz aynı seninle bakalım bizim de haziran sonu mu gelcek temmuz başı mi🤗

Benimki geçen hafta 2900 gelmişti yine aynı geldi bakalım haftaya ne kadar gelecek benimki yengeç olacaksa seninki kesin yengec olur canım
İnşallah canım. Benim bebiş çok hareketli en başından beri, nst lerde de son 2 haftadır kasılmalar çıkıyor o yüzden hep erken gelcekmiş gibi hissediyorum 😐

Bugün kontrolüm vardı Hanımlar..
Doktor bebeğimin 2 hafta önde olduğunu söyledi, başı büyükmüş haftasına göre..Kafama takıldı.35. Haftadayım ama baş büyüklüğüne göre 37.haftada görünüyorum.Var mi benzer durumda olanınız?

Üç hafta önce gitmiştim, iki haftaya düştü kontrollerim.
36 haftadan sonra her haftaya düşecek inşallah.
Benim sancı çıkmıştı ilk girdiğimde.
Bugünde yine nst ye gireceğim inşallah.

Biliyorum cnm. Bendeki gibi olur o zmn. Hep erkek hissediyordum hani sitede demiştim hislerime güveniyorum çok diye.. Sonra doktor ilk kız diyince ben şok olmuştum ya... Sonradan erkek demişti doktorum 😂

Ağrın o zmn fazla yoktur senin sanırım. Benim ağrılarım çok. Yalancı sancılarım çok. Geceleri hele durduruyor ağrılar. Uyuyamıyorum maalesef
Benimde ıkı haftada bir kontrolum ama her haftaya duşmıcek neden acaba. Birde ultrason yapmıyor değilmi doktor artık.

Sen 32+4 sün demi canım seninle aramızda 1 gün tek var ben 29 haftalıkken mecburiyetten girmiştim ama sancı yokmuş bağırsaklarımmış 🤣 inşallah güzel geçer minoş kontrolde güzel güzel pozlar verir 😍 benim oğlum son gittiğimde hiç poz vermedi 🤷‍♀️
Cok şükür sancı değilmiş seninki kuzum..
Valla eli alnında avcu açık
Gülüodu zilli :KK70:
Anne bak nasıl seni parmağmda oynatıorm hadi bir daha nst der gibi gülüodu :KK70:

Hiç anasının kızı değilmiş 🤣 sen gibi hareketli anneye yapılır mı hiç 🤣
Yaa sorma :KK70:
Nstden çıktım hareket etmeye başladı
Usgde gülüodu :KK70:
Benm gibi anaya yapılırmı lenn eşeğinkızı dedim :KK70:
Bidaha nst girdim zor hareket ettirdik delimidir nedir :KK70::KK70:
Çattık valla :KK70:

Cnmmm üzülmeee
Herşeyi normalmiş işte ♥️
Maşallah minnoşa ♥️
Gözün aydn cnm az kaldı 🎈

Selam kızlar 🎈
Benm minnoş maşallah boyu posu yerinde 🎈
İkinci nst bağlanışımda yine 15 hareket etmeki.. Kadın dediki edene kdar burdan çıkmak yok :KK70: :KK70:
Tam artk sinirden asabım bozuldu kahkaha attm, baktm hareket edio..resmen beni sinirlendiği için sevinen bir zilli geliyor sanırım hayata :KK70::KK70:
Neyseki sonraki ettiki nst odasında sabahlamak zorunda kalmadım :KK70::KK70:

Şimdi gaz çkaramamaktan daha cok korkar oldm :KK70:
Benm gebelikten herşey beklenir :KK70::KK70:

Benimde ıkı haftada bir kontrolum ama her haftaya duşmıcek neden acaba. Birde ultrason yapmıyor değilmi doktor artık.
Ultrason 3 defa 9 ay boyunca bedava. Gerisini cepten ödüyorsun cnm birde ben istedim, doktorda tavsiye etti, ağrılarım var.
Sana bütün randevular verdiler mi önceden? Günün geçtikten sonrada hergün gideceğim insallah

Selam kızlar 🎈
Benm minnoş maşallah boyu posu yerinde 🎈
İkinci nst bağlanışımda yine 15 hareket etmeki.. Kadın dediki edene kdar burdan çıkmak yok :KK70: :KK70:
Tam artk sinirden asabım bozuldu kahkaha attm, baktm hareket edio..resmen beni sinirlendiği için sevinen bir zilli geliyor sanırım hayata :KK70::KK70:
Neyseki sonraki ettiki nst odasında sabahlamak zorunda kalmadım :KK70::KK70:

Şimdi gaz çkaramamaktan daha cok korkar oldm :KK70:
Benm gebelikten herşey beklenir :KK70::KK70:
Hahaha neden oynamasını yani kipirdamasini istiyor doktorun. Benimkide huc durmadı nst de hep kalbi kayıpp oldu. hemsire bulamadı... Şimdiden kendine has kafası var bile dedirtti hemşireye. 😂😂😂

Hahaha neden oynamasını yani kipirdamasini istiyor doktorun. Benimkide huc durmadı nst de hep kalbi kayıpp oldu. hemsire bulamadı... Şimdiden kendine has kafası var bile dedirtti hemşireye. 😂😂😂
Bilmiormki cnm.. Birdaha nst odasına gittiğimde, kadın geri geleceğini biliyordum dedi..
Mutlaka hareket etmesi isteniyor dedi

Aynen canım ya geçmez ama buruk bir sevinç var içimde nasıl olacak anestezi tam mı spinal mi bebeğim sorunsuz doğacak mı korkuyla karışık durumlar yaşıyorum şimdi içimde kıpır kıpır iki hafta sonra kucağımda olacak ama içim boş olacak çok alıştım bir bedende yaşamaya
Öyle tabi inan hiç kolay değil kendince tedirginliklerin var inşallah herşey gönlünce olur herşey yolunda gider bende acaba iyimi diye diye yiyorum kendimi 🥺 inşallah düzelmiştir gün sayıyorum ama geçmiyor da bakalım artık her şey bizim için bir endişe işte ne yapcan analık 🤷‍♀️😅

X