2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar çikolata mryvesuyu yememe rağmen benm kız nstde uyudu :KK70:
Nst çıktım pık pık pık hareket etti :KK70:
Bir daha nst girecem
Sen 32+4 sün demi canım seninle aramızda 1 gün tek var ben 29 haftalıkken mecburiyetten girmiştim ama sancı yokmuş bağırsaklarımmış 🤣 inşallah güzel geçer minoş kontrolde güzel güzel pozlar verir 😍 benim oğlum son gittiğimde hiç poz vermedi 🤷‍♀️

Bende de başladı canım bu. Sol bacağım önden, sağ bacağım kalçamdan çekmeye başladı yürürken 😣
Bacaktaki kalçadaki sinirlere mi baskı yapıyo acaba karnımızın ağırlığı 😞 biraz yuruyus yapinca hafifledi canim sen denemediysen biraz hareket etmeyi dene belki iyi gelir. Ama oturup tekrar kalkinca yine ayni oluyo

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı 36+5 iz oğlum bu hafta hiç kilo almamış 😔😔 doktor normal dedi ama moralim bozuldu diğer herşeyi güzel çıktı doğum tarihimiz kesinleşti 23 haziranda geliyor minik kuşum yengeç olacak 😀😀😀
2 hafta önce 2090 kg geçen haftada 2100 demişti benim bebişte kilo almamıştı ama normal olduğunu söylemişti doktorum. Bakalım yarın ne olacak ben de merak ediyorum 🙈 inşallah hayırlısıyla benim bebişte yengeç olur çok aminnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Bacaktaki kalçadaki sinirlere mi baskı yapıyo acaba karnımızın ağırlığı 😞 biraz yuruyus yapinca hafifledi canim sen denemediysen biraz hareket etmeyi dene belki iyi gelir. Ama oturup tekrar kalkinca yine ayni oluyo
Evet canım muhtemelen iyice de büyüdüler her yere baskı oluyor 😒 Benim de yürüyüş yapınca biraz daha hafifliyor, ama bazen aniden olunca dengemi bozuyor.

Kızlar dün kontrole gittim. Aşkitomun kilosu 2 kilo 175 gram olmuş🥰 fakat boyu fazla geldi bana 46 cm☺️ Arkadaşım 38 de doğurmuştu 48 cm idi. 🤔
Canım ben kızımı 39+1 de 54cm doğurdum 🙈 boy da genetik önemli, esimle ikimizde uzun boyluyuz. Karnındaki duruşu da önemli bazen net ölçülemiyor. Son haftalarda ayakları ağzımdan çıkacakmış gibi hissetmem dışında bir sorun olmadı 🤣

2 hafta önce 2090 kg geçen haftada 2100 demişti benim bebişte kilo almamıştı ama normal olduğunu söylemişti doktorum. Bakalım yarın ne olacak ben de merak ediyorum 🙈 inşallah hayırlısıyla benim bebişte yengeç olur çok aminnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Benimki geçen hafta 2900 gelmişti yine aynı geldi bakalım haftaya ne kadar gelecek benimki yengeç olacaksa seninki kesin yengec olur canım

X